Rabu, 11 Februari 2015

Wordless Wednesday - 9 buah Kereta!

Hot Wheels Cars

59 ulasan:

  1. ohhh.... sis niena bagi ya..
    terujanya dapat sekali 9...! saya pun boleh melompat2 kalau dapat satu set mcm ni..
    tahniah btw.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan nina kan...kalau dapat 10 lompat sampai ke siling..itu sis JM lah :-)

      Padam
    2. @nana - memang super duper teruja :)

      Padam
    3. @Sis JM - Amboi, sis! Sampai ke siling! Benjol kepala tu kang! :D

      Padam
    4. CT kena lompat pakai trampoline baru sampai siling =P

      Padam
    5. syiling rumah sis JM rndah ka tinggi...

      Padam
    6. tinggi tu kalau farah lompat....hihihi

      Padam
    7. Nanti saya ubatkan kalau k.JM benjol.
      Saya bagi MC seminggu. Hik3..

      Padam
    8. seminggu?. lama tu MC. hihih

      Padam
    9. Wah bestnya dapat MC seminggu sebab benjol..

      Padam
  2. Balasan
    1. Haaa pilih2 suka yg mana. Jadi kereta angkat Ezy. Jangan pilih yg ular oren tu, Sis JM punya ride :)

      Padam
    2. nak kaler kuning n biru tu..aummmm

      Padam
  3. hehehe banyaknya sampai 9.. ni anak kalau tengok maunya abis dibuat main nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Si Nina ni kerja kat Mattel, eyda. Dia sendiri suka kumpul hot wheels. Akak merasalah tumpang sekaki :)

      Padam
    2. seronoknya.. kalau ada anak lelaki mesti penuh koleksi dengan keta hot wheels nih.. nak tumpang dua2 kaki boleh tak kak Farrah? (melampaunya Eyda nih..hehehe..)

      Padam
    3. Betul tu, kak.
      Anak saya pun sama.
      Langsung x dapek nak buat collection.

      Padam
    4. Sempat laa sorok beberapa ketika.. bila berpindah randah, abis laa jadi bahan mainan semua koleksi keta yang belambak2.. siap hilang2 lagi.. sedih pun ada.. huhuhu..

      Padam
  4. amboii kak farrah. dapat sembilan terus. hehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini namanya alang2 ada kereta, biar sampai boleh drift ;)

      Padam
    2. wah boleh pilih2 keta laa untuk drift.. hehehe..

      Padam
  5. kalau dapat dibawa driving semua tu, waduh!!!! mmg tak tau nk pilih yg mana satu first test hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha kak noor nak test drive yg mana satu?

      Padam
  6. ooo keta mainan..ingtkn keta betul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalu keta betul x susun atas meja... he he he...

      Padam
    2. SS ni kelakar lah.. hahaha..

      Padam
    3. hehehe betul kalau keta betul memang tak dok kat atas meja laa.. abis semua kak Farrah bawak pegi drift.. hehehe..

      Padam
    4. hahha..kak SS punye komen buat anis sengih2 je.. :P

      Padam
  7. nak satu...nak yang no 3 dari kanan..design ular tu

    BalasPadam
  8. byk nye nina bagi...kalau dapat kat anak buah sis JM ni habislah

    BalasPadam
  9. banyaknya koleksi hot wheels..best la kak.. :D

    BalasPadam
  10. wah hadiah ker nih?? banyaknyer. hehe

    BalasPadam
  11. haloo halooo kak Farrah...
    Nad datang sini...

    owh Harith suka sangat hot wheels...
    kalau dia nampak ni..abes lahhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampaknya tak boleh tunjuk kat Harith
      ..hehe..

      Padam
  12. agak2 apa perasaan kalau dapat kereta betul.. hurm...

    BalasPadam
  13. Bila laaa boleh dapat koleksi kereta plak... SS kumpul helicopter aje...

    BalasPadam
    Balasan
    1. helicopter betul ka mainan pnya..

      Padam
    2. Betul ke tu,SS.
      Tunjukkan Beta buktinya.
      Bukan Arjuna Beta ye.

      Padam
    3. Kalu helicopter betul nanti SS try letak atas meja ek Cik Zarul Farhana... He He He...
      Nazeck... Nanti SS korek balik dalam kotak.. Sebab dah tak de masa nak teruskan minat...

      Padam
  14. Alahai comelnya hotwheels tu ^-^

    BalasPadam
  15. na gak kereta tu ekin teringin la sangat2 kempunan ni,,,,, ngidam olok2 hahhahahhaah :P

    BalasPadam
  16. Wowww...bestnya, k.Farrah.
    Special edition gitew.

    BalasPadam
  17. Tq sbb sudi terima akak.. ada lg 2 org xbg details kt nina. Tlg inform dr shikin dan zumal please. Hehe

    BalasPadam
  18. wahhh bestnye...

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/02/sila-laporkan-diri-anda.html

    BalasPadam
  19. Kak Farrah.. u like hot wheels ? Omooooo kita geng kak.. hehehe.. but more to ayah CT yang suka.
    so while dia kumpul and belek2 collection dia jadi terikut la kot.. but since asyik pindah rumah.. tak tersusun dah collection ayah.. skrang dia minat bus pulak.. ehehe

    BalasPadam
  20. wahhh da kuar kotak ya...sy simpan lg dlm kotak x tau nk letak kat mn ;-)

    BalasPadam
  21. teringat kt anak sedara sy masa dia kecik2 dulu...suka sgt ngn kete cenggini...heheeh

    BalasPadam
  22. Sy dpt tp abg sy dah cop semua. Haha. Dia memg ada almari simpan koleksi kereta dia. :')

    BalasPadam
  23. Macam cekelat kereta ada jugak...

    Masa kanak2 dulu selalu ibu belikan.. sekarang macam dah tak nampak jaa...

    BalasPadam
  24. Ramai yg minat gak eh.. hehe.

    Nina suka outdoor tp kan xda geng la.. semua ajak mkn + wyg nk la. Sedihhh

    BalasPadam
  25. betul la farra,khaty pon pernah simpan,sepupu kerja kat MATEL gak..

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...