Rabu, 29 Julai 2015

Wordless Wednesday - My Craft Punches


'Kawan-kawan kerdil' yg tolong saya buat kraf =)


24 ulasan:

  1. Wah... kreatif akak.... Rajinnya akak buat.. :DD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat utk suka2, Ikhwan. Ada punches ni seronok sikit buat kerja :)

      Padam
  2. I is jelessssss!!!! SS punya cuma 2-3 ketul jek....

    BalasPadam
    Balasan
    1. same to me huhuh...x minat...

      Padam
    2. SS - belum terlambattt utk menambah koleksi

      Sis JM & CT - tak pe kalau tak ada. Nanti boleh pinjam saya punya :)

      Padam
  3. wahhh... kaki kraf rupanya...

    BalasPadam
  4. seronok dan teruja wana tengok macam2 bentuk craf punch yang comel2 tu..rasa nak ikut tolong gak..hihi

    BalasPadam
  5. Ala jelesnya tengok banyak ni..m nak gak akak...

    BalasPadam
  6. wow! banyak nye.. best nya kalau ade koleksi macam gini..

    BalasPadam
  7. saya pun terpikir gak nak buat koleksi puncher ni.. tapi nak kumpul tu nak tunggu habis phd dulu.. baru boleh.. hehe

    BalasPadam
  8. bleh start collection utk nxt year nye parcel kasih sayang ^^

    BalasPadam
  9. mmg kreatif tul dak farrah ni...semua 'askar' tu yg byk membantu eh

    BalasPadam
  10. banyaknya koleksi.. abru nih ada ushar jugak punches macam nih.. teringin nak grap satu..

    BalasPadam
  11. aida ada byk juga.
    beli utk anak2 dara...
    utk diorang buat keje skola...
    and buat diorang bila diorang bosan :)

    BalasPadam
  12. wow bnyk nye kak farrah pny punches ni
    ayu ade 2 3 je
    tu pon tah mane2 ayu campak tah

    BalasPadam
  13. Kak farah bab sini tu barang ya... aduhhhh terlelap duk komen blog kak sedar2 pukul 12 lebih kejut la nk gerak abg p jumaat dah lewat...dah la susah bangun

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...