Rabu, 22 Oktober 2014

Sahabat Sempurna


Credit
I've got a bunch. Alhamdulillah :)



29 ulasan:

  1. alhamdulillah. saya pun ada kawan yang memahami :) cuma kadang2 diorang jauh di mata..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa. Ada kawan2 begini, jauh di mata pun tetap dekat dgn kita..

      Padam
  2. Balasan
    1. Thanks, Nadhira. Nanti akak jawab eh.

      Padam
  3. saya tak ada lagi .!
    kawan tak ramai..huhu
    akak dah dapat jaga elok2 ya..! seronok ada kawan yg mcm dlm list atas tu,mcm adik beradik sendri dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya Allah, memang hargai sgt2 kehadiran mereka.
      Don't worry, Nana. U'll find these friends. There are somewhere :)

      Padam
  4. seronok ada kawan yang macam ni. satu dalam sejuta.

    BalasPadam
  5. Ssh nk cr sahabat sempurna kak farrah...
    Yg ade pon bile masing2 da ade keluarga da susah nk hngout.. tp klau ade mslh insyaallah ade yg mbntu jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Once dah berkeluarga, masing2 ada komitmen.

      Padam
    2. Ayu ade sorg ni sjk brrtunang je macam2 dugaan dia hadap.. tp kbykknnye sume dr kawan2 and famili je... sllu dok cr ayu tok setel.. tp tula nk jmp pon payah sbb ayu pon ade asben.. nk kuar kadang2 bawak ng asben skli.. dah xsyok nk bual lebih2

      Padam
    3. Tak apa, sekurang-kurangnya dia tahu Ayu ada untuk support dia :)

      Padam
  6. Me too, k.Farrah.
    Thanks to all bloggers for being such a good friend too.

    BalasPadam
    Balasan
    1. That's right, Shikin! Geng2 blogger dah jadi parts of my life too :)

      Padam
  7. am i one of them *angkat tangan lambai lambai* hahaha. muka tak malu iols ni :D

    CT pun ada a bunch of people yang CT hargai sangat sebab i got the chance to meet and be friend with them. alhamdulillah untuk itu. Allah hadirkan teman.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Of course. Wpun kita tak sempurna, mesti ada someone kat luar tu yg menganggap kita sahabat sempurna.

      Akak lambai2 balik.

      Padam
  8. smlm xdpt masuk restoran snoopy ni. suka tgk kartunnya :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak teringin gak nak pegi makan kat sana. Tapi masih belum berpeluang :)

      Padam
  9. Balasan
    1. one fine day,...dengan izin-Nya :)

      Padam
  10. Dah jumpa. Tapi.. Dorang jauhh. Huhuhu. Lama tak jumpa. Depa semua asrama dan stay rumah sewa. Time cuti semuanyaa waseep jee. Huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jauh di mata, dekat di hati...itu yg penting!

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...