Ahad, 14 Jun 2015

Persediaan Ramadan 1436 - Amalan Ramadan

Credit: Lia

32 ulasan:

  1. comel je!selamat menyambut Ramadhan kak Farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat menyambut Ramadan buat Sal juga :)

      Padam
  2. Assalam Kak..

    Wana singgah malam sini..
    Perkongsian yang baik dan bagus untuk amalan bersama sepanjang bulan ramadhan..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam Wana,
      Moga kita sama2 dapat beramal dengan sempurna bulan Ramadan nanti :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Kongsi2 sambil ingatkan diri sendiri :)

      Padam
  4. Assalamualaikum kak.... Good morning ~~

    Counting days ~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam, Firah. Selamat menyambut ketibaan Ramadan, dik :)

      Padam
  5. comel jer kartun tuh.. semoga kita dapat mengumpul sebanyak mana amalan di bulan Ramadhan yang akan tiba nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu yang share kat sini tu, eyda. Berkenan tengok kartun comel. Aminnnn. Mudah2an kita dikurniakan kesihatan yg sempurna utk lakukan ibadah di bulan Ramadan :)

      Padam
    2. amin..mudah-mudahan Farrah..

      Padam
  6. SS ada pos sampul surat for u and Cekebon... Dah dpt nanti inform eh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh, ada something utk titew & Cekebon?! Ohhhh syoknya! Nanti apa2 saya inform ye. Thanks, SS :)

      Padam
  7. nice sharing kak farah. harap kita dapat laksanakannya (:

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amin. Mudah2an kita diberikan kelapangan dr segala aspek utk beramal :)

      Padam
  8. tak sabar tungg Ramadha kerana bulan yg byk Pahala...tetapi nk menghidupkan malam lailatulqodar tu..adus ...dugaan tul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, sis. Bulan penuh keberkatan :)

      Padam
  9. in shaa Allah :)
    sama2 la kita ye ...

    BalasPadam
  10. Lusa tu start ramadhan.. Ya Allah, tak sabaq plak rasa..

    BalasPadam
  11. selamat menyambut ramadhan Kak farrah

    BalasPadam
  12. alhamdulillah..semoga ibadah puasa yang kita bakal jalankan dipenuhi dengan perkara yang baik2

    BalasPadam
  13. Tak sabar nk g terawih sama2 ngan mak :)

    BalasPadam
  14. cantik gambar tu =)
    apapun terima kasih tuk peringatan ni
    sama-samalah kita mengajar ganjaran dalam bulan ni

    oh ya, selamat berpuasa =)

    BalasPadam
  15. hehehe.. part jaga mulut tu huurm.. tadi bru curse sorang drive tah apa2.. alahai.. mulut ni..

    BalasPadam
  16. comell je katun2 ni kak farrah
    hee selamat menyambut ramadhan kak farrah

    BalasPadam
  17. Ramadhan telah pergi. Moga Ramadhan membawa seribu satu rahmat buat kita semua :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...