728 x 90

Sabtu, 30 Mei 2015

Sertai WOOP Yuk!

WOOP?! Pernah dengar tak? Well, WOOP a.k.a Women of Opinion ni satu lagi portal menarik untuk kita dapat maklumat tentang produk-produk baru di pasaran, kongsi-kongsi pandangan dan berpeluang untuk dapat ganjaran hebat!  

Klik pada gambar untuk sertai WOOP

Melalui WOOP,  kita kena buat various missions. Ada Daily Missions dan ada Big Missions. Daily Missions lebih kepada menjawab soalan-soalan mudah. It's more like a survey untuk pihak WOOP lebih kenali kita sebagai pengguna produk. Setiap soalan akan ada mata WOOP. Senang-senang je dapat points!

Big Missions lebih fun. Points yang ditawarkan pun lebih banyak.  Kita kena lengkapkan missions yang ditetapkan berkaitan dengan satu-satu produk misalnya Joy, Dettol, Rexona dan Softlan. Ada yang kita kena share video, kena buat poster, upload gambar kita guna produk tu dan macam-macam lagi! Bolehlah buat untuk isi masa senggang :)

Setakat ni saya dah kumpul 690 points. Boleh pilih untuk tebus losyen Vaseline Instant Fair 100ml, RM50 Voucher for Car Service, Febreze Refill Pack, Dettol Hand Sanitizer dan beberapa item lagi. Berbaloi juga. Barang-barangnya memang barang pakai harian.

Berminat? Sekiranya berminat, klik di sini untuk daftar!


34 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sila terjah,..mana tau berkenan :)

      Padam
  2. p/s menjawab soalan: tu choco pie ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Anies. Sukalah dgn Anies. Anies rajin jawab & follow up soalan2 saya ;)

      Padam
  3. woop?wah menariknya,dapat point,nak daftarlah :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Daftarlah, Nabihah. Kumpul2 points leh redeem barang :)

      Padam
  4. big mission klu kita x wat semua akan dtang new mission x nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akan masuk missions baru gak. Ada antara missions tu yang akak rasa malas nak buat. So, abaikan jelah :)

      Padam
  5. yang ni pun dikira sharing ke social media erk kak farrah? baru kumpul 245 points.. klu org join melalui link kita dpt point x kak farrah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanyalah,..tapi akak tak check history points akak lagi.

      Padam
  6. Dah join ada yg ekin tak fhm lg nk dapat point kak farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang mana tak faham, whatsapp/pm akak. Nanti akak tolong explain :)

      Padam
  7. aduh tak faham kaknoor ni farrah? tkpe maktok tengok je hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheeh tak jadi masalah maktok! Laman begini salah satu platform utk pengeluar produk promote barangan. Kita masuk laman ni, baca itu, jawab ini, buatlah a few tasks (kebanyakannya guna social media+kita macam tolong promote), nanti dapat points boleh tebus dengan barang.

      Padam
    2. ahaksss kak noor , mudah je tu.. daftar je,jawab soalan dapat point pastu leh tebus...cuma malas or rajin je..tul tak dak Farrah

      Padam
    3. Betulllll! Lima bintang untuk sis JM. Woop ni sesuailah dijadikan aktiviti sambil2 menghadap komputer :)

      Padam
  8. woop pulak dah. whooha pun lama dah tak bukak. hehe. menarik gak ni kalau free boleh join :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak selalu layan mende2 ni bila menghadap komputer. Ala ala sambil menyelam minum airlah :)

      Padam
  9. Bolehlah buat untuk isi masa senggang? masalah nya masa sis JM sentiasa terisi...camno tu...tapikan bak kata pepatah nak seribu daya x nk seribu dalih -:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaaaa siap pepatah keluar tu.. sejak jadi cikgu bm ni..
      mmg mcm2 peribahasa CT dapat dari students =P

      Padam
    2. Abislah Cikgu CT check tatabahasa kita semua nanti :)

      Padam
    3. rerupis mana ada masa senggang..nak train badminton lagi..hehe

      Padam
  10. haaaai sekarang ni macam2 kan.. senang2 dapat points tapi kena rajin menjawab lah kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yesss,...akak ni pun mentara rajin je CT. Datang time malas tu, nak klik klik mouse tu pun rasa berat tangan!

      Padam
  11. Saya lalu kat website tu.. tapi.. HAHA..

    BalasPadam
  12. nk try jgk nnt... tapi kena online kat cc lah ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti free cubalah Zarul. Interesting jugak woop ni :)

      Padam
  13. menarik siap boleh redeem point lagi..

    BalasPadam
  14. Dia lebih kurang Whohaa ye kak farrah? best2 :)

    BalasPadam
  15. menarik nihhh....leh cuba laa bila ada kesempatan nnti hihihih

    BalasPadam
  16. saya dah join. tapi malas nk buat mission dia. hahahahaa. adoi

    BalasPadam
  17. semua nak join
    hehehehe nanti ayu leh jenguk2 jap

    BalasPadam
  18. Baru tahu pasal ni. Tq kak Farrah ;)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...