Selasa, 4 November 2014

Terima Kasih, Amy J

Cantik tak?! Cantik tak?! Ini artwork adinda Amy J. Saya dapat nama yang penuh dengan bunga-bungaan ni sebab saya jadi salah seorang daripada 'Peliks' (Top Commentators) di  Little Weirdo untuk bulan Oktober. Bukan sahaja bersusah payah hasilkan design yang cantik dan sweet, malah Amy siap buat review untuk FAMF Tower sekali! Terharunya!!!


Berhari-hari jugalah saya senyum dan sengih tengok nama sendiri. Dah lain macam pulak jadinya kan?! Sebenarnya, sampai ke hari ni masih senyum simpul sebab suka dan excited! Apa taknya, orang tua buta Photoshop macam saya ni manalah tahu nak buat benda-benda kreatif seperti ini. Dapat tukar brightness dan adjust size gambar pun dah seribu rahmat!

Amy dearie, (Ada gaya Rumplestiltskin a.k.a. Mr. Gold tak? Heheh)

Thanks so much! Akak amat menghargainya :) Wishing you success, happiness and a prosper future. Moga setiap apa yang Amy impikan bakal jadi kenyataan. Terima kasih juga sebab selalu datang jenguk akak dan bergurau senda di sini. Mmuuahhhhhh!



51 ulasan:

  1. seronok kan bila rasa dihargai gitu...?? hahaha ! sha pun senyum simpul je tengok penghargaan ni...

    BalasPadam
  2. Wana pun suka tengok..cantik Amy buat kan Kak..bunga2 tu memang cantik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantik. Sweet je design bunga tu...

      Padam
  3. Balasan
    1. Mmg terbaik! Top commentators lain yg amy buatkan pun cantik2 belaka :)

      Padam
  4. Tahniah kerana menajdi Top commentar di blog Amy J...CANTIK sgt!!!!...Farrah jugak jadi top commentar Oktober di blog Sis JM so tunggu ole2 dari akak ye :-)

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Lawa kan, Etuza. Org yg membuatnya memang kreatif :)

      Padam
  6. Balasan
    1. Hihihi jgn jeles...tak elok utk baby ;)

      Padam
    2. Hahahahha bkn ayu jel3s.. bby yg jeles ni.. nnt suh bby tuntut kat amy laa

      Padam
  7. Akk kan kretip.. msti jadi sesuatu nti... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe artwork ni biar pamer kat blog dulu...akak ingat nanti nak print buat hiasan kat bilik kraf :)

      Padam
  8. tahniah kak farrah lawa tu....
    mmm rumpleslti....susah betul nak eja....saya suka juga cerita tu hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, aRz pun suka OUAT! Boleh bukak kelab dgn akak & Amy :)

      Padam
  9. Ohhh lawaanyaa~ :3 soooo sweet. hehehe. :3

    BalasPadam
  10. alolo kan? rasa bahagia bila amy sanggop buatkan dsign nama kite n review blog kite. alahai terharu ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bahagia, gumbira, terharu semua lengkap 1 pakej!

      Padam
  11. Balasan
    1. Itulah, Nad. Mesti Amy happy ramai yg suka artworknya :)

      Padam
    2. alhamdulillah. saya pun sengih je kalau ramai suka. hehe

      Padam
  12. aarrgrhhh canteknyer.... jeles kuasa empat belas ratus.... ahhahahah :d best giler ade org buat kan... :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, advanced betul maths Aisha ha...ada kuasa empat belas ratusss! Heheh memang best! Don't worry, nanti ada rezeki lain utk Aisha :)

      Padam
  13. Tahniah Kak Farrah :) Cik Mimie pun dapat jugak :) memang cantikkkk..

    BalasPadam
  14. cantik cantik ^^ Kak Farrah nye bebunge cinte.. CT nye macam beras beras gitu hahaha.. elokla Amy.. mcm tetahu aje iols suka makan hahaha

    BalasPadam
  15. alamak, takut la lak nak bayangkan akak macam Rumplestiltskin. hehehe XP dengan suara dia, tukar... tukar kak. amek orang lain.. saya suka yang captain hook tu.hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh my,.oh my! Akak pun suka betul tengok Hook! Comel je dia nak flirt2 ngan Emma ;)
      Xmo rumple? Mr Gold OK? Adalah jugak charm nya kan,...

      Padam
    2. hahahahaha... aip aip, Captain Hook saya pnya. amek orang lain XP

      Mr Gold lagi okay dari Rumple. sweet je kisah cinta dia... compare dengan Prince Charming and Snow White. hahaha ^^,

      eh, tapi mana Ruby menghilang ye kak? saya baru perasan dia xde -.-

      Padam
    3. Betullah. Tak nampak Ruby langsung season ni kan,..

      Padam
  16. wah...ala2 vintage...cantik sgt.....
    http://kylifa.blogspot.com

    BalasPadam
  17. nice sangat! flowery gitu. hehe

    BalasPadam
  18. Scha pun dapatt. terharu gilaaaaaa. aaaaaa

    BalasPadam
  19. cantik..sweet je.. baru je tadi gi blog Amy.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ros dah singgah ke sana ye...cantik2 kan Amy buat nama utk Top Peliks,...

      Padam
  20. Bagus betulAmy buat review top peliks.
    Saya pun ada :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shikin punya 'name tag' pun cantik kan.... :)

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...