Ahad, 9 November 2014

Mari Serang Mereka!!! (Bahagian 2)

Sambungan kepada entri saya malam tadi. Jom, kita sambung blogwalking. Jengah blog pengebom-pengebom bukan penjenayah di bawah.

Jari Manis
Sebahagian daripada komen-komen Sis Jari Manis
Yeayyyyy! Akak Jari Manis is back! Setelah bersuka-ria meneroka bumi Korea, akhirnya sis JM mula datang menerjah! Nampak tak, sekali terjah terus ambil ranking tinggi  Tetamu Hebat November!

Sebahagian daripada komen-komen Ros

Sebahagian daripada komen-komen CT

Sebahagian daripada komen-komen Shikin

Sebahagian daripada komen-komen Nur As
Tak perlu tanyalah berapa komen adinda Nur As ni. Jika kalian pernah baca entri saya sebelum ini (Nur As, ekau buek apo nih?), faham-faham jelah ye hehehe

Oh, jangan lupa intai mereka di bawah ni juga. Tiap-tiap hari datang jenguk FAMF Tower :)

Zarul Farhana
Hidayu Ayumie
Bbwana Adienia



47 ulasan:

  1. Balasan
    1. siti..tunggu BOMM dari sis JM eh..

      Padam
    2. Bersiap sedia, Firah! Kak JM nak datang tu...

      Padam
  2. kak ros pun dah kembali :)
    semua yg tersenarai memang terbaik XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanya dh lama x mengebommmm blog BUDAK tecik nih..masih ingat sis lagi x

      Padam
    2. Haha. Saya lagi dah lama x bom blog kak farrah dgn kak JM. sedang repair pukat. XD

      Sory sangat2 ye kakak2 semua. Kali ni kena hantar bom banyak2 kasi power XD

      Padam
    3. Nampaknya pukatmu sudah dibaiki, dik :)

      Padam
  3. hakhak... comel je. kadang2 kalau dpt pengomen yg mcm ni.. rasa nak gelak sekor guling guling... hikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak nak join guling2 gak...

      Padam
    2. Izzati nak kena BOMM jugak ke..TUNguu!!!!

      Padam
  4. hahahaha... diorang memang the best lah.... bila time rajin menjelma tu. perghhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. AMJ J...tunggu..next is your turn hikss

      Padam
  5. 3 org tak kenal, hihi in shaa Allah nanty dtg terjah yee kak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nur As..harap kenal sis JM lah ye :-)

      Padam
    2. haha ape lah.. mesti lah kenal kak JM :)
      Antare oengebom yg selalu dtg blog kite. Tapi dah lame tak jenguk yee semenjak bercuti haritu.
      Miss You!

      Padam
    3. Kak JM kena adjust balik rentak hihihi

      Padam
    4. Nur As..tunggu..tunggu..memang termasuk dalam list akak ni..almost 100 blogger akak perlu terjah yg masuk list..malam2 mmg x tgk TV..asyik BW je hiksss

      Padam
    5. Sis JM memang rajin BW. Respectlah ;)

      Padam
  6. Heheheh baru nk jenguk ni kak farrah.. nnt dah cuti ase blog kak farrah la ayu lempar bom dulu.. hahahhahah gelak jaat satt

    BalasPadam
    Balasan
    1. Miss me... oh my oh my... best nye ade org rinduee

      Padam
  7. Lama rasenye x jenguk CT.
    Kak JM, ampunkan daku sebab x sempat terjah blog akak lagi.
    Tungguuuu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nazeck..don worry lah sayang..sis JM pun dh alama x update blog..kalau terjah sekarang pun belum ada entri baru..tiap2 hari BW dulu bayar hutang hihihi

      Sis pun dh lama x terhag blog Nazeck tu byr hutang..belum sampai turn sbb beratus blogger yg sis perlu sinnggah huhhu

      Padam
    2. Semua blogger yg rajin tinggalkan komen tu sis JM kenal kecuali Bbwana:-)

      Padam
    3. Tulah..k.JM punye peminat..
      Mak oiiii...
      Tak sempat nak terjah kalau saya...

      Padam
    4. Kak JM nak tengok kek cantik2 yang tempting, gilah intai blog Wana :)

      Padam
    5. Shikin, peminat kak JM bukan setakat orang Malaysia,...dr seberang pun ada :)

      Padam
    6. Farrah : hehehe...malu akak

      Padam
    7. Kak Shikin skali jenguk berdas das gak kasinya hahaha..

      Padam
    8. Memang! Dlm pada curi2 masa tu, berdas-das jugak kan sekali datang :)

      Padam
  8. Farrah...rajin mereka tinggalkan komen..seronok kan ada rakan blogger seperti ini..terasa kemesraan nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, kak! Rasa dekat dengan diorang semua ;)

      Padam
  9. tudia kak farah depa ni men bom plak....

    BalasPadam
  10. Nama-nama di atas memang terkenal sebagai pengebom komen...haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi diorang ni pengebom yg tak kena kecam... ;)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...