NOTA KASIH: Maaf, buat masa ini saya tidak berkesempatan untuk blogwalking dan balas komen-komen yang kalian tinggalkan. Saya dan team terlibat dengan projek #lelakilangitbumi. Saya belum berpeluang untuk buat entri rasmi mengenainya lagi but what is interesting is #lelakilangitbumi ada menyentuh tentang blogger and will evolve with bloggers as well.

Jadi, bagi yang suka baca novel online, setakat ini, Lelaki Langit Bumi (LLB) dah ada 28 bab live and accessible di Portal Ilham. Ingin jadi sebahagian daripada Lelaki Langit Bumi (LLB)? Baca Lelaki Langit Bumi (LLB) dan pilih watak kegemaran anda sama ada #teamdihaafina ataupun #teamariyyan di ruangan komen mana-mana bab. Nyatakan sekali mengapa. Anda mungkin bertuah untuk buat special appearance dalam Lelaki Langit Bumi (LLB) kelak. :)

Rabu, 30 September 2015

Cinta Yang Sempurna - Qanda (Easy Guitar Chords)

Kord Gitar dan Lirik Cinta Yang Sempurna - Qanda


Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.
Dapatkan gitar dan aksesori muzik anda dengan harga terbaik di LAZADA.


(Intro)
Am Em F E
Am Em F E

Am

setiap kata yang terungkap
                       G
umpama alasan tak bernokta
                                       F
mengapa dugaan melanda engkau dan aku
                E
setiap bicara kan layu


(*)
Am
hilang dimana
                                  G
selalu dicemar ungkapan yang berbisa,
                                             F
tak sanggup lagi ku sengsara engkau dan aku
                               E 
harapan agar terus bersama
         F                      E
dan ku tak mau berpisah


(**)
                  Dm                G
andainya ku hilang dalam cinta
                   C                 F
suluhkanlah aku dengan rasa
                    Dm               
yang sempurna di dalam gelapku
                         E
dan terus bersama dakapanmu
                                  Am E
cinta yang sempurna


Ulang (*) dan (**)

F G C Em F G E

Ulang (**)

               Dm                 G
Seandaiku hanyut dalam cinta
                 C                             F
pautkan ku senyum yang sempurna
        Dm               
tuk hiasi sepanjang nafasku
                       E
dan bisa ku merasakan cinta
                                   Am E      
cinta yang sempurna


 

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya. 

 

8 ulasan:

  1. record bagi eyja dengar pula. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uish, takut eyja mimpi ngeri lak nanti :)

      Padam
  2. yeah, Kak farrah tengah menggoreng si kapok :)

    BalasPadam
  3. tak pernah dengar lagi lagu ni kak... takpe lepas ni gi bukak utube jap..
    p/s: dengarlah mampu xleh nak main gitar.. :')

    BalasPadam
  4. macam pernah dengar lagu nih..

    BalasPadam
  5. layan lagu je..main gitar ke laut hahahah

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...