Khamis, 29 Januari 2015

Segmen Berkenalan by: Dr. Shikin

Jom kenal-kenal! Heheh mari kita support segmen baru anjuran Shikin ni.

http://drshikinzainal.blogspot.com/2015/01/segmen-berkenalan-by-dr-shikin.html
Klik Banner :)

Hadiah:
1. Top Referral - Cash RM20
2. Shiseido face mask hitam + FM
x 15 pemenang

Tag:  
Dorsett Pink

54 ulasan:

  1. selamat bersegmen kak Farrah..

    BalasPadam
  2. Sape Dr Shikin ni? SS nak kenal boleh? Ada nombor tepon dia? He He He...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mai saya nk bg no tel saya la SS

      Padam
    2. Hahaha apsal mintak2 no tipon ni,...nak buat direktori ka? ;)

      Padam
    3. ahahaah...Farah..si SS tu nk create whatapps group for Ohsem blogger

      Padam
    4. oyeke? Masukkan nama saya sekali tau SS.

      Padam
    5. Bukan Ohsem blogger... Tapi Ohmasamnyeeee blogger... Ha Ha Ha

      Padam
    6. Jari Manis tak boleh merajuk nanti Jari Diabetis! He He He...

      Padam
    7. bhahaha SS ni ade aje dia nak balas hahaha

      Padam
    8. kalau Diabetis kasi potong ja hihi

      Padam
    9. Hahahaha SS & ZF ni ada2 jelah!

      Padam
  3. Aww. tenkiu tag kita kak farrah :D Good luck!

    BalasPadam
    Balasan
    1. My pleasure. Nanti effa free join la ye :)

      Padam
  4. gud luck Kak Farrah.. dapat duit banje iols makan lontong k..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lontong jek? Mintak laa yg 5 star skit.. He He He..

      Padam
    2. lontong special dri kak farah
      . 5 star le tu

      Padam
    3. Special sangatlah hahahah dapat duit leh buat lontong seperiuk besar tu ;)

      Padam
    4. Jangan lupa invite saya skali.
      Nanti saya bawak anak2 makan skali.

      Padam
    5. Ok kite ramai2 siap bawak mangkok tingkat sekali... He He He...

      Padam
    6. Jangan lupa hantar sikit lontong tu kat orang jauh ni yer.. Hihihi

      Padam
    7. Amboi, siap nak bawak mangkuk tingkat segala. Rose, jauhhhhhnyaaaaa :)

      Padam
  5. best... inshaAllah nanti join.... selamat bersemen kak

    BalasPadam
  6. Wahhh!! Farrah tag nama kite lah. Tq tq.. goodluck untuk farrah tau

    BalasPadam
  7. Good luck kak farrah :)

    Akak p tgk youtube samsung malaysia : road to ramlee episod 1 dah ade. Hehe

    BalasPadam
  8. rajin betul la dr kita ni buat segmen. hehe. sorry lama tak singgah. good luck kak farrah! ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang betul2 rajin si Shikin ni. Thanks, Cik Fafa :)

      Padam
  9. Selamat bersegmen n good luck Farrah

    BalasPadam
  10. Selamat bersegmen... rajin sungguh doktor Shikin wat segmen yer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang Shikin ni rajin buat segmen dan GA :)

      Padam
  11. All the best kak.. Ros pun join jugak ;)

    BalasPadam
  12. K.Farrah, thanx selalu join GA n segmen saya.
    Labyu so much..

    BalasPadam
  13. gud luck

    saya xdan lagi nk join

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aik apsal? Enjin turbo rosak ka?

      Padam
    2. dok kg line xda nk online kt laptop ni...

      Padam
  14. wana pun dah join..selamat bersegmen kak farah ;)

    BalasPadam
  15. selamat bersegmen dan gud luck sis farrah

    BalasPadam
  16. xsempat join tp memang suka guna mask tu :) best

    BalasPadam
  17. ramai btl join
    sayangnye ayu xsempat pulak nak join nye

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...