Rabu, 22 April 2015

Wordless Wednesday - Damai Lagi Mendamaikan


Wallpaper dinding yang bikin hati tenang.

55 ulasan:

  1. Cik Mimie suka gambar pantai..hee :) biru je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhhhh boleh feeling bercanda di pasiran pantai ;)

      Padam
    2. macam lirik lagu jer.. hehehe..

      Padam
    3. sama macam cik Mimie... saya punya wallpaper banyak pantai and negara orang... x dapat travel lagi, dapat tengok jadi wallpaper pun boleh. hehe

      Padam
    4. Yes, Gambar2 yang Amy pilih cantik-cantik. (Time Amy share gambar2 pinterest).

      Padam
    5. Cik Mimie kak ekin pun suka pantai damainya hati

      Padam
    6. nak join jugak kak Farrah..

      Padam
  2. memang tenang dan damai je lihat gambar ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seronokkan kalau ada view begini depan/belakang rumah :)

      Padam
  3. rasa damai dan tenang jer tengok gambar nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah, ni dinding hospital. Masa mak akak masuk wad dulu, akak duduk melanguk depan dinding ni.

      Padam
    2. cari satu laa buat wall paper dinding bilik..

      Padam
  4. anis suke letak gambar2 cmni kat wallpaper laptop...cool je rase...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, ada mood lebih sikit nak ngadap laptop lama2 :)

      Padam
  5. cer letak gambar awan putih langit biru.. mata pun sejuk je rasa.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu leh try kat dinding lain. Mode: awangan :)

      Padam
  6. Gambar nature sangat menenangkan hati.

    BalasPadam
  7. Aren't you wish you were there? :)

    BalasPadam
  8. alam ciptaan Tuham mmg menyenangkan...

    BalasPadam
  9. tenang ja tengok pic tue sambil tersenyum simpul

    BalasPadam
  10. suka gambar waterfall.. rasa nyaman ja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak klu waterfall akak suka bunyi airnya :)

      Padam
  11. betul kak..wana tengok pun tenang..

    BalasPadam
  12. tengok benda2 hijau ni rasa tenang jerrrrr.....

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Guling2 mcm citer hindustan ye. Berapa persalinan SS nak tukar?

      Padam
    2. Kalu sari nak kaler PINK! Keh Keh Keh...

      Padam
  14. saya pun suka gambar begini digunakan sebagai wallpaper
    tak kiralah pada phone atau laptop
    memang akan pilih gambar pemandangan gini =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gambar2 begini menenangkan minda :)

      Padam
  15. tenang jugak..tapi saya lagi suka gambar pantai..biru je.gambar gini seram, buat saya teringat filem Raaz(hindustan)

    BalasPadam
    Balasan
    1. OK, sekarang Sal dah buat akak terbayang citer Raaz huhuhuhu ;)

      Padam
  16. Hijau tumbuhan.. Sejuk mata melihat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pandang hijau-hijau ni elok untuk terapi mata :)

      Padam
  17. Damai nya ekin tengok gambar tu...

    BalasPadam
  18. tgk pic wall tu rasa nk terlelap..why? sbb cepat rasa mengantuk

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesuai letak kat bilik tidur ni. Terapi bobok!

      Padam
  19. mana ni.. rasa cem sesuai buat tempat photoshoot wedding hakhak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sangat sesuai! Pengantin Go Green!

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...