Jumaat, 19 Disember 2014

Simple GA: Vietnam Shawl

Mari sertai Simple GA Dr. Shikin ni. Shikin kan baru pulang bercuti dari Vietnam, so ada Vietnam Shawl yang ditawarkan sebagai hadiah :)

Klik pada banner ye :)

GA ni akan tamat dalam masa terdekat. Tak dinyatakan tarikh tutup tetapi kemungkinan besar akan berlangsung selama 24 jam.  So, cepat bertindak!


28 ulasan:

  1. saya pun sepantas kilat join tadi
    all the best ye =)

    BalasPadam
  2. Semoga ada rezeki "kita" Kak Farrah.. hehe

    BalasPadam
  3. wahh, nak join gak .la. all the best kak farrah! ^^

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen kak farah ^^

    BalasPadam
  5. Thanks for joining & all the best, k.Farrah.
    Really appreciate it.
    drshikinzainal.blogspot.com

    BalasPadam
  6. wahh anytime ek closing date? huii ana x dan join lg ni nmpk gaya hehe. gud luck kak farah :)

    BalasPadam
  7. Terima kasih semua for the wishes. Pada yang turut serta, all the best to you tooo! :)

    BalasPadam
  8. 24 jam tu.. hehehe..all the best kak!

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Eh, Shikin dah announce pemenang ye? Akak ke? Hihihi gi terjah blog Shikin jap.
      Thanks so much, Zarul!!!! :)

      Padam
  10. tahniah kak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

    BalasPadam
  11. ga ni kak farah menang kan..tahniah akak..

    BalasPadam
  12. Tahniah kerana menang shawl tu..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...