728 x 90

Rabu, 9 September 2015

Wordless Wednesday - Tiru Macam Huda!


Nak tahu apa yang saya maksudkan? Klik sini.

71 ulasan:

  1. ahakss...sejadah tu, bookmark tu...mcm kenal....syukur!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam kenal? Memang patut kenal pun :)

      Padam
  2. sis JM dah tahu maksudnya...heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak faham jugak...sebab belum berkenalan ngan cik Huda ni..

      Padam
    2. Kalau nak faham, kena kenallah dengan Huda :)

      Padam
  3. kepda SS ..kalau nk kenal yang mana satu Huda..klik link tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. SS dah mula mengenali Cik Manisah Lesing sekarang ni... He He He...

      Padam
    2. Hihihi lekat nama Cik Manisah Lesing ;)

      Padam
  4. ooo buat penanda Al-Quran ya.. makin bertambah pahala kak JM..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu yg saya berkenan dgn idea si Huda ni, Eyda. Drpd kita simpan macam tu je, baik diguna. Tiap kali baca Quran, adalah share utk Sis JM :)

      Padam
  5. Dalamnya maksud gambar ni.. Hihi

    BalasPadam
  6. lawa nya bookmark..dah skodeng dah kat blog huda.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bookmark ni ole-ole kami dapat drpd Sis JM, Ena :)

      Padam
  7. Semoga... Allah beri pahala berlipat ganda kepada si pemberi dan penerima.. Aamin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dan yang si kena tiru.... ehhhb boleh gitu...

      Hahaha...

      Padam
    2. Cikgu ceketed kena bayo royalti!

      Padam
    3. Huhuhuh panjang chain royalti nak kena bayar ni :)

      Padam
  8. Salam singgah rabu FM....cantiknya penanda Al-Quran tu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang cantik, Diana. Multifunction ni, penanda buku, letter opener, nak jadikan cucuk sanggul pun boleh.

      Padam
  9. Dah sekondeng blog huda terbaik kak farah dan huda

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. Meme la...

      Yg bagi pun comel manis selalu....

      Kan gitu ...

      Padam
    2. Si pemberi tu malar manissss! :)

      Padam
    3. Semanis senyuman ayu kak manis

      Padam
  11. dah tengok, cantik penanda tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Penanda tu souvenir dari Korea drpd Sis Jari Manis :)

      Padam
  12. ooo baru phm..


    Salam Blogwalking : www.yanieyusuf.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi blogwalkng ke mari, Yanie :)

      Padam
  13. Kannn.. Penanda yg sgt senang :)

    BalasPadam
  14. hehehhe....sy rasa sy pun tau mksdnyer tuhhh hihihi

    BalasPadam
  15. Tak terfikir plak benda tu bley buat penanda ☺

    Smoga bertambah murah rezeki org yg memberi tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Benda tu memang multifunction, Sis Fiza. Leh buat letter opener, leh wat bookmark. Tapi selama ni saya simpan je sebab sayang. Tengok si Huda ni buat tanda Al-Quran, baru terfikir nak buat perkara yg sama :)

      Padam
  16. SJM ... ada lg x penanda tu...

    Nak lagi... kalo x de... jom lah kita blk kpg...
    Nak itot....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi, nak balik kampung,..berapa banyak penanda yg Huda nak tu?

      Padam
  17. Haha... ni nama dia dh bg betis nk peha...

    *** itu pepatah ye.
    Harap tidak di "abuse" oleh cikgu cikgi part time dlm ni... haha....

    Sambil jeling... SJM SSS SYM SDM ...

    Hahaha...

    Dak tecik si SYM tu mn?
    Fly dh ke...

    BalasPadam
  18. Sbnr nya ... mcm terharu lak kak farah g link kn kt blog sy... hihihi... malu lah pulaks....
    (Tekup muka bawah bantal)...hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eh, jgn nak tekup2 muka! Kang sesak nafas kang!

      Padam
  19. bestnya dapat tanda hati dari JM la nikan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best, Nora. Sis JM ni sangat2 pemurah orangnya :)

      Padam
  20. penanda al quran..:) sekarang ni saya bedal sampul duit raya je selit nak tanda kat al quran..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihih itu pun boleh, Anis. Janji boleh buat tanda :)

      Padam
  21. Bagusnya penanda Al-Quran ni...Zarith pakai pensil kale Zuyyin dan tandakan setiap kali habis baca. huhu

    BalasPadam
  22. penanda alQuran.
    best nyer :)
    alhamdulillah...

    BalasPadam
  23. Ekin simpan dalam kotak yg sis jm bagi sedih pulak bilavtgk akak guna utk al-quran

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aikk, apsal sedih? Akak saja nak guna daripada tersimpan begitu je :)

      Padam
  24. nak terjah apa yang dimaksudkan nye tu

    BalasPadam
  25. waahhh tu penanda ye...
    cantiknyeee
    eh eh ehhh jelly l

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...