Sabtu, 22 November 2014

Yang Kembalikan Senyum ke Wajah :)

Credit
 ...yang penting hanya mereka yang kembalikan senyum ke wajah kita :)

Have A Superb Saturday!


35 ulasan:

  1. Yup betul tu Kak Farah..slmt bhjg minggu Kak :)

    BalasPadam
  2. sis JM kalau nak senyum or gelak mesti tengok Running Man :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhhh itu antidote stress kak JM rupanya :)

      Padam
  3. heee.. kalau dia buat kita sedih pastu buat sesuatu yg mengembirakan kita lagi awesome.. btw selamat berhujung minggu..! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh memang awesome! Selamat berhujung minggu, Nana :)

      Padam
  4. yeahh... pernah suka quotes ni dulu.. and until now suka jugak ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang penting kita hargai orang yang buat kita senyum :)

      Padam
  5. Selamat berhujung minggu kak Farah . Senyum , tak perlu kata apa-apa .. ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Enjoy your weekend, Tyka! Jangan lupa senyum lebar-lebar!

      Padam
  6. senyumlahh.. senyum itu satu sedekah

    BalasPadam
  7. dan yang kembalikan senyuman kita itu patut dihargai :)

    BalasPadam
  8. you made me smile :) cewah. hehe

    BalasPadam
  9. Yeaah suke quote ni. Betul, setuju sangat :)
    Nak buat kak farrah senyum lah nanti, kekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. U made me smile almost everyday, Nur :)

      Padam
  10. Yup setuju... heee biar la ramai yg mnyakitkan hati kite bt kite sedih.. yg penting ade sum1 yg akan ceriakan mood kite balik.. hehehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betulll! Yg ceriakan kita balik tu yg penting!

      Padam
  11. Balasan
    1. jeng3x akak tahu siapa antara yg btanggungjawab kembalikan senyuman Scha hihihi

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...