Jumaat, 14 November 2014

Tanpa Deringan Jam Loceng

Credit

Selamat berhujung minggu! Enjoy your weekend ;)



39 ulasan:

  1. hoyeahhh.. tapi saya mesti akan set alarm jugak. kalau takk.. terlajak laa subuh.. lepas subuh jugak set alarm.. tak nak bangun tengah hari.. takut terlebih syok tidoq.. heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, memang kena pakai alatm jugak ye...

      Padam
  2. kena set alarm gak. nak bangkit subuh. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Set alarm utk bangkit subuh tak sepressure set alarm utk pegi kerja ;)

      Padam
  3. HAHA okay. Good night akk :)
    Selamat berehat dihujung minggu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nur.
      Happy weekend utk Nur juga :)

      Padam
  4. Selamat berhujung minggu Farrah..ke mana cuti 2 hari ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hujung minggu, kak :) saya ada family gathering + selesaikan urusan itu ini. Tak ada apa istimew yg dirancang,..

      Padam
  5. Ya hari yg dtunggu oleh smua org..hjg mggu mmg best..

    BalasPadam
  6. Lepas subuh laaa xpyh kunci jam. Tdo puas2. Hihi
    Belog Miss Balqis

    BalasPadam
  7. selamat berhujung minggu. kdg2 set alarm pun ssh nk bngun klau hujung mnggu nie. solat subuh tu je penyebab kna bangun awal. berhikmah sungguh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Jie. Mujur ada kewajiban yg perlu ditunaikan ;)

      Padam
  8. biasanya ummi yg kejutkan hehe so memang tak pakai jam loceng :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhhhh,...ummi yg jadi alarm clock lah ni :)

      Padam
  9. tambah2 lagi bila dtg bulan! hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, time tu toksah ceritalah...mmg tak fikir nak set apa2 alarm pun hihihi

      Padam
  10. betul2222!! akak, kita kalau period, alarm bunyi pon kita tak sedar....sedap betul tidor...heheheheh :D

    BalasPadam
  11. saya along2 time ago ja guna alarm .. hehehe..sekarang dah set dalam kepala malam sblum nya saya nak bangun awal,insyaaAllah awal la bangun

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, Nana. Kalau kita niat betul2 nak bangun awal, dgn izin Allah memang akan terjaga. Tetapi lepas tu kena kuat semangat utk bangunlah. Jangan tarik selimut plak ;)

      Padam
  12. hahaha takleh kene set alarm jugek.. ada kang kene bebel nt. heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi ni mesti selalu terbabas ni :)

      Padam
  13. hahaha... seronok lagi if "cuti"..

    langsung tak berbunyik pepagi... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss. Akak lajak sampai bila bangun konfius sendiri hari apa hahaha nampak tak ada gejala tidur berlebihan time tu :)

      Padam
  14. hujung minggu rasa sekejap je.. esok dh kerja

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat mulakan minggu baru, Nina :)

      Padam
  15. Owww...sedap sangat lah tu tidoq.
    Tanpa gangguan alarm.

    BalasPadam
  16. ini tersangatlah nikmat. paling senang silent aje kekeke.. habis cerita :P lepas tu campak fon jejauh.. tarik selimut. kul 3/4 petang bru bangkit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, CT. Phone dan apa2 yang berbunyi campak jauh2 hihihi

      Padam
  17. Dah selasa baru singgah. Hehe. Saya kalo kat rumah memang xperlu alarm. Kalo selain rumah ye kena ada alarm.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh kiranya kalau tido tempat lain, budak tend to terbabas lah ye... :)

      Padam
  18. Hahaah walupon alarm tak set tp still ttp berjaga... walau bleh berjaga tnpa alarm ttp set tok lngkah berjaga2... hahahha belit2 da nie... tp syok la kalau dpt tidoo skg ni kak...

    BalasPadam
  19. sejak nak masuk 3 series ni...tak kunci alarm pun dah terjaga kak farrah...

    BalasPadam
  20. fuhhh akhirnya masuk juga dlm list pengomen bulan januari kak farrah...susah betul

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...