728 x 90

Selasa, 23 Jun 2015

Ramadan 1436 - 12 Actions

Nak share infografik bermanfaat ni.

12 Actions To Gain Good Deeds & Forgiveness From Allah s.w.t.
Credit

16 ulasan:

  1. Oh, patut la orang berebut-rebut nak tunaikan umrah pada bulan puasa, pahala sama macam tunaikan haji. Mashaa Allah

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...no 6 je tak boleh nk perform lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. in sha allah sis...

      moga ada rezeki untuk kita..

      Padam
  3. ramai berebut nak terawih kat surau, tapi solat waktu tak nak ditunaikan secara berjemaah..

    BalasPadam
  4. Thanks utk ingatan.. no 6 tu tak tahu bila..

    BalasPadam
  5. time ramadhan la kena berebut buat ibadah.....kiranya mcm sales la kan...org berebut mmbeli...jom...ramai2 kita "membeli ibadah" semasa ramadhan ni....setahun sekali jer :)

    BalasPadam
  6. Nice sharing Kak Farrah..bulan dimana banyak fadhilat yg boleh direbut :)

    BalasPadam
  7. Hopes boleh capai number 6... Insyallah...

    BalasPadam
  8. teringin nak buat yang no.6.. harap2 termakbul.. amin..

    BalasPadam
  9. wahh menarikk..
    nice sharinngg :)

    BalasPadam
  10. nice sharing kak
    ramdhan memang bulan yang benuh kebaikan =)
    ganjaran dia pun...berlipat kali ganda

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...