Sabtu, 8 November 2014

Mari Serang Mereka!!! (Bahagian 1)

Entri ini didedikasikan buat pengebom-pengebom tegar FAMF Tower sepanjang minggu ini (3 - 8 November 2014). I'm touched. Flattered. Tak tahu nak express perasaan macam mana bila lihat kalian datang dan meninggalkan komen-komen dengan banyak. Bukan komen SPAM tau,..tetapi komen betul-betul. Yang menunjukkan mereka ni baca entri-entri di sini. Jadi, sebagai tanda penghargaan, entri ini nak mengajak kalian untuk blogwalking ke rumah mereka pula! Mari kita serang!!!


Sebahagian daripada komen-komen Budak

Sebahagian daripada komen-komen Dik Na

Sebahagian daripada komen-komen Amy

Sebahagian daripada komen-komen Cik Mimie

Sebahagian daripada komen-komen Scha

Nanti singgah, tolong sampaikan salam saya pada mereka ya :)
Eh, belum habis lagi tau! Nantikan Bahagian 2 esok!

22 ulasan:

  1. Terjah jgn tak terjah. Tapi sedih lah Aina cakap dia dah mungkin tak banyak up entry lepasni kan..
    Apa-apa pun kite kena support lah keputusan die kan kak..sob sob

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aha nur as.. pasni dikna nk mnyepikan diri dia... sobb sobbbb

      Padam
    2. Tak apa,...relationship yang terbina tetap ada :)
      Kita doakan yang terbaik untuk semua.

      Padam
  2. sorry akak, kite je jarang datang komen sini yer...sedih2...ehhehehe kita baru habis exam satu paper... :D nnt free kite dtg sini selalu yer :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak ada hal, Aisya. Datang selalu, datang kadang-kadang, datang jarang-jarang, kalian tetap dapat tempat di hati I hihihih

      Padam
  3. datang melapor diri :)
    selagi diberi kesempatan, In Sha Allah datang berkunjung.
    bila nanti lama tak datang, moga kak farrah paham. moga blog kak farrah terus maju ke depan XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much, budak! Akak hargai setiap kunjungan budak ke tower akak nih. Don't worry,...sangat2 memahami. Yang penting, jaga diri baik2 ye.

      Padam
  4. eh, la.. nama saya pun ada juga rupanya.. hahahaha.. >.<

    BalasPadam
  5. akak, tahu tak kak.

    saya konpius haritu daun pegaga dengan pucuk paku. tak tahu lah kenapa boleh dtg pegaga -__-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh tak apa..tak apa...masih kategori daun lagi :)
      Teringin nak makan urap pegaga ke?

      Padam
  6. ala.. kite tak tersenarai.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aippp jangan sedey...tak jadi pengebom tegar tak bermakna akak tak sayang....(byk pula perkataan 'tak')

      Padam
    2. hahaha takpe2.. yg penting akak syg kite..hoho ^_^

      Padam
  7. semua blogger tu sis JM kenal kerana mereka juga rajin datang ke blog sis..nampaknya perlu cari masa utk terjah blog dorang ni..dh lama x terjah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahah saya kena buat list JM. Tu pun ada yang kadang2 miss. Faktor usia hehehe

      Padam
  8. seronoknya akak menjadi sassaran mereka mereka ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan risau, nanti diorang akan sampai jengah blog aRz juga :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...