Selasa, 13 Januari 2015

My Birthday Giveaway - by Dr. Shikin

Bersempena dengan hari lahir yang semakin hampir, Shikin anjurkan another GA. Mari kita serbu!

Klik Banner :)

Syarat-syarat:-
- Follow blog aku.
Nyatakan follower ke berapa bagi
New Follower.
- Buat 1 entri + tepek banner & backlinkkan ke entri ni.
- Tag seorang blogger yang tiada dalam mana-mana bloglist aku. 
Make sure dia tau ea :)
- Tinggalkan URL entri kat comment box.
- Tamat bila-bila masa. 
- Pemenang dipilih secara random.org



52 ulasan:

  1. kuat firasat saya tau ,mesti sya ditag...
    hahaha
    thanks..!

    will,join soon.. :D

    BalasPadam
  2. semoga berjaya kak farah..wana pun baru nak join kejap lagi ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Good luck utk Wana ye :)

      Padam
  3. Good Luck Farrah..tahu tak tarikh lahir si Shikin kita tu :-) kalau x..boleh wish

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, sis! Tak silap saya birthday Shikin esok. 14 hb :)

      Padam
    2. 14? Wahhhh sama laaa... Tapi bulan lain... He He He...

      Padam
    3. jeng jeng jeng. nantikan jwpn dari Es Es kikiki

      Padam
  4. harap2 kak farah dan saya terpilih hihihi....

    BalasPadam
  5. Kak Shikin.. please tarikh tutup on sunday hahaha.. hari ahad aje hari join segmen..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nape hari lain tak boleh plak? Susuk jatuh ke kalu hari lain? He He He...

      Padam
    2. Kihkihkih akak mampu gelak jelah baca komen SS ni, CT!

      Padam
    3. susuk Siti Nur Es Es. hahahaha opsss mampos la kena dgn Es Es ni kalo dia baca hahaha

      Padam
  6. Maceh k.Farrah sudi join GA saya.
    Meh baca sini kak :)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/hadiah-birthday-top-commentator-blog.html?m=1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama2 kasih. Oh, dah dapat eh? OK, nanti sat gi akak terjah!

      Padam
  7. goodluck akk Farrah :D kita dtg dari segmen yang same...btw arini bedeyh kak shikin...gilah wish :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah wish birthday girl dah :)
      All the best utk Aisya juga. Akak tak dan nak jengah blog Aisha lagi,

      Padam
  8. all the best kak... Ros pun ada join,

    BalasPadam
  9. gud luck kak farah..bfday kak shikin kan hari nie..nak wishh sat lagi..hihi

    BalasPadam
  10. Good luck kak Farrah...nad pun nak join jugak laa..heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nad. Jangan lupa join tau,..

      Padam
  11. Good luck kak farah :)
    Cantik tgk kad birthday yg kak shikin dpt tu ^.^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, budak.
      Ala kad biasa2 aje :)

      Padam
  12. Suka birthday kad kak farah buat utk kak shikin. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks,..akak dapat idea masa jalan2 kat pinterest :)

      Padam
  13. Malam ni last. Tapi senarai peserta belum habis update. Huhu..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...