728 x 90

Jumaat, 27 Februari 2015

Jumaat Tiba Lagi!

Credit

Akhirnya, Jumaat tiba lagi! Minggu ni rasa merangkak-rangkak sangat nak menyudahkan kerja. Tinggal satu kelas lagi malam ni then CUTI! Thanks pada yang dropped by, tinggal komen & follow. Kita jumpa lagi nanti. 

Selamat berhujung minggu! Jangan lupa minum air masak banyak-banyak. Jaga diri dan kesihatan baik-baik yer.


70 ulasan:

  1. selamay berhujung minggu jugak..
    :)

    BalasPadam
  2. Yeay.. dah jumaat.. kejap lagi nak gerak ke JB for short vacation.. hehehe.. selamat bercuti farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bestnya, DP! Selamat bercuti dan rehatkan minda ye :)

      Padam
  3. SAMALAH... TIDAK MENYABAR NAK CUTI WIKEN NI...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat beristirehat, Mayang. Have a great weekend!

      Padam
  4. Friday is my day...suka sangat hari jumaat kerana REHAT lama

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya kalau hari Jumaat mmg nampak percikan bunga api hihihi

      Padam
    2. Ros pula khamis dah nampak percikan bunga api... Hehehe. Sebab jumaat dah cuti

      Padam
    3. syoknya dpt rehat lama.. saya tetap kena ikut time..

      Padam
    4. berapa jam rehat ZF hari jumaat?

      Padam
    5. Tak pelah, ZF. Harus tetap jalani hari dengan ceria :)

      Padam
    6. 1 jam ja.. time tu la makan n solat

      Padam
  5. tadi waktu rehat tadi keluar sekejap ke pasar..ya Ampun..panas seperti cucuk-cucuk di badan so harus i berpayung..puteri LILIN katakan nanti cepat cair ahahaah lain lah kalau di Seoul...ehhh Seoul lagi!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul,sis! Panas terik sekarang. Saya selalu je cari alasan utk tak keluar. Puteri lilin versi ngada2. Lainlah kalau kat Seoul kan,... kan,... ;)

      Padam
    2. tengah bayangkan kak JM berpayung..hikhik

      Padam
    3. Wah feeling puteri lilin.. Hehe

      Padam
    4. Anis : ofcoz jalan dgn penuh ayu heeee

      Padam
    5. Ros : sejak balik dari seoul ni kulit cukup sensitif.kena panas sikit je merah...mengada ngada kan heeeee

      Padam
    6. ee mngada ngada la kulit sis... nk sruh pergi sana lagi la tu

      Padam
    7. ZF : mcm tahu2 je nih hihihi

      Padam
    8. Itu namanya kulit made in Korea err bukan..bukan...kulit made FOR Korea :)

      Padam
  6. Terasa cepat sangat nak hujung februari... Adeiii...

    BalasPadam
  7. selamat berhujung minggu farah hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, sis! Have a wonderful weekend :)

      Padam
  8. Balasan
    1. Thanks. Happy weekend buat AB juga :)

      Padam
  9. sekejap je kan. dah hujung minggu pun

    BalasPadam
  10. selamat hujung minggu kak farrah..akak pun take care tau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Wana :) wana pun jangan lupa jaga diri & kesihatan :)

      Padam
  11. akak..segan wana nak bagitau yang wana tak pandai guna la 'handbag' yang akak kasi tu..tapi kalau malu bertanya sesat jalan..hihi..boleh ajar wana??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihu bisa...bisa...nanti akak email gambar tunjuk cara ye :)

      Padam
    2. haha..ok..makasih kakakku..muah..muah..

      Padam
  12. baik kak farrah saya cuba amalkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berehat di hujung minggu, aRz :)

      Padam
  13. pagi buta xleh tidooo mai singgah sinilah..
    happy weekend Kak Farrah =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala CT, awat datang singgah sekejap je. Alang2 tu mailah buatkan akak sarapan sekali :)

      Padam
    2. CT dapat aura burung hantu sat tu :)

      Padam
  14. Assalamualaikum kak Farrah.. Maaf Ros lama tak bw. Maklumlah cuti raya cina kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, Ros. Jangan bimbang. Akak faham. Ros dah singgah ni pun dah besar maknanya :)

      Padam
  15. Selamat berhujung minggu kak farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Nad. Selamat Menempuh Minggu Baru buat Nad pula :)

      Padam
  16. Bestnya.
    Lepas tu start koje Selasa kan,kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yessss. Ni hari ni baru nak bertatih mula langkah nak start kerja :)

      Padam
  17. hari Jumaat.. xsabar tunggu jam pukul 5 nk cabut terus balik kampung..hihi

    BalasPadam
  18. sekejap jer masa berlalau.. dah masuk hari isnin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hari ni dah Selasa. Pejam celik pejam celik dah hujung minggu pula :)

      Padam
    2. itulah.. sabtu nih anak ada sukaneka dan merentas desa.. sekolah minggu depan, budak cuti sekolah seminggu.. tup2 abis dah sebulan..

      Padam
  19. kak farrah pon...jaga diri, jaga kesihatan :D muahh! :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Muahhhhh bertubi-tubi balik ;)

      Padam
  20. selamat berawal minggu kak farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, ayu. Same goes to you :)

      Padam
  21. Kunjungan di hari Selasa :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...