Isnin, 23 Februari 2015

To Put Smile on Your Faces

Assalamu'alaikum! Selamat memulakan minggu baru. Dah cuti panjang ni harapnya semangat berkobar-kobarlah untuk kembali bekerja. Apa? Tak de mood? Monday blues? Apa kata kalian cuba baca salah satu entri di bawah. Mana tahu anekdot yang saya kongsikan di sini mampu melakar senyum pada wajah.


 
Odd Todd Otott

 


OK, selamat menyiapkan tugasan harian. Jangan lupa senyum manis-manis, lebar-lebar =)

Psst! Apa satu perkataan yang menggambarkan 'mood', perasaan atau diri kalian sekarang? Saya - L.A.P.A.R.

63 ulasan:

  1. Balasan
    1. Moga hari ni dah kembali ranguppppp! :)

      Padam
    2. stay lemau lagi.. direct 3 hari dengan meeting dan taklimat apa bagai.. balik umah dah nampak tilam dan bantal.. rasa nak cuti jer nih..

      Padam
    3. Adoyaiiii sampai ke sini terasa lemaunya. Jenuh tu berturut2 meeting!

      Padam
  2. LEMAU juga .... hehehehehe uuwwaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aippp nanti nanti tak mo nangis kat sini,...

      Padam
  3. Balasan
    1. Hulurkan bantal laaaaaa... Iskkss..

      Padam
    2. mestilah ngANTUK...jam 1 pun belum tdo :-)

      Padam
    3. Nah SS, bantal, tilam, toto, selimut semua ada ni hah

      Padam
    4. wahh bestnya kalau boleh tido sekarang.. huhuhu..

      Padam
    5. Bertabahlah wahai eyda. 10 pagi tak leh tido, 10 mlm baru boleh pejamkan mata :)

      Padam
  4. lapar kena makanlahh kak farrah ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak gerak cari makan tu yg malas ;)

      Padam
  5. baru nak start enjin..BW dulu..ambik mood..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak tak sampai2 mood nak blogwalking. Siap buat senarai, tapi enjin tak start2!

      Padam
  6. Hohoh....Otttoottt part tu memang kelakar

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha semacam je telinga ni dengar!

      Padam
  7. best2 sbb byk bos2 yg cuti lg..
    so kerja pon cutiii...
    hehehe

    BalasPadam
  8. wakakaka..wana dah baca semua entri akak tu..memang kelakar..:D..senyum tu awet muda

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboiiii, makin bertambah cantiklah dik Wana kita! Senyummmmmmmm!

      Padam
  9. mood wana sekarang ni masih lagi malas2 kak..huhu..nak makan pun malas..akak boleh tolong wana takk???heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah kita, Wana. Akak ni perut dah rasa berlubang dah, tapi malas nak gerakpergi makan ;)

      Padam
  10. L-A-P-A-R-L-A-H

    nak attack ni !!!! tunggu ahahaks..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak abis2 lapar... Nanti SS nak mangga peti ais...

      Padam
    2. manggalah =P dalam fridge kite tak ada pape pun..

      Padam
    3. Hahaha tetiba terbayang peti ais kena mangga,...CT, terima kasih kerana ATTACKED akak ;)

      Padam
  11. L.A.P.A.R selepas jenguk blog kak wana td.kekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pergi blog Wana, tak lapar pun jadi lapar, Nadya :)

      Padam
  12. Balasan
    1. Hahah betul. Tak bestlah klu senyum kadang2 je kan,... ;)

      Padam
  13. saya tiap2 hari blues ja.. bukan monday blues ja...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuka warna lain pulak laa zarul.....red?? hahahahahah

      Padam
  14. smiley chapati tosei lawak :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak masa kejadian tu berlaku mmg tak dapat tahan gelak ;)

      Padam
  15. Sambil baca sambil senyum ni. Tapi 1st day keja smalam memang lemau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihii lemau tu mmg tak dapat nak elak ;)

      Padam
  16. sis JM suka lawak Chapati or Tosei sbb bila baca je membuatkan sis terkekek sampai nk tercekik ahaahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik2 sis. Tercekik nanti susah pula saya kena panggil SS datang buat rawatan kecemasan. SS?! SS?!

      Padam
  17. Ape lah yg k.Farrah share tu ye?
    Saya ok je..
    Everyday pun busy jerr..not only Monday.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi sebusy-busy shikin pun, sempat lagi blogwalking enjin turbo. Akak nampak bantal ngan tilam je. Blog ke apa ke semua dah tak fikir dah!

      Padam
  18. Psssttt...hadiah k.Farrah dah ade.
    Cuma belum sempat wrap.
    Anak saya dok bising tanya, " Bila mama nak bagi hadiah kat kawan mama ni?"

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeay..farra dapat hadiah lagi..bestnya..

      Padam
    2. Ala Shikin,..tak perlu susah2 lah. Shikin wished akak hari tu dah cukup happy dah! Comelnya...abe ke yang tanya macam tu.

      @Khaty - Hati jadi kembang setaman tau Shikin nak beri hadiah :)

      Padam
  19. Balasan
    1. Meh akak dodoikan! Bobok bobok bobok,..

      Padam
  20. sy hari ni mood excited....coz sok cuti....hahahhahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. yabeda bedu! enjoy ur weekend, sis!

      Padam
  21. Balasan
    1. Ni hujung minggu bolehlah lelapkan mata puas-puas :)

      Padam
  22. Hari ni mood P.A.I.N

    stomachache!!

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...