728 x 90

Rabu, 20 Mei 2015

Wordless Wednesday - Troli Bott

Troli Cenonet Bott

Entah bila si Bott beli troli kecik fungsi terhad ni. Kalau beli yang besar, boleh gak buat angkut-angkut barang,..

74 ulasan:

  1. ari tu ade jumpe troli kecik ni kat diy.. comel giler..
    ikot nafsu nk beli jgk.. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Troli ni siap boleh tolak tarik tu,..

      Padam
    2. Aah, ritu pun de nampak Kat Mr.diy tp xteruja SBB kecik sngt....

      Padam
    3. alahai kecik sgt..saya nk masuk pon xlepas...

      Padam
    4. ZF nak masuk?? Jangan ZF

      Padam
    5. @Cik Na & Ezy - heheeh memang dia beli kat Mr. DIY pun. Kecik sangat kan,... ;)

      @ZF - awat nak masuk troli?

      @aRz - itulah aRz, akak runsing dah ni tetiba ZF nak masuk troli. nak mengeram ka apa?

      Padam
    6. hahahah..slalu tgk budak2 ja masuk

      Padam
  2. Balasan
    1. Memang tomel, lagi2 boleh gerak hihihi

      Padam
  3. ehh.. kreatip macam akak die jugak.. ada lah tu nak ngisinya.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheh si Bott buat isi thumbdrives dia, Firah :)

      Padam
  4. farra..sekadar nak tambah koleksi hiasan kat rumah ok sangat nie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikik lagi2 kalau hiasan rumah tema shopping :)

      Padam
  5. saya jmpa troli ni dekat Mr DIY juga. hehehehe.... comel ja. tapi tu la cakap dekat umi saya, nak letak apa dalam troli kecik tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Letak la apa2 yang kecik

      Padam
    2. Troli tu sendiri dah kecik,...silap2 troli tu kena simpan dalam bekas lain hahahah

      Padam
  6. Balasan
    1. Hihihi leh letak atas tapak tangan, Gee.

      Padam
  7. hah comelnyaaa.. kat mana nk dapatkan tuh?

    BalasPadam
  8. comel sangat tengok troli tu..hehe..kecik2 pun banyak juga muatnya ya..wana pun suka benda comel macam ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah jadi troli pendrives, Wana :)

      Padam
  9. kecik comei..letak benda2 kecik ja la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kecil memang comel. Tapi cmna nak letak beras, minyak

      Padam
    2. letak beras, minyak yang dalam tin kecik jer...

      Padam
    3. Memang tak leh letak apa pun! Minyak ke beras ke pikul sendiri!

      Padam
  10. Alor keciknya troli... kucing akak muat masuk tak hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Muat masuk satu paw je, ekin. Dia libas guna ekor meluncur troli ni ke hujung meja :)

      Padam
    2. oooo... hahhhaha Marah la tu muat sikit tu yang libas ekor kan

      Padam
  11. Balasan
    1. bot tu adik beradik boat tp kalau bott tu maybe adik beradik dak farrah :-)

      Padam
    2. farrah, ramai orang tanya pasal BOTT.. please jawab please.. surprise la pulak

      Padam
    3. Hehehe sorry lambat respon. Bott tu kawan baik saya. Watashi no shin'yū. My best friend :)
      Dah kawan 15 tahun,..

      Padam
    4. Yes, Zarul. Kawan baik saya :)

      Padam
  12. Balasan
    1. Itu sama size dgn ArZ tu cer tgk betul2

      Padam
    2. Bukan macam kecil, memang kecil!

      Padam
  13. trolo besor tapak tangan je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Trolo? Hatoooi lahhhh JM nihhh

      Padam
    2. Trolo? Alolololo! Hihihihi

      Padam
    3. apa ni sis JM..hahahah trolo pon trolo la

      Padam
  14. mula tu baru ckp nak pinjam bawak pegi shopping mall

    BalasPadam
    Balasan
    1. jm, boleh bawak pi shopping mall , tapi troli ni khas untuk orang kenit jer (read orang kerdil mcm cite snow white tu,, hehe)

      Padam
    2. Hahaha boleh bawak shopping mall. Tak salah. Tapi masuklah dalam handbeg ;)

      Padam
  15. ehh..jap..BOTT tu adik Farrah eh...Cekengah tu siapa pulak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tertanya2 jugak Bott tu siapa.. Cekengah tu adik kak farrah kan..

      Padam
    2. cekengah tu adik farrah la jm (kalau tak silap i.) hehehe

      Padam
    3. Bott tu kawan baik Cikgu Ceketed...

      Padam
    4. Pandainyaaaaaa, SS! Ni anak sapa ni? Betul. Cekengah tu adik saya. Bott my best friend :)

      Padam
  16. Alahai tomelnya.. ni klu beli, dpt kat anak buah, dimainnya ni..wat gi shopping ngan doll.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kellassss gitu!
      Bawak doll gi shopping :)

      Padam
  17. comei betul troli nih.. hehehe..

    BalasPadam
  18. alahaiii ..comel nye lah troli nye

    BalasPadam
    Balasan
    1. Comel kan,..tapi dari segi praktikalnya, tak berapa comel :)

      Padam
  19. Hehe...giler comey..ada nampak dekat MR. D.I.Y :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betulla tu. Memang beli kat Mr. DIY :)

      Padam
  20. miaahahaha... letak pendrive pun okay gak eh.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu jelah yang nampak fungsinya setakat ni ;)

      Padam
  21. Balasan
    1. Tengok je ke, SS? Tak bawa balik satu ke dua ke,..

      Padam
  22. Pemegang dia purple... I likeeeee!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Your 2nd favourite colour kan,...

      Padam
  23. Alahai, comelnya troli :D

    BalasPadam
  24. Balasan
    1. Hihihih buat letak barang kecik2 oklah :)

      Padam
  25. Balasan
    1. Troli comel ni sesuai gak buat Firash main ;)

      Padam
  26. Kakak Bott pun suka kraf macam akak ke ?

    last time i saw trolley macam ni kat kedai gegula kat klcc tu harga gila mahal..
    but lepas tu nmpak kat kedai Mr.DIY tu rm5 hinggit je.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Bott tak minat buat kraf tapi dia tahulah pasal barang2 kraf sebab selalu teman akak beli. Hihih troli KLCC tu mahallah sebab dia kena panjat banyak tingkat ;)

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...