Khamis, 13 November 2014

Angkat Tangan Cepat!

Credit

Siapa yang suka shopping online, sure can relate to this :) Penat-penat balik kerja, tengok ada parcel untuk kita!  Taddaaaaaa! Menanti untuk dibuka. Happy tak? Excited tak? Cepat angkat tangan!


26 ulasan:

  1. Yup betul tu Kak.. Best2..semangat terus :)

    BalasPadam
  2. Tak pernah rasa lagi perasaan tu. Sebab kite tak berkerja. HAHA
    Apa apa yang sampai memang kite ade je..

    Nak tukar lah, happiness is...... a package you ordered online waiting for you when you wake up in the afternoon. kah kah

    BalasPadam
  3. yeh... sy! sy! iloikeee shoping online smpai muntah..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. sampai muntah? hahaha sure loncat-loncat bila dapat parcel kan,...

      Padam
    2. hahaha tulaa.. lepastuu asyik senyum je. tuuyang parah ;p

      Padam
  4. sis JM ni jarang shopping online tapi kalau ada parcel dari somebody mmg senyum sampai ke telinga...tudung belum bukak..buka parcel dulu :-)

    BalasPadam
  5. hhaha. same with me. baru dpt parcel tdii

    BalasPadam
  6. ofcourse la happy dan excited. haha. tambah2 pulak makan berminggu2 baru postage tu sampai. =.=

    BalasPadam
    Balasan
    1. priceless kan bila dah sampai depan mata :)

      Padam
  7. hahaha.. saya syok ler.. kadang2 tu lupa juga. eh, tahun bila aku beli ni? -.-

    sebba saya bagi alamat rumah, skang duduk dekat uniten.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amy sure seronok berganda sebab sekali dapat mails/parcels secara pukal gitu :)

      Padam
  8. Balasan
    1. Akak rajin window shopping online :)

      Padam
  9. Owh...rupenye dikaitkan dwngan parcel.
    Haha..
    Mestilah happy kalau dapat.
    Especially masa tengah penat-penat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampak parcel, hilang rasa penat terus!

      Padam
  10. saya pula tension bila menunggu van parcel sampai depan rumah ,sbb kena bersiap nak pakaai tudung segala..hehehe.. lepas tu lega..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak selalu gelabah bila van poslaju hon depan rumah, Nana. Time tulah tak jumpa jubah & tudung :D

      Padam
  11. hooooyeah ini betul saaaaaangat. tapi CT pakai alamat sek ayah.. so ken tunggu ayah balikzz

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak apa....the happiness is there :)

      Padam
  12. Tak sabar tunggu pos laju esok hari.
    Menunggu buku baru :)

    BalasPadam
  13. Of coz la.. tp klu dia tepek notice suh amek kt pjbt pos yg leceh tuuu... heeee

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...