728 x 90

Rabu, 1 Julai 2015

Wordless Wednesday - Kad Kucing Tak Ada Mulut


Hello Kitty Accordian Card


See more at Crafts Belvedere

34 ulasan:

  1. pandai akak lukis..cantik je Hello Kitty tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu gigil gak tangan. Tapi nak memenuhi permintaan si paling comel :)

      Padam
    2. tulah, baca kat blog dia hari tu..

      Padam
  2. cute laa kad kucing tanpa mulut nih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kucing yg sebenarnya bukan kucing!

      Padam
    2. itulah.. tapi kalau tengok rupanya mirip kucing laa kan..

      Padam
  3. Cantiknya akak.. boleh tak nm request utk birthday nina bln ni..

    Jemput join GA kad raya nina :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bisa aja. Nak request tu jgn minta macam hantarah puteri gunung ledang plak. Semput akak nak menunaikannya :)

      Padam
    2. hehehe.. nina siap buat permintaan lagi..

      Padam
    3. hehehe.. bergurau jelah. kesian akak nk buatkan. nampak mcm susah :)
      bila lg nk bergurau2 kan eyda

      Padam
  4. Balasan
    1. Hello kitty tu sendiri yg comel, fifie :)

      Padam
  5. ada nampak kad ni dekat blog cikgu siti semalam
    cantik kak! nampak sempurna aje =)

    BalasPadam
  6. Kad besday untuk Siti Paling comel tu..hehehe.. comel sgt :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Untuk tuannya yg comel :)

      Padam
    2. sesuai sangat untuk pemiliknya..

      Padam
  7. cantiknya kad.. macam print je..padahal buat sendiri kan.. suka tgk hasil kerja akak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks for the compliments, Syida :)

      Padam
  8. comelnya memey sesuai la dengan than dia paling comel tu

    BalasPadam
  9. woww......comel jerrr si kucing tuhhhh....kalau sy buat mgkin xde rupa kucing....hahhahaha

    BalasPadam
  10. Comeyyyy... Kad yang comeyyy untuk si dia yang comeyyy. Ct kan....

    BalasPadam
  11. Kucing tak de mulut? Kucing OKU... He He He...

    BalasPadam
  12. Untung laaa Sitiroro.. He He He...

    BalasPadam
  13. sah sah utk cik CT ni... sbb dia request...hihi

    BalasPadam
  14. macam kenal je kad sapa ni kan

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...