NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 27 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Jumaat, 7 November 2014

Dimulakan dengan Bismillah,..

Salam Jumaat!
Selamat menyempurnakan tugasan harian :)


30 ulasan:

  1. aaamminnnn... :)
    semoga dipermudahkan urusan untuk hari ini....

    BalasPadam
  2. Amin.... salam jumaat kak farrah

    BalasPadam
  3. morning,,, pagi2 sebelum mula kerja buka blog FARRA sejuk ja,, mohon copy nak letak dkt ofs,, :)

    BalasPadam
  4. moga hari akak dipenuhi dengan rahmat dan keberkatan oleh Allah ^^

    BalasPadam
  5. amin.. kalau tak ingat,baca bismillah setiap kali kita buat sesuatu.. ^__^ thanks utk doa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Mulakan dgn mengingati Allah :)

      Padam
  6. Amin. Semoga dipermudahkan urusan selalu Kak Farah :)

    BalasPadam
  7. kena jadikan habit ni.. nice reminder kak. kekadang tu nak sebut bismillah rasa berat mulut. isk isk isk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, biasalah kadang2 kita berkejar sana sini..apa pun tak ingat

      Padam
  8. Dimulakan dgn bismillah, jgn lupe di sudahi dgn alhamdulillah :)

    BalasPadam
  9. Bismillah. Nak mula blogwalking ni. hehe

    BalasPadam
  10. terima kasih atas perkongsian yang berguna ini kak

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...