728 x 90

Rabu, 25 Februari 2015

Wordless Wednesday - Nota untuk Cekengah


Memori untuk hari ini.


For My Rena =)

90 ulasan:

  1. Hahahaha. lawaklahh kak farrah ^^

    BalasPadam
  2. Perghhh.. Nota cempedak nangka laaa...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ni kena tempias SS yg buat entri magik semalam :)

      Padam
    2. Nantilah SS reveal the unseen... He He He...

      Padam
    3. cepat2..x sabar nk tahu nih

      Padam
  3. hahhaahahah
    bace ni leh tergelak sorang ayu tau kak farrah..
    bestnye buat cmni kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Idea memory jar ni memang best,...memori yg dipilih tu yg tak best! ;)

      Padam
    2. hahahha tapi memori itu kenangan

      Padam
    3. kenangan lain lahhh.. kenangan jatuh kena simpan :)

      Padam
  4. kerap jatuh longkang.. sakit x jatuh? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uishhhh confirm sakit,dik! Longkang tu pun rasa sakit sama hehehe

      Padam
    2. ada ke orang jatuh longkang rasa dia macam jatuh kat tilam?

      Padam
    3. Syida..klau jatuh tak sakit itu bukan 'orang/manusia' namanya..itu Transformers ahahaha

      Padam
    4. SS...ada yg rasa jatuh kat tilam....yg jatuh cinta...gerenti xrasa sakit....hahahhaaha

      Padam
    5. Hahaha jawapan sis deanna terbaikkkkk!

      Padam
    6. tapi nk sakitnya bila cinta dijatuhkan...huhu

      Padam
    7. ZF kasi demo sikit cinta di jatuhkan...x pernah dgr

      Padam
    8. Cinta 'dijatuhkan' dan 'dihampakan' hihihi

      Padam
  5. sweet lah adik akak.. jeles sii

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suuuuweeeeet sangat! Macam dah habis kenangan nak pilih ;)

      Padam
    2. aahahaah...lawak lah cekengah nih

      Padam
    3. Itulah, sis! Puas saya tanya kat dia,..sama ada dia ada some kind of memory loss atau saya ni bukan kakak yang baik...ngekek je dia :)

      Padam
  6. hehe jatuh longkang pulak yg diingatnya :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. mesti kelakar babtu dia ingat..

      Padam
    2. 'Kejatuhan' akak memang kegemilangan dia hihihi

      Padam
    3. ahaahhaah...nakal si adik tu

      Padam
    4. Kalau dah besau panjang leh kita panggil nakal lagi ke sis? hihihi

      Padam
  7. hahahah...tu br jatuh longkang. jatuh katil time tido? ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi itu dia tak dapat kira, Anies sebab bilik asing-asing ;)

      Padam
    2. kiranya pernah jatuh katil jugaklah ni...heeee

      Padam
    3. Kalau tak jatuh katil, tak lengkap pengalaman idop, sis!

      Padam
  8. haha..kenapa suka jatuh longkang kak farah?? nak juga tau..heee :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Entahlah, akak ni memang dr kecik allignment lari. Cenderung ke longkang je ;)

      Padam
    2. ahaahah...dari kecik allligment lari? sabor je lah

      Padam
    3. Itulah, sis! Orang allignment lurus, saya senget ke longkang :)

      Padam
  9. kak farah..wana nak bagitau yang hadiah dari akak dah sampai kelmarin..thanx banyak2 ya kak..wana suka sangat dan amat menghargainya..moga akak murah rezeki ya, amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah selamat sampai. Sorry ye dah nak masuk bulan 3 baru Wana dapat. Glad that u like it :)

      Padam
  10. Hahahaha.. cerite jatuh longkang

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam dah tak ada citer lain kan,...

      Padam
    2. citer tu yg seronok kami dengar heee

      Padam
  11. berapa kali dh jatuh longkang?

    BalasPadam
    Balasan
    1. satu dua...tiga...errr sebenarnya dah lost count ;)

      Padam
    2. ahahaah...nasib x cedera parah

      Padam
    3. Saya cedera biasa2 aje. Kesian kat longkang selalu cedera parah kena himpap!

