728 x 90

Sabtu, 11 Julai 2015

Last Call! Persiapan Raya Gilang-gemilang dengan LAZADA

Shocking Raya Deals dengan LAZADA. Dah intai promosi terbaru LAZADA? Memang shocking habis! Bukan setakat rambang mata,.. gugur mata pun boleh. Di bawah ni saya senaraikan lima produk utama pilihan saya.

Sony A5100 Mirrorless Camera 16-50mm Lens Kit + 8GB + Bag (White)
Klik-klik hari raya penuh bergaya dengan kamera Sony ini! Rakamkan memori-memori indah bersama saudara dan sahabat handai. Jimat 32% - Hanya RM1639.00

2 in 1 Shoe Rack Small Size
Pastikan rumah anda bebas serabut dari kasut dan sandal yang bergelimpangan. Dapatkan shoe rack comel 2 dalam 1 ini. Pasti anda gembira, kasut kemas tak semak mata :)
Jimat 64% - Hanya RM145.00


Buat yang akan travel musim perayaan ini, terutamanya yang naik flight, offer ini memang berbaloi-baloi. Travel adaptor dan luggage scale mampu milik yang sangat praktikal!
Jimat 65%. Hanya RM45.00


Apacer AC233 1TB External Hard Drive
Saya memang perlukan external hard disk. I need space bukan sahaja untuk simpan video/gambar yang dirakam, tetapi untuk filem/drama/TV Shows baru. Masa berkumpul beginilah seronok 'sedut' koleksi adik-beradik :)
Jimat 31%. Hanya RM193.00


Jean Francois JTS4929 Spinner Softcase 24 Inch (Grey)
Travel bag. Is there a need for me to elaborate further? =)
Jimat 73%. Hanya RM172.00

Tunggu apa lagi? Banyak lagi produk yang ditawarkan dengan harga WOWWWW! untuk serikan perayaan lebaran anda. Terjah LAZADA sekarang!


42 ulasan:

  1. kak Farrah nak beli semua ni, macam plan trip jauh je..hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhik takdelah, Sal. Gaya shopping je kunun macam nak pergi jauh!

      Padam
  2. external HD tu yg mengancam jiwa ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betullllll! Menggoda nafsu hikhikhilk

      Padam
  3. xmau dah masuk lazada. habis duit nanti...hhaahahaaa.. tengah tunggu parcel dari lazada lagi ni.. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. beli mesin apa plak kali ni..hehe

      Padam
  4. saya paling suka travel adapter tu.. senang nak bawak ke mana-mana

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang kaki travel macam Intan wajib ada adapter tu kan,... :)

      Padam
  5. bagi yang berminat ambil gambar cepat2 la beli camera tue

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh kamera tu sungguh menggoda, Khaty. Asyik panggil2 saya je ;)

      Padam
  6. Kena stop shopping dah...hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah akak kalau ada siren yang boleh bunyi setiap kali shopping melebihi bajet/keperluan,..dah berbunyi besar kuat lantang dah :)

      Padam
    2. Samalah kita kak oi..kena pastikan acc 00.00, kalau tak, gatal je tgn ni nak shopping online..haha

      Padam
    3. Memang! Cepat je surut nilai dalam akaun tu kan :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Tak beli lima-lima pun. Kena saring takut over budget :)

      Padam
    2. oooo... ingat beli semua hihihi

      Padam
  8. travel beg tu menarik perhatian sy....leh beli utk balik kpg....hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya berkenan tengok warnanya, sis!

      Padam
    2. eehhhh...sama laaaa...hihihih

      Padam
  9. salam ramadhan, hee mcm2 gadjet ada kat lazada tu kann ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Ramadhan, Wak. Memang macam2 ada. Tinggal siap RM je :)

      Padam
  10. kebanyakkan barang untuk travel jer nih Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik travelnya belum tentu lagi bila, Eyda :)

      Padam
    2. alaa travel laa dekat-dekat dulu.. baru plan travel jauh..

      Padam
    3. Hihihi travel dekat2 pun belum masuk plan lagi, Eyda. Insya Allah :)

      Padam
  11. Balasan
    1. Buat masa ni, tak pi mana-mana ;)

      Padam
  12. kamera tu!!!! tp harganya...x mampu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehehe esok lusa mampulah tu ;$

      Padam
  13. GST nye pasal...agak kurang shopping...hikss...alasan kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi ada benarnya, sis. Kalau gi shopping, nampak tau tak seramai dulu. Kureng sikit kepadatan dan kesardinan orang berpusu-pusu shopping raya.

      Padam
  14. wow. terbaik !
    ada aida tinjau lazada.
    tertarik... but belum terjebak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baguslah kalau belum terjebak...dah terjebak seksa hihihi duitnya lah yang seksa ;)

      Padam
  15. heheh mcm nak berjalan jaoh je tu kak farrah

    BalasPadam
  16. Barang2 lazada murah ehhh?? Brg mengancam tuhh hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena tengok time promosi gak, Yani

      Padam
  17. Ekin berkenanan kat brg mesin jahit,vakum lg2 byk lupa hahahaha

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...