728 x 90

Isnin, 27 Oktober 2014

October 10 Days Challenge Day 7: 10 Things To Do When You Are Bored



Day 7: 10 Things To Do When You Are Bored



#1
Tengok TV atau cerita-cerita yang ada dalam komputer.

#2
Main gitar 

#3
Buat kad ucapan atau scrap page

#4
Susun setem dalam album

#5
Baca novel

#6
Blogging dan blogwalking

#7
Gardening, cakap-cakap dengan pokok..

#8
Selak-selak katalog berwarna

#9 
Mamam (Omnomnomnom)

#10
Bobok (ZzzZzzZzzz....)




Intai yang ini juga:

 

30 ulasan:

  1. Main gitar?pergh...nak blaja main gitar jugak la.. Susun setem tu agaknya brapa kali la ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh Acik. Kita goreng sama2! Hehe susun setem tu sekejap je. Feeling2 susun 2 ke 3 keping, lepas tu pegi buat benda lain...

      Padam
  2. wana pun dulu suka kumpul setem..tapi hobi tu sudah berkubur..huhu..bab makan dan tidur tu wana pun suka..heheh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeayyyyyy! Aktiviti plg best time bosan, kan!

      Padam
  3. lepas mamam...pas2 bobok..elok lah tue hihihihi

    BalasPadam
  4. penyelesaian masalah kebosanan adalah tidur.zzzz

    BalasPadam
  5. 5,6,9 dengan 10. kita sama!!!!

    xde lagu yang akak create sendiri ke kak? hee

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Heheheh semua tu pilihan favourite!

      Padam
  7. Balasan
    1. Semestinya! Letak je #10...tapi tu yg paling suka hahahah

      Padam
  8. akk kumpul setem eh? Kite pun baru nak berjinak, hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, Nur baru nak berjinak-jinak....senanglah lepas ni...ada setem extra akak hantar kat Nur yer :)

      Padam
    2. Yeayyy best best. Thanks kak! Muah ciked :* Hihihi

      Padam
    3. Muaah balik! Don't worry, akak dah KIV nama Nur utk setem2 extra akak.

      Padam
  9. miahahahhaa kalau CT yang tidur antara yang terawal :p hahaha. kalo bosan aje memang pikir.. sesuai ke dak nak tidurz

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu sebenarnya pilihan paling bijak! :)

      Padam
  10. Rata2 kalau boring mesti ade tido kan
    Ayu pon tak trkecuali... hehehehe
    Kak farrah ckp ng pokok cmne??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah cakap ngan pokok macam biasa...tegur hai hai..tanya air cukup ke idak, nak baja ke...ahaks!

      Padam
  11. Cakap dengan pokookk. Okyy itu comel. Hahaha. Mesti bahagia pokok tu sebabb tuan dia begitu rajin. Ahhaaha. (´ ▽`).。o♡

    BalasPadam
    Balasan
    1. Time rajin.... Time tuan dia datang mood malas nak gardening,...merana kering-kontang pokok-pokok akak, dik!

      Padam
  12. mamam dan bobok tu bahaya buat Ros. heeee. kena kawal...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehehe akak sentiasa tak berjaya nak mengawalnya, Ros!

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...