      Padam
  12. lawak la farra..siap boleh kira lagi...buka apa farra,benda2 macam nie kalau diingat balik mesti gelak tak hengat kan..khaty dah lama tak singgah blog farra,jangan tekejut ya khaty terjah umah farra hari nie..sambil buat kerja,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh memang benda2 macam ni akan buat gelak bila diingat-ingat balik. Terima kasih, Khaty sudi terjah bertubi-tubi. Sangat hargainya :)
      Insya Allah, nantikan kunjungan balas saya ye..

      Padam
  13. as'salam..
    hehe..memori ni..
    gud la korang wt cmni ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronok gak 'gali' balik kenangan lama :)

      Padam
  14. yeayy!!! akhirnya kami tahu Farrah suka jatuh longkang ehehe...tak sbar nk tahu @memorable yg lain

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi memori biasa2 aja, sis :)

      Padam
    2. x patut..longkang yg di kasihi nya..sian kak Farrah ko

      Padam
    3. Sayang, sis JM. Zarul,..tak sayang sekejap!

      Padam
  15. mesti kerap dan banyak kali sangat kak Farrah jatuh longkang.. tu yang dia ingat sangat.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe memang kerap pun...dah jadi macam hobi lah pulak..

      Padam
    2. hobi jatuh longkang...hahahah...udah2 ler tukar hobi lain

      Padam
    3. hehehe sampai jadi hobi? cari laa hobi yang tak menyakitkan dan malu.. huhuhu..

      Padam
  16. assalam akak,

    kalau free nanti jemput singgah blog wana ya, ada entri untuk akak.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih banyak2, Wana. Siap tulis entri khas utk akak. Really appreciate it :)

      Padam
  17. hahahahha....kenangan terindah tu farah....dlm byk2 kenangan...yg tu jugak paling dikenang....mcm...tempat jatuh lgi dikenang....hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah yang ni berapa kali jatuh yang dikenang ;)

      Padam
  18. hahahaa. kadang benda yang macam tulah buat orang ingat kite selalu. :D

    BalasPadam
  19. salam kenal .... wah suwit sangat.... kalau akak mmg touching abis ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal, sis Mayang :)
      Memang ada yang touching,...tapi yang macam kat atas tu tak touching hihihih

      Padam
  20. nota apakah ini kak farrah kurang faham. tapi nota tu tetap sweet dan lawak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh, ini nota dari memory jar yang adik2 akak buat utk birthday akak. The whole family tulis memori2 diorang bersama akak and akak akan baca satu nota memori setiap hari :)

      Padam
    2. Oh baru Ros faham... Sweetnya... Satu hari, satu nota...

      Padam
    3. kena baca entry entry sebelum ni.. baru paham

      Padam
    4. takkan tak kenal itulah aRz heee

      Padam
  21. sweeet taw adik kakak ni..huhu..sayangnye anis xde adik gugurl..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe....boleh tumpang sweet sweet kat sini :)

      Padam
  22. Huhu...bagus adik yg ingat setiap moment dengan kakak diaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Momen yg diingat tu tak semenggah sikit :)

      Padam
  23. Cekengah n Cekebon panggil k.Farrah ape?
    Cekelong ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam-macam nama, Shikin. Kalau si Cekengah ni apa dia rasa nak panggil, dia panggillah. Cekebon pulak biasa panggil akak 'Kakak'/'Long'. Perasan muda sikit bila kekadang dipanggil 'adik' (meskipun akak tahu tu dia tersasul panggil adik akak yang bongsu huuhuhu)

      Padam
  24. Jangan tanglung sudah...
    Memandangkan tengah Raya Cina ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      lama xmain tanglung

      Padam
    2. akak pun nak ulang soalan yang sama...ZF main tanglung?

      Padam
  25. kenapa kak Farah asyik jatuh longkang...
    mmg xnmpk ka?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau nampak takkan saje nk masuk longkang tu heheheeh

      Padam
  26. Hehehe..longkang mana yang selalu Kak Farrah jatuh tu..hikhik..sangat memorable :)

    BalasPadam
  27. Dulu3 zaman sekolah pernah jatuh longkang... gara2 mata berpinak2 sbb panas... malu nya masa xleh nak bayang... ni baru lepas terjadi hari ahad gelecoh turun bukit akibatnya kaki terseliuh... huhuhu... pergerakan xleh laju2 sangat mcm selalu... buat keje slow slow...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...