728 x 90

Isnin, 7 September 2015

Mum Monday

Hari ini entri 'Mum Monday'.
Kenapa yang jadi mum (silent) nya?
Huhuhuhu
Rasa-rasa dapat agak tak apa yang berlaku? =)


Cerita Hari Ini - Naik Lori ;)


75 ulasan:

  1. naik van ke mana tu akak? hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi titew naik lori! Naik lori :D

      Padam
    2. Nina...ahakss..kan jelas kat atas tu naik lori!

      Padam
    3. mesti Nina tak perasan Farrah tulis naik lori tuh..

      Padam
    4. Tak pe...tak de hal. Gambar tu separuh je lagipun. Memang nampak macam van :)

      Padam
  2. Naik lori nak g mne tu kak? Hihi

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Hantar kereta gi repair, SS =)

      Padam
    2. ni citer 3 Muhammad tu ke?

      Padam
    3. Yes,...ini tow-truck yg 3 Muhammad panggilkan :)

      Padam
  4. Naik LORI? ke mana kah itew...nasib baik naik lori duduk di bahagian hadapan...kalau duduk di belakang yg open air tu lagi haru eheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhuhu memang nasib baik dapat dok depan. Klu tak, belum apa2 saya dah tercicir, sis! :)

      Padam
    2. Kalu duduk belakang rasa vibrate mcm mesin ogawa rosakkkk! Ha ha ha

      Padam
    3. ahahaahah....sakit satu badan

      Padam
  5. hurmm...sbb apa eh...kereta rosak tepi jalan?

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Kereta meragam tengah jalan. Naik lori le jawabnya ;)

      Padam
  7. Kenapa kak? kereta rosak ke? lepas tu driver lori tolong hantar akk balik rumah ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah. Kereta broke down, Zarith. Tow ke pusat servis, then kat sana adik lelaki akak dah tunggu dah nak angkut balik. Dia baru habis meeting. Jumpa kat sana je.

      Padam
    2. Unfortunately timing belt putus. Padahal baru je tukar tahun lepas.

      Padam
  8. Salam singgah selasa FM...wahh..mau kemana tu FM naik lori...jejalan.ker...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jejalan makan angin sambil hantar kereta gi repair, Diana :)

      Padam
  9. naik lori?? keta rosak ke?hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Iya. Kete tiba2 berhenti tengah jalan :)

      Padam
  10. Kenapa NAIK LORI tuh Farrah? kereta rosak ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah, eyda. Kereta broke down. Tu nak ngangkut pergi repair.

      Padam
    2. tetiba broke down tengah jalan, susah jugak kan.. tak apa laa semua dah selamat..

      Padam
    3. Panik gak, Eyda. Alhamdulillah, semuanya dah selesai :)

      Padam
  11. kemana laa destinasi nya tuhhh kan??? sibuk nak tau hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita gi jalan2 ke Mutiara Damansara sambil angkut kereta mogok, sis D :)

      Padam
    2. alololo...siannyer kete mogok....moga dipermudahkan urusannye ye hihihi

      Padam
    3. Alhamdulillah, Sis D. Semuanya dah selesai. Kereta pun dah ok :)

      Padam
  12. atau baru balik dari beli barang perabot..so naik lori tu nak tunjuk jln ke rumah tapi x jgk kan..biasa dorang ada alamat boleh cari sendiri..ishh..x dpt nk guess lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh sis dah jawab betol dah kat atas tadi :)

      Padam
    2. Alasan Jay Emm adussssss... Sakit perut! Beli perabot??? Adusssss... Guling2 dah ni.. Kah kah kah...

      Padam
    3. nape...kalau beli perabot x perlu naik lori eh eheheeh

      Padam
    4. Tak yah kot,..kita kasi address/draw map je lah.

      Padam
  13. wahhh naik lori.. nak g mana tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Naik lori tow truck gi repair kereta :)

      Padam
  14. nak ke mana naek lori?? kereta breakdown eh??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah, Eja. Tak pasal2 naik lori tow truck :)

      Padam
  15. Balasan
    1. Untung la keta pancit naik lori... Hi hi hi...

      Padam
    2. Kereta broke down, Intan. Memang dah tak boleh jalan. Kalau pancit, boleh gak call talian hayat kat rumah minta tolong.

      Padam
  16. saya penah sekali naik lori
    excited giler! sebab tak penah naik...hehe
    terasa diri hebat sangat...wahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun excited tak ingat, YY! Rasa tinggi je :)

      Padam
  17. Titew dah tahu kenapa akak naik lori.. amacam best tak? hehe

    BalasPadam
  18. Balasan
    1. Kihkihkih tak de comel & ayu mana,...kaki terjuntai-juntai tengah figure out camne nak turun lori :)

      Padam
  19. Baru bc yang ni dah taw sebab apa hihihi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi pengalaman pertama naik lori tow truck :)

      Padam
  20. Xpe merasa gak naik lori kan kak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Teruja akak dibuatnya. Lupa jap tengah tarik kereta sendiri kat belakang tu :)

      Padam
  21. post ni mesti relate dengan entry 3 muhammad tu kan kak... :D

    BalasPadam
  22. Naik Lori..hehehe..best x kak Farrah ?

    BalasPadam
  23. mum?
    silent ye??
    ayu xtau plak...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...