728 x 90

Jumaat, 28 November 2014

Lagu Gembira ;)

Selamat Hari Jumaat! Mood masing-masing mesti dah masuk fasa girang ceria kan. Pagi ni nak kongsi something interesting [(c) lastlemon.com] on 'happiness' dan lagu :D

Credit
...pertama kali dengar lagu baru yang BEST!


Credit
...main lagu yang kita suka on repeat mode sampai muak!


Credit
 ...dengar lagu yang kena sangat dengan mood/feeling kita at that particular time.


Setuju tak?

48 ulasan:

  1. Setuju.. kalau mamamyja suka lagu tu pasang sampai muak nak muntah. Hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah sampai dah tak larat dengar dah,...

      Padam
  2. setuju setuju setuju dan setuju!!! sebab ayue salu buat macam ni....ehehehe...hai kak!! gud morning,..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. By the time akak jawab komen ni,...good evening, Ayue :)

      Padam
  3. Ya allah setuju sgt ihihiks.
    Best kan bila lagu tu dh lah best gila,
    pastu kena pulak tu dgn situation kita ekeke.

    BalasPadam
  4. ya..wana setuju..lagu memainkan peranan dalam menentukan mood seseorang..bila dengar lagu yang rancak mood happy datang..kalau dengar lagu slow/jiwang/tangkap leleh..mood sedih menjelma..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. lagu main peranan kan utk mood kita ;)

      Padam
  5. betul.. tadi baru dengar satu lagu dari sebelum sampai destinasi, sampai balik rumah...

    esok dah jemu, tak dak dah la.. hehe

    BalasPadam
  6. Wawah kak farrah.. btl2 dlm mood ceria nie... ayu mood sntiase dlm keadaan xsbr2 nie.... xsbr nk abiskn sisa 40hari... wahhh sebulan lg ni

    BalasPadam
  7. Betul tu dengar berulang kali sampailah dah tak nak dengar langsung

    BalasPadam
    Balasan
    1. Telinga dah tak boleh nak terima :)

      Padam
  8. Asalam nampakknay tahap kegembiran kita akan menurum=ndum juga kan Farah...bagus paparan kali ini tahnia

    BalasPadam
  9. setuju sangat!lagi-lagi kalau lagi yang buat kita rasa nak joget-joget..hehe

    BalasPadam
  10. setuju sangat! bila first time dengar, lirik pulak memang kena dengan situasi masa tu. memang berulang2 jugak la dok play sampai bosan.haha

    BalasPadam
  11. kalau lagu tu buat sis rasa gembira, secara x langsung time tu jugak sis turut menyanyi

    BalasPadam
  12. Setuju sangat2 :) hehehehe..repeat lagu yang kita suka sampai muak..hehehe

    BalasPadam
  13. Ajak Abe baca ni.
    Boleh pulak dia kata, " Abe taknak baca lah, mama baca sorang. "

    BalasPadam
  14. setuju sgt. mcm nadyya ni.. hahaha

    BalasPadam
  15. Kalau jumpa satu lagu best, 24 jam saya asyik replay je. Sampailah muakk. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sampai dah tak mampu lagi nak dengar kan,..

      Padam
  16. CT akan rasa cemni bila abam-abam kepop CT kuarkan lagu baru. tak pun ade video Encik Mimpi kat instagram eh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh Encik Mimpi yang menghiasi mimpi CT :)

      Padam
  17. saya dah jenguk link last lemon,tak reti nak 'jalan2' lagi..hehehe..pertama kali singgah sana..

    gambar atas tu mmg setuju sangat, bila mood senang bila dengar lagu2 yang kena dengan hari kita,kemudian dalam kepala tu berangan macam2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nana kalau nak senang, terus gi page diorang kat pace book - itsthehappypage :)

      Padam
  18. kalau kt ofis mesti dengar lagu yg buat nina xstress

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul,..dengar lagu buat kita kurang tertekan.

      Padam
  19. Balasan
    1. Lepas tu dah tak larat dengar kan,..

      Padam
  20. Suke tige tige gambarrr. aa!

    BalasPadam
  21. kdg2 suka layan lagu smpai lembam ehhh smpai muak dgr lagu tue..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah boring kan,...jgn dengar buat sementara waktu,..lepas tu cuba dengar balik...kita akan wowww sedapnya lagu nih :)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...