728 x 90

Khamis, 13 November 2014

Chords Sakit Hati - Setia Band (Easy Chords)

The latest version.


Guitar Chords/Kunci Gitar 'Sakit Hati' - Setia Band, OST Pashmina Aisha
Ciptaan - Moh. Charly Van Houtten

(Intro)
Am F Dm E

Am                             Dm
Kau sudah tak seperti kau yang dulu
G                                     C       E
Kau sudah tak sanggup untuk setia
A                              Dm
Kau bergegas pergi meninggalkanku
F                   E                          
Kau sudah memilih yang lain


Am                                  Dm
Kau memang tak seperti kau yang dulu
G                                          C       E
Kau memang tak sanggup untuk setia
A                               Dm
Ku menangis sedih ditinggalkanmu
F                  E
Ku sudah tak tahankan lagi


(Chorus)
                              Am
Aku tlah kau buat sakit hati
G                             C
  Menderita karena cintamu
Dm       E
  Aku memang tak bisa
Am          G                   F            E
  Menjadi yang terbaik untuk dirimu


                              Am
Aku tlah kau buat sakit hati
G                             C
  Menderita karena cintamu
Dm       E
  Aku memang tak bisa
Am          G                   F            E
  Menjadi yang terbaik untuk dirimu


Dm Am  G E Am
F Dm E

Ulang (Chorus)

Am
Ohhhh..ohhh..ohhh
G                             C
  Menderita karena cintamu
Dm       E
  Aku memang tak bisa
Am          G                   F            E
  Menjadi yang terbaik untuk dirimu


Am                             Dm
Kau sudah tak seperti kau yang dulu
G                                     C       E
Kau sudah tak sanggup untuk setia


DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.  



26 ulasan:

  1. Balasan
    1. Wana pun suka ye...best! best! tapi utk yg suka lagu jiwang la :)

      Padam
  2. xpernah dengar lagi lagu nih. nanti nak download ar. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah dengar Mama. Mana tahu kena dgn taste Mama :)

      Padam
  3. Balasan
    1. video? pok amai-amai buleh?
      ala sayang, video-video ni bukan dunia akak la dik :)

      Padam
    2. alah.. pok amai2 nanti bagi kite tidow.. hek2...

      Padam
    3. Tak pelah, akak dodoikan ye...
      bobok bobok Firah...

      Padam
  4. akak minat setia band eh?
    lirik lagu tuu mcm best.. nak dnga la..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. minat dr zaman diorang st12. suara vokalis best!
      eh, tapi kalau tak minat lagu jiwang tangkap leleh, jangan hangin kat akak pulak :)

      Padam
    2. eh? setia band tuu st12 ke? patotlaa sore macam pena dngaq..
      kite minat sgt st12..
      skg asyik ulang lagu sakit hati ni.. terbaik :)

      Padam
    3. Iye,..bila dah pecah, penyanyi ngan gitaris formed Setia Band. Wahh,dah kena penangan 'sakit hati' nampaknya :) tapi konsep setia band tak sama mcm st12 yg dulu..

      Padam
  5. akak x pernah dgr lagu ni terus play kat youtube hihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok tak? ke ZzzZzzzzZzz?!
      Lagu2 camnilah yang sedap main ngan gitar, kak :)

      Padam
  6. lagu dia sakit hati? haha. comell.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah, Scha...sakit hati. Belum dgr vokalis dia nyanyi lagi,..macam dia seorang je perit hati putus cinta ;)

      Padam
  7. Xde video ke? Nk dgr jgk petikan gitar..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sorry, Cik Balqis. Tak adalah... :)

      Padam
  8. Mungkinkah aku?
    Ehhh...tetibe merapu di pukul 1.30pg.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa itu dah hukum kena tidur dahtu, Shikin ;)

      Padam
  9. akak.. lagu-lagu endon eh ni..
    nak kena dengar tengok best kat tlinga ke idok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak rasa tak kena ngan taste CT la..lari terus dari jurisdiction KPOP nih :)

      Padam
  10. Suka st12 je. Setia band saya tak study lagi. Hehe. Kak farrah try la main lagu awak kat mana. Lagi ok kot dr mimimi. Haha XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, akak dah dengar! Satu kategori dgn Mimimimi! Tapi akak mampu bertahan dengar sampai abis sebab sore Taufik tu sedaplah jugak telinga dengar :) Mimimimi is so demping!

      Padam
    2. kan. macam kesian pulak tengok taufik nak cuba berubah angin. padahal dia dah sangat sesuai bawak lagu ala2 ballad. tapi nasib baik dia hensem dan suara dia sedap. dan dia xde kontroversi. malam ni cuci mata tgk dia jadi juri kt maharajalawak mega :)

      Padam
    3. Akak masa dengar terus pelik, apa jadi ngan mamat ni? Sedap2 bawak lagu ballad, tetiba tukar arah pulak....malam ni sampai 3 kali akak dengar kat radio. TIga-tiga kali teringat kat budak (dan Mimimimi)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...