Ahad, 5 Oktober 2014

Giveaway Pertama SitiSab

Saya ditag oleh adik-adik sweet & comel untuk GA ini. Thanks to Wana, Scha & Amy J.

Klik pada banner di atas untuk sertai GA ini.

Saya tag: 


 Giveaway berlangsung dari 3 Oktober 2014 - 3 November2014.

21 ulasan:

  1. ayu pon join jugak
    gud luck kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks, ayu :)
      moga ada rezeki kita heheh

      Padam
  2. goodluck kak,
    dlu ada 2 segmen akak tag saya kan..huhu..sorry la kak..lambat respon tak sempat nak join. heeee..~ :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. It's OK, Nana. Akak pun biasa begitu. Sedar2 dah tamat :)

      Padam
  3. gud luck Kak Farrah.. huurm kasi setel habis kerja barulah boleh hadap balik segmen kawan kawan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Arigato, CT san! Betul,...dahulukan apa yang patut :)

      Padam
  4. all the best kak Farrah! :D

    BalasPadam
  5. Good luck Farrah..rajn dia join segmen..sisi JM ni malas sikit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun macam Sis JM gak,..cuma sekali-sekala terajin ;)

      Padam
  6. goodluck kak.. smoga dimurahkan rezeki ;)

    BalasPadam
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-pertama-sitisab.html

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...