Jumaat, 17 Oktober 2014

Llueve Por Dentro - Luis Fonsi (Easy Guitar Chords)

Hari ni publish chords lagu Spanish kegemaran saya :) Nak dengar lagunya? Klik sini ye.

Llueve Por Dentro - Luis Fonsi (Easy Guitar Chords)


Em                 C
¿Qué puedo hacer? llueve por dentro
         G       D
Y el corazón me duele y se deshace.
        Em            C
Pienso en ti, quiero volar y remontar
         G           D
esta tristeza para escaparme


        Am        C
Quiero vivir por siempre junto a ti
            G
no importa nada
   D
y huir de este silencio que
     Am                C         D
se roba mis mañanas libera y acorrala


 Em             C     G      D
Hoy llueve por dentro en mi. En mi...
 Em          C         G
atravieso el cielo por ti.....
    D                           Am
Se inunda el corazón mientras te pienso
  C           D                       Em – C – G - D
cuando tú no estás llueve por dentro.


           Em             C
¿Qué puedo hacer? Sin tu mirada
        G         D
Se clava en mí. Luego me arranca el alma.
       Em       C
No hay adiós. Solo hay entre tú y yo
       G               D
Una distancia que nos separa


        Am           C               G
Quiero reír como lo hicimos esa madrugada
  D                      Am
Y poco a poco rescatar el sol de tu mañana
        C                D
Que el viento entre tus alas


 Em             C     G      D


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

18 ulasan:

  1. hebat la kak farah ni kan..punya bakat besar dalam dunia muzik..wana x reti..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ish,..tak de hebat mana pun, Wana. Pengsan orang yang betul2 hebat dalam dunia muzik dengar hehehe

      Padam
  2. Balasan
    1. Hoy llueve por dentro en mi. En mi... :)

      Padam
  3. wow! xde translation ke kak? hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh idok, dik. Akak pun kadang2 nyanyi reka lirik sendiri je :)

      Padam
  4. K.Farrah, dah dapat hadiah comel akak.
    Really appreciate ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, dah sampai! Masih ok ke keadaannya? Harap Shikin suka :)

      Padam
  5. hehehe.. dop paham bahasa dia.. dgr ja la lagu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha feeling2 je...lirik buat2 faham :)

      Padam
  6. Lagu apakah ini? Hehe. Kak farrah record la masuk youtube.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ish,..biarlah anak-anak muda remaja yang menghiasi youtube tuh hihihi

      Padam
  7. haaa itu dia itu dia.. lagu tak diketahui lagi dari Kak Farrah :P

    BalasPadam
  8. tergeliat lidah den nk nyebut nye haaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu kena buat tongue-twister spanish nih

      Padam
  9. akk, mana akk belajar main gitar ni? jeles semampunyeee, secukup rasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belajar sendiri, Nur. Byk video kat youtube utk beginners :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...