Isnin, 26 Januari 2015

Siapkan Kad

Malam ni tak ada kelas. Hehehe sekolah saya buka 4 hari seminggu je. Jadi, lepak bilik kraf. Siapkan mini thank you cards. Ada 12 keping nak kena buat.

Kad Terima Kasih Bersaiz Mini

Kad-kad ni nak diselit sekali dengan hadiah Tetamu Hebat 2014, Tetamu Hebat Disember '14 dan Januari '15. Adik-adik dan kawan-kawan yang berkenaan harap bersabar ye. Baru sekarang ada masa untuk uruskan 'something' buat kalian. OK, target nak selesaikan semua kad sebelum bobok. Nite!



56 ulasan:

  1. Balasan
    1. Kad simple je nani. Ambil kertas ada pattern, potong, tepek & tampal!

      Padam
  2. Balasan
    1. Nak diberi pada tuan-tuan yg tomeiii ;)

      Padam
  3. Balasan
    1. Kena cakap cantik sebab salah satu tu maybe Scha punya ahaks :D

      Padam
    2. yekehh? Magaddd. Tazabar nii!

      Padam
  4. cutenya kad tu..siapalah agak nya yg dapat kan..bertuah lah badan siapa yg dapat..sweet

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sis ni,..sudah gaharu cendana pula, kura-kura dalam perahu, sudah tahu bertanya pula, pura-pura tidak tahu hihihih saya dah rosakkan pantun dua kerat

      Padam
    2. oh yee...sis boleh guess tapi risau tak tepat..ahahah..lovee uuuuuu..muaachh..thanks in advance

      Padam
    3. Muahhhhhh love u too. Tapi lambat sikit sampai ye kak. Masih dalam proses bungkus2 ni :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Biasa2 je, ZF. Asal ada kertas cantik, comeila jadinya :)

      Padam
  6. Mini Thank you card?? ohhh untuk komentater terbanyak.... okay tahniah yg berjaya tu yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, Najib..utk mereka yg dah pulun komen spjg 2024

      Padam
    2. 2024? ntah sis JM ada lagi ke tidak ehehehe

      Padam
    3. Alamak! Ni sindrom jari gemuklah ni! 2014 hhehehe. Sis, moga umur kita panjang supaya tahun 2024 kita leh gelak balik pasal benda ni :D

      Padam
    4. hikhik... 2024?? tajam aje mata kak JM nie taw.. :D

      Padam
  7. Comelnya, k.Farrah & look interesting.
    Saya dah lama x buat semua tu.
    Baru ni ada try buat tapi x menjadi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, Shikin. Biasalah tu,..akak kadang2, plan nak buat sekian-sekian,...dalam mind lain, bila jadi lain huhuhu tapi jangan putus asa. Letak tepi dulu. Nanti ada idea, kita leh adjust balik :)

      Padam
  8. alololo....comelnyeerrr kad tuhhhhh...hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihih comel sebab kad tu kecik cinonet :)

      Padam
  9. Singgah sini ye .. nak tahu blog anda di ciplak atau tidak ? baca entry ni .. harap membantu !


    http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/apakah-itu-got-blogger.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks utk info ni, Shahril. Nanti akak jengah ye :)

      Padam
  10. Balasan
    1. Thanks, eyda. Saya sibuk kebelakangan ni...hanya sempat buat yg simple ni je utk mereka :)

      Padam
  11. Rajinnya buat benda2 macamni..hehe.. kalau saya kurang kreatif ni, apa pun tak jadi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala ema rendah diri tu,..senang je nak buat, ema. Janji barang2nya cukup :)

      Padam
    2. same la.. tangan anis tak kreatif..huhu

      Padam
  12. Cantekknye.. saya skrang dah tak sempat nak nak huat diy project ni.. busy melayan anak je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, DP. Layan FL,..tengok FL membesar depan mata lebih berharga kan,.. :)

      Padam
  13. oh farra,khaty bertuah tak nak dapat kad tue?hehehe..rajin nya farra nie..keep it up

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak rajin mana, Khaty. Ni pun dah tertangguh almost one month dah ni. Alamak sorry Khaty, yang ni tak ada rezeki Khaty la. Next time, insya Allah :)

      Padam
  14. saya dah malas nak terkejar2 komen dah..hahaha..
    tahniah utk mereka yg berkenaan..! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak payah kejar, Nana. Semput kang! Sikit ke banyak ke,..komen ke tidak ke,..semua main peranan penting dalam hidupkan blog akak. Kadang2 ruang masa kita terhad,..macam akak ni rasanya dalam bulan nilah paling tak sempat nak blogwalk & balas komen.

      Padam
    2. Dalam tak sempat tu masih ada juga terjah blog saya.. like it.. semangat sikit blogger baru ni nak mengarang.. best la terjah blog farrah.. banyak idea kreatif.. boleh wat rujukan.. huhu..

      Padam
    3. heheh..anis pon semput dah nak kejar komen dan blogwalking... xde mase..huhu

      Padam
  15. comel2 kad thank you tu..dah siap buat semua kak? nanti akak rehat la ya.. :)

    BalasPadam
  16. ayok nye skolah 4 hari je bukak ekk..

    BalasPadam
  17. orang kreatif ni, kejap je siap..idea pun tak payah nak perah susah2...Acik punya ada tak?

    BalasPadam
  18. cantiknya kak..huhu
    salam perkenalan.
    jemput singgah blog sy =)

    BalasPadam
  19. waahhh comelnya!! ana x termasuk la tu hehe

    BalasPadam
  20. cantiknyer. nak 1. boleh x? hehe

    BalasPadam
  21. meooow meoooow tak sabar nak tnggu list siapakah yang bertuah itu.. hehe

    BalasPadam
  22. Best jadi kak farrah cuti 3 hari. Hehe

    BalasPadam
  23. Cantiklah kak Farrah.. Sweet je warnanya.. Tangan kak Farrah memang dah kreatif, buat ape pun menjadi ;)

    BalasPadam
  24. Ops lupa nak ucap tahniah .. Hihi. Tahniah buat semua bakal penerima tu nanti ;)

    BalasPadam
  25. wahhh cantiknya... bila la boleh dapat jadi yang bertuah sis farah ni... ekin baru kenal ja blog ni... hihihi...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...