Rabu, 3 September 2014

'Magic Wand' yang Tak Ada Kuasa

Saya sedang cuba siapkan tempahan kad hari lahir. Nak buat tema 'magical'. Habis kelas tadi terus masuk bilik kraf. Tapi, entah kenapa,..hari ni rasa penat sangat! Padahal kelas malam ni kelas budak-budak besar. Tak hectic mana pun. Mata ni dah rasa berat je,.. Makanya, ini sahaja yang termampu dibuat untuk malam ni,...magic wand yang tak ada unsur-unsur magical langsung hehehe. Nampak macam lollipop pun iye jugak!

'Magic Wand' kononnya,...

Sambung esoklah. Selamat malam semua :)



17 ulasan:

  1. cer letak blink blik sikit :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagusss idea JM tu,..terima kasih ye :)

      Padam
  2. kalau letak sprinkle ke apa benda tu yg serbuk kilat2 mmg cun la..ada la 'magis' sikit..hehe..kreatif!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, Nana. Barulah magical kan,..ala ala fairy dust gitu ;)

      Padam
  3. letak mende yg kilat2 tu..baru nampak macam magic gitu..bentuk tu cantik dah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi thanks, mama kaori. Nanti nak usahakan 'elemen magic bling-bling' tu guna glitters :)

      Padam
  4. K.Farrah, sorry tanya..
    Akak memang amek tempahan buat bende2 kreatif ea?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekali-sekala ambil tempahan kenalan & officemates Cekengah utk buat kad ucapan je,..utk suka-suka :)

      Padam
  5. Magic wand ni kepunyaan fairy godmother yg dah pencen. Tu yg kepus kepus je tu ahaks!

    BalasPadam
  6. Walau pun simple... tapi tetap nampak cantik... kalau idah laa haishh... jadi bulat jer kot... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Idah klu buat mesti lg hebat sebab Idah pandai jahit :)

      Padam
  7. akak buat spell harry potter tu semua masuk tulis situ.. lepas tu kan kalo ahli ahli sihir kan ada tempayan besar dok berasap asap bila diorang masukkan portion gituuu. hahaha pepandai plak aku kasi idea :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Superbbbbb! Baguih bebenor idea, CT! Akak memang tengah buntu nak siapkan kad ni. Thanks so much! Nanti dah siap, akak share :)

      Padam
  8. wah...kalau akak ada amek tempahan, kalau saya khwin, boleh ke kalau nak mnx service dari kak Farrah? XP

    saya x kreatif. so tak tahu nk bagi idea apa. hmm T___T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh saja, Amy. Nanti akak kerah idea abis-abisan utk Amy :)
      Hmm, Amy leh buat binders/folder khas untuk special event Amy tu. Jumpa keratan majalah, posters, apa ideas,...compile dalam satu fail. Then, when the right time comes, you already have in mind what you want :)

      Padam
  9. Comelnya kak farah... nak tempah gak labagi katnabg hihihi

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...