Khamis, 9 April 2015

...


Penangan Ubat Batuk ;)

36 ulasan:

  1. Balasan
    1. Oh,...pejam mata feeling permaisuri. SS dodoikan ye...

      Padam
    2. tak sempat SS nak dodoi, kak Farrah dah lena agaknya.. yelah penangan ubat batuk laa katakan..

      Padam
    3. merdu nyanyian SS, rasa nak tidur jugak...huhuhu

      Padam
    4. bila nak buat video nyanyi kak SS..hihi

      Padam
  2. Get enough rest Kak Farrah..semoga cepat sembuh :)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Hikhikhik terima kasih kerana memahami, anies (ayat masih di bawah pengaruh obat) :)

      Padam
  4. sila rehat dengan secukupnya...semoga cepat sembuh yer farrah :)

    BalasPadam
  5. kak Farrah dah tido laa.. kena diam2 nih lalu kat umah kak Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa, eyda. Dengan keadaan sekarang ni, eyda nak bergendang ke berkompang ke,,.akak akan tido lena gak :)

      Padam
    2. ohh sampai boleh bergendang berkompang ya.. ni Eyda lalu, kak Farrah perasan tak? hehehe..

      Padam
  6. Perrrggghh... mimpi indah2 k wahai farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mimpi jadi avengers la, Intan :) merapu huhuhuh

      Padam
    2. Fuyoo kak Farrah jadi avengers ya.. memqang merapu mimpi tuh.. hehehe..

      Padam
  7. Ok, esok bangun terus basuh muka tau.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Malam ni tido jangan lupa gosok gigi...Basoh kaki! He He He...

      Padam
    2. Dahh basuh muka,..basuh kaki and brushed my teeth :)

      Padam
    3. dah mandi ke belum nih kak Farrah?

      Padam
  8. Farrah...selamat berehat...pastikan mimpi sis JM!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semestinya, sis! Malam tadi mimpi Avengers, sis JM jadi ketua dia yg mata satu tuh ;)

      Padam
    2. hahaha kak JM jadi ketua Avengers lagi..

      Padam
    3. haha...mimpi saya jadi black widow x?

      Padam
  9. good night kak farrah...sleep tight & sweet dream :D

    BalasPadam
  10. get well kak farrah
    cukupkan rehat tuu

    BalasPadam
  11. get well soon ye kak Farrah..

    BalasPadam
  12. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
    mood silient tower..hehe

    BalasPadam
  13. Aaaaa, rindunyaaaaa! hahahaha

    BalasPadam
  14. ubat batuk memang buat mengantuk..supaya cukup rehat dan tidur tu kak.. :) dah sihat?

    BalasPadam
  15. semoga bertemu mimpi-mimpi indah

    BalasPadam
  16. Semoga cepat sembuh ya kak farah

    BalasPadam
  17. Semoga cepat sembuh kak farah

    BalasPadam
  18. hehehe.. simple benor entri... :P

    okay, selamat tidur dunia... saya lambat lagi nak tidur >.<

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...