728 x 90

Rabu, 27 Mei 2015

Wordless Wednesday - Kawwww!


Double dose of coffee :)


59 ulasan:

  1. yew... pekatnyer. hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh. Kononnya untuk celik mata sampai ke malam :)

      Padam
    2. it doesnt work on me.. minomla kopi berapa gantang pun..
      tengok bantal and tilam pengsan jugak =P

      Padam
    3. Hahaha sama kes lah kita, CT. Kadang2 akak minum nak bagi celik mata, tapi lepas tu jugak ZzzZZzzzzz :)

      Padam
  2. bagus lah Farrah ni... tak ade mood pun, boleh post 1 gambar,.. hehe...

    BalasPadam
  3. kopi aiss satu!! terus rasa dahaga..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Meh datang claim sini, Farah :)

      Padam
  4. Cik Mimie alah dengan kopi..tak boleh minum n bau..sama dgn nescafe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ohhh, teh cik mimie tahan tak?

      Padam
    2. Teh pun jarang2 Kak Farrah..sebab Cik Mimie tak minum air manis..hanya air suam je ari2..even makan kt kedai makan pun..heee..

      Padam
    3. Baguslah, Cik Mimie ni. Pandai jaga diri dan kesihatan :)

      Padam
    4. Tp mak asik bising..mak kata air manis pun nak kena minum jugak..takut gula kurang dalam badan..hahahah..masalahnya, tekak tak boleh terima.. *nangis laju2 T_T

      Padam
    5. Eyda pun suka minum air suam atau air masak ja.. tapi kalau makan kat luar, order jugak air manis, tapi selalunya milo kosong laa.. kalau ada makan2 kat opis atau mana2 minum jugak air ais skit..

      Padam
    6. @Cik Mimie - tak pe. gula boleh dapat daripada apa yang kita makan. baguslah tu. elok jaga gula dari muda.

      @eyda - akak kalau minum air manis, prefer air panas berbanding air sejuk. sekali-sekala buat hilang dahaga bolehlah :)

      Padam
    7. kan kak Farrah lagi best minum yang panas, atau suam2 skit.. air ais tuh kalau tak ada pilihan air untuk diminum jer macam jamuan makan atau majlis makan2..

      Padam
    8. Kan? hehehe...insyaAllah, moga2 terhindar dari penyakit2 yang tak diingini :)

      Padam
  5. ohh itu ais air kopi ke...wowwwww

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, miss eiman. Air kopi (atau jus) yang tak habis, kita bekukan. So, the next time nak buat kopi ais, boleh guna kiub ais kopi tu. Rasanya tetap ummmpphhh walau ais dah cair :)

      Padam
  6. Mantap... Tapi SS lagi suka kopi senyum :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun sukaaaaa! Special sikit sebab bila minum kita akan tersenyum-senyum sendiri ikat kat someone :)

      Padam
    2. sape laaa someone tu? ha ha ha...

      Padam
    3. senyumlah senyumlah senyumlah,..

      Padam
  7. sedap tuh kopi kaww macam tuh..

    BalasPadam
  8. perghhhh.. ini mau dua malam tak tidur minum kopi pekat macam ni.. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh jadi geng burung hantu kihkihkih

      Padam
  9. Balasan
    1. Memang celik mata tak bobok sampai pagi :)

      Padam
  10. wow.. pekatnya.. I klu minum banyak kopi mesti sakit kepala.. tapi, sekali sekala bila mood mcm swing je kan, suka makan benda yg xgemar sangat.. pelik plak ngan diri sendiri..hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang pelik hehehe selalu orang kalau mood swing akan cai mende2 yang dia suka makan :)

      Padam
  11. uyooo ni kalau sebelum kawen ni skali telan je
    heheheeh skg kalau mnum mau pengsan 5 minit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak, pengsan 5 minit?! Bahaya tu :)

      Padam
    2. ye skg xleh nak mnum kafein byk2 tau kak farrah
      mule la rasa loya nak pitam semua kan
      hahahah

      Padam
  12. huyoo ice cube kopi. pelik gak asal gelap sangat air nyaa... boleh cuba nanti , tapi bukan kopi laa... heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh buat dengan susu coklat, jus dan apa2 air lain gak :)

      Padam
  13. wow..kopi ais...mantop! kalah starbuck..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah alah kopi o ais je nohas :)

      Padam
  14. ais tu pon kopi gak ke..?? hahaha.. stail2.. ni bole sebulan tak tido nih.. ahhahaa =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ye, ais tu buat dari lebihan kopi hari2 sebelumnya. So, even ais tu dah cair, kopi tu tetap kawwww.

      Padam
  15. sis JM x boleh minum air berais...ngilu gigi...kopi ais kaw mcm tuh...masuk tekak celik biji mata

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak pe,..sis ada kopi senyummmmm :)

      Padam
  16. coffee with iced coffee.. or iced coffee with coffee ??

    BalasPadam
  17. Kopi dah lama x minum huhuhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...