Sabtu, 25 Oktober 2014

Sarapan Maaf Jika Aku Tak Sempurna


Selamat pagi semua! Selamat berhujung minggu! Selamat beristirehat!
Seawal pagi saya dah bangun menyiapkan sarapan sebab perut lapar. Menunya 'Nasi Lemak Maaf Jika Aku Tak Sempurna'. Kenapa? Hehehe sebab dah beria-ia kelentung-kelentang dekat dapur (kononnya nak sediakan hidangan serba lengkaplah),...waktu nak makan baru perasan kacang goreng tak ada ;)



47 ulasan:

  1. Haha. Nasib baik akak x buat bentuk muka fahrin ke apa. Demam MJATS sangat dah ni. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha and the best part, akak tak follow pun drama ni. Saja je tumpang populariti ;)

      Padam
    2. haha. saya pun tak follow sebab pelakon dia tak best XD

      Padam
    3. Akak pun cenggitu! Cuba gak tgk sekali-dua. Tapi feel lari! Hihihi

      Padam
  2. Tak apa.. aina maafkan. HAHAHA. aina baru je melantak dua bungkus nasi lemak daun pisang. HAHA. :*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamakkk, nasi lemak daun pisang...aromanya,...

      Padam
  3. hahaha.. adoi, sebab itu rupanya.. saya pun plan nak buat nasi lemak harini...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan silakan, dik. Tak sempat buat hari ni, boleh jadi menu sarapan untuk esok.

      Padam
  4. Balasan
    1. By the time akak balas komen ni,...Selamat Malam, Zafirah :)

      Padam
  5. akak... akak kena tag http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita_25.html hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. OK, dear. Thanks so much! Nanti akak ambil 'tindakan' susulannya ye hehehe

      Padam
  6. simple pun nampak sedap dan mengenyangkan perut juga tu kak..heheh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yesss,...yg penting mengenyangkan :)

      Padam
  7. hahah.. ingat ape la yg xsempurnanya..hihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe padahal nasi lemak je kan ;)

      Padam
  8. perghhhhh.. nak makan pun rasa sayang mengenangkan nama sarapan tu.. hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, Izzati! Pandang je dah kenyang ke...

      Padam
  9. hehehehe... kacang ja xda.. tue pon dh ckup perfect dh...

    BalasPadam
  10. hihi.. comel nama sarapan akak.. sedap.. lama x makan nasi lemak. nak kena suruh mak Jie buatkan nie.. hihihi.. :)

    BalasPadam
  11. gulps,terliur...
    lama gila tak makan nasi lemak T-T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nini!!!! Lamanya tak dengar khabar? Busy ek?!

      Padam
  12. amboiii siap BERmaadf jika aku x sempurna tuu..hahaha
    sdapnya kak nasi lemak.. tibatiba lapo nih T-T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala la la...lapo ye...pergi makan cepat!

      Padam
  13. Kalau nasi lemak xde kacang bleh dimaafkan lagi kak farrah... jgn xdop teloq.. xkn nk mkn nasi ng sambal je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu kalau tak de telur memang dah 'pincang' dah, Ayu :)

      Padam
    2. Hahhah kasi pincang itu nasiiii

      Padam
  14. ehh, saya suka ni sebab tak suka sgt kacang goreng. ahhaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oohh, dah sempurna dah nasi lemak ni untuk Scha :)

      Padam
  15. akak buat kite terliur...kite tengah diet ni....arghh terseksa :D hehehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, akak tak berniat nak menyeksa perasaan, Aisya hihihi

      Padam
  16. Hehe. Nama nasi lemak ni femes sangat! irrayyan.com

    BalasPadam
  17. ohh kite punye style nasik lemak lagi lah takkan sempurna. Nasi + sambal + ikan billis. Dah! haha telur kalau ada takpe, klau tak ade pun takpe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Senang kerja akak kalau nak jamu Nur makan ;)

      Padam
    2. HAHA mmg senang. Kite makan je ape yg ade. Batu kayu and sayur kite tolak.

      Padam
    3. Bagus adik akak yang seorang ni :)

      Padam
  18. ini dah lebih dari sempurna dah haih Kak Farrah. kalau CT masak kiranya ada telur saja hahahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aishhh, kalau dah CT masak lauk telur memang dah sempurna 100%!

      Padam
  19. Tapi, sempurna di mata saya...
    Hahaha..jiwang gituu..

    BalasPadam
  20. maaf aku x sempurna ?..tapi still nampak sedap so tak perlu nk minta maaf hikss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah nak minta maaf jugak sebab tak ada kacang ;)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...