Jumaat, 26 Jun 2015

Jom Shopping Raya! Harga Tidak Percaya di LAZADA!

Mood shopping raya sudah tiba! Jom riang raya bersama LAZADA. Hari ni hari terakhir untuk promosi RIANG RIA RAYA 2015. The Big Raya Sale oleh LAZADA ni berlangsung selama 3 hari and hold your breath.....ada diskaun produk sehingga 90%. Yes! Up to 90%!

Lazada Malaysia
Klik Banner untuk Harga Terbaik!

Since hari ni ada masa lapang sedikit, saya pun intai-intailah LAZADA. Banyak betul promo yang Wowwwww! Rambang mata dibuatnya. Tak percaya? Jom tengok!


This is a deal to grab! Saya kan belum ada powerbank :) Raya nanti nak jalan ke sana ke mari, kenalah ada sebijik. Of course, Pineng jadi pilihan hati.

Pineng PN-933 10000mAH Powerbank Black
Cool kan?!



Nak masak-masak untuk raya? Alahai,...tergoda betul tengok set Tefal ni!

Tefal Bistro 5-piece Cookware Set Red 

5-piece Cookware



I'm gonna need this. Ambil gambar riang ria raya dengan keluarga dan kenalan untuk dimasukkan ke dalam scrapbook saya =)


Available in other colours too!




Memang Wowwwww!!! Nak shopping baju raya pun boleh! Jenguklah LAZADA sekarang!
Lazada Malaysia
Gunakan Voucher Code di atas untuk dapatkan lebih potongan :)

41 ulasan:

  1. memang rambang mata kalau masuk ke Lazada ni kak. Duit je kena sedia kepuk-kepuk dlm bank. Selamat menjalani Ramadhan dan selamat menyambut Syawal Kak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berpuasa dan selamat beribadah buat Wani & keluarga. Jemput datang rumah raya nanti ye :)

      Padam
  2. takot nk bukak karang tersangkut pulak huhu...

    selamat berpuasa !!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, Nur. Memang kena kuat semangat kalau masuk lazada ni :)

      Padam
  3. murah jugak 5-piece dari Tefal tu..beli kak Farrah, nanti boleh masak macam-macam yang sedap-sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Murah kan, Sal! Akak sangat berkenan tengok warnanya. :)

      Padam
  4. aida punya powerbank pun da rosak.
    murah jugak pineng tu.
    lom sempat jengah lazada lagik ni hu hu hu :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang murah pineng tu, Aida. Tak pe. Nanti ada masa leh terjah. Banyak offer lain :)

      Padam
  5. Memang rambang mata masuk LAZADA ni..kena berbelanja dgn bijak..heheh :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak berbelanja dengan bijak tu yang payah! Huhuhuhu

      Padam
  6. eee geramnya kalau masuk Lazada ni.. boleh habis duit dlm bank tu nanti.. tadi pun ada parcel sampai from Lazada order 2 hari lepas.. hahaha... nantikan cerita full kat entry..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wowww! Lagi advanced! Nanti akak terjah Syida ye :)

      Padam
    2. bab sale u olls memang cekap kan Syida..haha

      Padam
    3. tapi kan my dear sista berdua, I ada bad exp ni.. hukhuk.. eee geram plak I rasa

      Padam
    4. Akak baru baca kat blog Syida tadi. Kesiannya. Dah call customer service?

      Padam
  7. sis.... tefal tu murah.
    berbaloi beli.
    tapi saya dah beli 5 set haritu kt ostrolia sama sebijik 5 set (50dollar)...ngeh ngeh... lagi murah.
    tapi untuk malaysia rm300 (5 bijik) tu dikira murah dah tu... murah...(average RM60 je satu)...

    powerbank tu - arggghhhhh saya dah beli... rm90. huhuhuh... rugi rugi (tapi mana nak tau dia nak buat sale kan)... hihihihi....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kira berbaloilah kan, nhhas? Huhuhu berkobar-kobar semangat akak nak purchase tefal ni hah! Masak untuk raya belum tentu lagi. Powerbank tu memang best offer yg akak jumpa setakat ni. Dah beli ye,...tak pelah. Bak kata nnhas,..manalah kita tahu ada sale harga gitu ;)

      Padam
  8. hahaha ... LAZADA kena block..
    tak boleh akses thru opis.
    ampeh betul.
    hihihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena block kalau tak memang semua skrin keluar Lazada :)

      Padam
  9. Rini last day, klu beli set tefal pastu buat mkn2 jgn lupa jemput Cikna ye....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau beli pun,...kena ada semangat nak masak gak Cikna. Haaa,..baru leh panggil makan. Kalau tak, tefal tu jadi penyeri dapur je jawabnya.

      Padam
  10. barang lazada mmg murah dan terbaikk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shopping maya dengan lazada terapi utk diri hihihi

      Padam
  11. Hadoiiiiiiiiii!!!!! Fujifilm Instax Mini 8 Pink tuuuuu.... Toys idaman SS tu!!!! Hadoiiiiiii!!!! Mampu hadoi2 je laaa... Ha Ha Ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS pun berkenan gak ye? Hadoiiiii SS, warna feveret SS pun ada! Saya rambang mata nak pilih pink ke, lemon,...

      Padam
  12. banyak betul promotion time nak raya nih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Promotion situ sana sini, aswadz :)

      Padam
  13. Takutnya tergoda kalau buka website dia... Hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang senang tergoda, ros. Lepas tu ternodalah duit kita ;)

      Padam
  14. tergodanya.. huhuhu duit yang ada kena berjimat jugak, kang abis lari budget..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul2. Tergoda memang tergoda kan,..tapi kena jaga bajet gak. Tergelincir nanti ;)

      Padam
  15. nasib baik saya xpandai beli online sgt..law x hbis la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah bagus,..bagus. Jangan dibiasakan :)

      Padam
  16. bestnya semua yang nak dibeli tu
    apapun all the best ye

    BalasPadam
  17. mudah sekarang ni nk shopping boleh klik di ujung jari..ada duit ke tak je kan :-)

    BalasPadam
  18. huuuu haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,.. best nye shopping.. tapiiiiiiiii

    BalasPadam
  19. tang kamera tu comel sangat

    BalasPadam
  20. ayu dah banyak kali dah beli brg kat lazada ni
    nak2 kalau time ade kupon2 cmni
    kene beli
    hehhe berbaloii

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...