728 x 90

Jumaat, 21 Ogos 2015

Sudah tiba!!!

Dah hujung minggu!
Boleh tarik nafas panjang, tinggalkan semua kerja dan mula nikmati waktu rehat.

Credit

Happy weekend all!
Selamat beristirahat :)

49 ulasan:

  1. selamat beristirehat dan selamat berhujung minggu kak farrah..

    BalasPadam
  2. Makan... Tido... Makan... Tido...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Plan hujung minggu saya nampak gayanya begitulah, SS. Nak tido puas2 ;)

      Padam
    2. Xdapat tidur lena lagi ni.. habislah, stress tahap memuncak.. trus borong bebrapa suplemen lagi..hahaha

      Padam
    3. Jangan dilayan stress tu, dik. Gi rehat!

      Padam
  3. Selamat berhujung minggu jugak buat Farrah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berehat & selamat meluangkan masa dgn putera2 eyda :)

      Padam
  4. apa2 pon happy weekend kak... :DD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy weekend to you too, Ikhwan :)

      Padam
  5. ENjoy your weekend kak farah..")

    weekend wawa dah habis hari ni..")

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Wawa. Selamat mulakan kerja balik :)

      Padam
  6. untunglah weekend tak payah kerja...hehe.selamat berehat kak Farrah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pelah, Sal. Abis bulan lapan ni, rehatlah sikit kan,..nway happy weekend to you w/pun berhujung minggu di opis. Senyum kena lebih k :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Selamat berehat utk nieda juga :)

      Padam
  8. Selamat berehat kak... masa ni baru masuk akak.. guna hp abg...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, ekin. Blogwalking di mlm hari nampaknya :)

      Padam
    2. Sama2 kak farah... ini datang pagi pulak hahahaha mcm shift pulak

      Padam
    3. Datang mlm pulak shif mlm hihihi

      Padam
  9. Enjoy our weekend, kak Farrah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. You too, Farah. Harap tak kena OT hujung minggu ni :)

      Padam
  10. Happy Weekend Kak Farrah :)

    BalasPadam
  11. Kak Farrah, jelesnya..Akak dah boleh rehat sekejap.. i all keja hari ni.. padan muka kena ganti keja yang cuti last week.. swasta ginilah...xdak cuti kursus ke apa.. haha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe. Kerja je la mentara badan masih muda dan bertenaga ni. Tapi jgn lupa rehat. Jgn stress2 pulak.

      Padam
  12. hehehehe yeah, dah weekend!!! selamat berhujung mnggu kak Farrah sayang ^^,

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Jommmmm! Rehat,..jgn pikir pasal kerja.

      Padam
  14. setuju. masa utk rehat. yeh!

    BalasPadam
  15. Weekend pun kena kerja sekarang ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sabar ye,..demi mencari rezeki yg halal & barakah :)

      Padam
  16. Assalamualaikum kak selamat pagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam, selamat malam, ekin :)

      Padam
    2. Selamat malam datang mlm hahaha shif kan gini la mcm keje dah ni

      Padam
  17. disebabkan tiap kali hujung minggu ana mmg kena kerja jadi mmg x tertunggu lah weekend. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak apa. Hari cuti Ana, walaupun jatuh pada weekdays,...treat as ur weekend ya :)

      Padam
  18. saya memang had a very wonderful weekend
    pagi isnin ni rasa bahagia sikit
    berbanding isnin yang biasanya malas =)

    BalasPadam
  19. happy Monday Farrah (sorry lambat ).. hahaha

    BalasPadam
  20. Tiba ahad je mood menjunam sbb esoknya da keje waaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  21. x sabar nk tunggu this weekend..ada 'projek besar' hiksss

    BalasPadam
  22. sy hujung mggu lepas xleh berehat....ada aktiviti jabatan....huhuhuhu

    BalasPadam
  23. tomorrow need to go work again =P

    BalasPadam
  24. yes. bila weekend aje, happy.
    terutama anak2.
    ibu nyer ? best la sebab tak perlu drive sejam pergi sejam balik keje :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...