Isnin, 3 November 2014

Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2

Oh, cantik sungguh banner hasil tangan si Deno ni. Sukalah! Sukalah! Maaf, lari topik sekejap. Jom kita ramai-ramai sertai segmen ni. Syarat-syaratnya pun sangatlah mudah.


Klik banner untuk turut serta :)

Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 20 November 2014


41 ulasan:

  1. tengok lukisan tu la yang tergoda :P hihihi.. selamat bersegmen Kak Farrah. adoiyai pagi ni baru ada masa nak belek blog lama sikit.

    CT da send emel ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Orait. Akak dah terima detailsnya :)

      Padam
    2. memang cantik banner diaaa!

      Padam
  2. selamat bersegmen Farrah..
    alamak byk nye entri yg perlu bayar nih..huhuh..free nanti sis JM datang singgah lagi ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, JM! Yeayyyyyy! JM is back! Ada sisa-sisa angin Korea datang jengah sinilah ;)

      Padam
    2. ahaahahah...dapat rasa ke

      Padam
    3. Ada ni...pui..pui..pui datang bertiup kat sini ahaks :D

      Padam
  3. Selamat bersegmen kak farrah...
    Mmg cantek2 lukisan dia cmni...
    Oooo da lame xasah bakat...
    Abis tumpul2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gi cari sharpener ke pisau ke,..kasi asah!

      Padam
    2. Hahahha nk asah pakai sharpener pon dah xigt.. lagi kan pakai pisao kak farrah...

      Padam
  4. goodluck kak. nt nk join jugek ;)

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen farrah... :)

    BalasPadam
  6. selamat bersegmen kak Farrah :DD

    BalasPadam
  7. Kreatifnya DD buat banner.
    Selamat bersegmen, k.Farrah.

    BalasPadam
  8. Thanks, semua :)
    Jangan lupa join ramai-ramai!

    BalasPadam
  9. Selamat bersegmen kak farrah

    BalasPadam
  10. selamat bersegmen dan happy blogwalking akak..

    BalasPadam
  11. Terima kasih atas penyertaan Farrah di segmen DayangDeno :) Nanti Jangan lupa semak link di Senarai Peserta ya .. Good luck dan selamat blogwalking! ^_^

    BalasPadam
  12. Selamat bersegmen Kak Farrah :)

    BalasPadam
  13. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    - Mia Liana -

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks so much sudi datang ke mari, Mia :)

      Padam
  14. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    BalasPadam
  15. singgah dari segmen yang sama n follow (^_^)

    BalasPadam
  16. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  17. Singgah dari segmen yang sama.
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    BalasPadam
  18. tak dpt yg lama, try segmen yg baru.,

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...