Isnin, 5 Januari 2015

Free Points Setiap Hari dengan WhoHAA!

Siapa yang ada akaun WhoHAA!? Dah pergi rebut points percuma ke belum? Bermula 1 Januari hinggalah pertengahan Februari (kalau tak silap saya), WhoHAA! akan beri points percuma kepada pengguna. Bukan sikit-sikit tau! Hari pertama 350 points, 2 Januari - 500 points, the next day 300 points,..cuma kita kena cepat-cepat pergi grab sebelum points habis.

Setiap hari, antara pukul 9 pagi hingga 1 petang, WhoHAA! akan keluarkan kod harian di Facebook. Ambil kod berkenaan, log masuk ke akaun anda. Pilih My Account --> Coupon Redeem. Masukkan kod dan tekan butang 'Redeem'. Enjoy your free points!

Seronok tau kumpul points! Normally, sikit punya seksa nak kumpul ratus-ratus. Kalau time iklan lebat, dapatlah banyak. Kalau time sepi,..sepilah! Setakat ni dah beberapa kali saya berjaya tebus points untuk prepaid dan voucher shopping. Bagi sesiapa yang masih tak ada idea apa itu Whohaa!, sila baca di bawah ni.


(Entri saya 13052014).

Jom sertai WhoHAA! Baca, Kumpul, Tebus!


Apa itu WhoHAA?! Saya sendiri sudah beberapa kali membaca mengenai program ini tetapi tidak tergerak hati untuk mendaftar sehinggalah ke hari ini. Secara asasnya WhoHAA! boleh dianggap sebagai satu platform pengiklanan di antara pengeluar produk (pengiklan) dengan pengguna.


 
Menarik kan?!

Saya simpulkan WhoHAA! dalam 3 langkah mudah:
  1. Setelah mendaftar, baca iklan di laman WhoHAA! Jawab soalan mudah atau kunjungi pautan pengiklan.
  2. Kumpul mata (earning points).
  3. Tebus mata dengan ganjaran-ganjaran yang hebat!

Berminat? Marilah daftar WhoHAA! sekarang. (Klik pautan ini.)

50 ulasan:

  1. Bagusnya kan Kak.bleh rebus point utk prepaid dan voucher..wana belum lagi ada akaun whoaa ni..apapun, selamat mengumpul point Kak Farah.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Wana. Rajin2 register la. Sambil2 mengadap komputer leh kumpul points. Syok bila time ada points percuma beginilah.

      Padam
  2. hoyeayh.. best whohaa..
    kena rebut peluang ni, bukan senang nak dapat points free cenggini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Banyak juga points yang diberi, Sha :)

      Padam
  3. makin ramai ni join mende ni.. CT tak usha usha lagi.. best eh Kak Farrah hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah, CT. Sambil kill the time, baca iklan dapat points :)

      Padam
  4. menarik dengan whohaa.. in shaa Allah nanti nak terjah tengok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah intai2, eyda. Mana tahu berkenan :)

      Padam
  5. woww...menarik nihhh....leh klik2 sana peh ni...hehehehhe

    BalasPadam
  6. ishh xpaham la..just rebut point ja ka... nmpk menarik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Normally, baca iklan, jawab soalan/visit web pengiklan dapatlah 10 - 20 points. Macam sekarang ni diorang keluarkan points percuma. So, kita grab melalui coupon redeem tu :)

      Padam
    2. dh buka ..nk daftr xboleh.. nk kena pakai laptop gak.. nanti on kt laptop baru nk try dftr...mcm mnarik ja..

      Padam
    3. Bolehlah. Lagi2 yg memag selalu dok berinternet.

      Padam
  7. Wahh, untungnye free point.. byk tu...")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang Wawa. Selalu jenuh nak kumpul ratus2 tu :)

      Padam
  8. makin ramai yang menyertainya..good luck farra..nanti khaty menyusul..ngee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Khaty. Nanti jangan lupa join, sementara tengah meriah ada points percuma ni :)

      Padam
  9. dah pernah daftar dah dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. rajin kumpul points tak,..ke dah abandon dah akaun tu :)

      Padam
    2. Dah lama tak masuk balik akaun tu kak Farrah.. Tak tahu valid ke tak point yg dah pernah kumpul tu. Tapi Ros still dapat email lgi dari pihak dorang

      Padam
  10. jom kumpul point banyak banyak :D

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. Memang,..lambat sikit je HAMPA :)

      Padam
  12. saya dulu ada daftar kak..,tapi tak berapa faham macam mana nak guna..habis terbengkalai ja akaun saya..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masuk balik akaun tu, pergi kat earn points. Baca iklan, jawab soalan. Dah dapat points. Kumpul points dulu baru fikir nak tebus bila dah banyak :)

      Padam
    2. saya salah tgk tarikh free points tu..ingatkan dari 1-15 januari rupanya sampai 15 feb.. baru perasan salah tarikh dh terlepas peluang..hahaha..
      tp kan smalam cuba la nak kumpul points free tu,baru berapa minit pos kat fb,sya msukkan kod dia dah habis! gila kencang diaorang..hahaha..
      iklan mmg tak banyak kan.. huhu..kena banyak bersabar ja

      Padam
  13. ish3 mcm menarik pulak whohaa nih kak farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oklah, cuma kalau time2 tak de iklan, takdelah points untuk kita gain :)

      Padam
  14. saya tak penah tahu pasal ni
    nanti pergi usha jab =)
    thanks for sharing

    BalasPadam
    Balasan
    1. No problem, YY. Cubalah tengok. Mana tau berkenan :)

      Padam
  15. first time Nad dengar pasal Whohaa ni..
    nice juga...nak try buat nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cubalah, Nad. Memang sometimes nak kumpul points lambat. Yelah, kita main baca dan jawab soalan mudah je kan...tapi kadang2 diorang rajin buat promo utk kita grab points. Berbaloilah jugak.

      Padam
  16. Dah banyak dengar cerita pasal whohaa ni tapi masih confuse lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Basically kita baca iklan2 di situ dan jawab soalan senang. Dapat point kita kumpul. Then boleh tebus dengan prepaid ke, voucher shopping ke, voucher makan ke....cubalah intai-intai mama :)

      Padam
  17. wah, menarik juga ni kan. in shaa ALLAH, ada masa nanti saya try ^^, terima kasih kak share.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa sementara tengah ada promo free points ni, cubalah masuk. Semangat sikit hihihi

      Padam
  18. aha..mcm menarik je..ada masa nanti nk explore

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila sis! Sementara diorang tengah galak bagi free points ni :)

      Padam
  19. ok nk join dftr jugak la kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tunggu apa lagi, ayu. Daftar cepat2!

      Padam
  20. Akak dah tebus pape ke? Saya baru last year buat. Kalo ingat bru bukak whohaa ni sbb x selalu ada iklan dia kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Iklan dia tak banyak. Selalu akak sambil2 dok mengadap komputer tu, jengukla whohaa ni. Dah dua kali merasa tebus - prepaid & voucher shopping :)

      Padam
    2. Owh banyaklah point akak .. Sebab dah pernah tebus ty

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...