Selasa, 27 Oktober 2015

Happy Belated Birthday To You,..to you and to you!

Hujung minggu lepas sempatlah blogwalking ke sana ke sini. Sambil-sambil menjengah, baca entri kawan-kawan dan adik-adik,...saya came across beberapa rakan blogger yang sambut birthday. So I guess a belated birthday wish is in order.
 
Happy Belated Birthday!
Happy Belated Birthday to 
Ooops! Ni lagi satu tertinggal!
Moga dengan bertambahnya usia, kalian akan sentiasa menyayangi dan disayangi Allah, dilimpahi rezeki yang melimpah ruah, setiap urusan dipermudah dan dikurniakan kehidupan penuh barakah. Have a wonderful year ahead!

59 ulasan:

  1. Balasan
    1. Birthday gegurl dah mendarat kat sini :)

      Padam
  2. happy belated birthday jugak utk semua nama di atas ya

    BalasPadam
  3. wahhh mereka bakal dpt kad tu ke? ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tak delah, Anies. Kad tu utk orang lain :)

      Padam
    2. ingatkan diorg yg dpt kad special akak tu.. :D

      Padam
    3. Idak,..idak...kad ni utk orang lain. Pinjam jap utk mata2 birthday girls :)

      Padam
  4. happy belated birthday utk semua!

    BalasPadam
  5. Wow..wana pun nak wish happy belated birthday utk semua..special untuk amy j, cik mimie dan firah..moga kalian ceria dan happy selalu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thank you kak wana ~ rasa nak menari2 sambil senyum2 je malam ni.. ngeh2

      Padam
    2. Thank Kak Wana cayang :D mana kek kita? hehehe

      Padam
    3. Amboi, siap claim kek birthday lagi!

      Padam
  6. Happy birthday jugak utk mereka2 itu..

    BalasPadam
  7. sanah helwah
    Amy Syeera
    Zafirah
    Cik Mimie
    Athirah Diyana
    moga moga terus dalam naugan kasih sayangNya

    BalasPadam
    Balasan
    1. hiks baru nampak typo disitu *naungan
      Aamiin :)

      Padam
    2. Tak pe, TKK. Typo2 tu perkara biasa. Masih boleh faham lagi :)

      Padam
  8. happy bday untuk budak2 cute ni.... moga kalian terus diberikan kesenangan dan kesihatan oleh Allah..

    p/s: Akak camne buat tetamu hebat tu??? yang saya xkeluarlah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thank Bro Ikhwan...amin.. :D

      Padam
    2. Tak keluar langsung ke? Nak akak tolong tengokkan?

      Padam
  9. Salam singgah sini farah....wahh....ramainya sahabat blogger yang sambut hari lahir....Diana pun nak ucapkan selamat hari la yang lahir kepada sahabat blogger yang menyqmbutnya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang ramai, Diana. Ni pun tak sure dah cover semua ke belum :)

      Padam
  10. Happy Belated Birthday to All gegurl di atas.. Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Amin

    BalasPadam
  11. Thank you Kak Farrah untuk belated wish and entry... ^_^

    *terharu*

    Thank you jugak untuk yang lain2... aminnnn ! moga2 doa diperkenankan... ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Happy belated Birthday Zafirah :)

      Padam
    2. Thank you Cik Mimie... and same goes to you ~ ^_^

      Padam
  12. Happy Belated Birthday buat
    Amy Syeera
    Zafirah
    Cik Mimie
    Athirah Diyana

    semoga diberi kesihatan yang baik dan berada dibawah lindunganNya..

    BalasPadam
  13. Wah, terharunya...Terima kasih Kak Farrah :) amin.. hehee

    BalasPadam
  14. Happy Belated Birhday untuk yang lain2 jugak... :)

    Amy J
    Zafirah
    Athirah

    Semoga kita semua dipanjangkan usia, sihat sentiasa dan sentiasa dibawah lindungan-Nya :)

    BalasPadam
  15. best Nye orang-orang tu dapat kad birthday dari farrah

    BalasPadam
  16. Ahaa...birthday Cik Mimie ke? mcm mana Farrah leh tahu ni? Happy belated besday jugak buat Cik Mimie tu..sorry dear sbb baru tahu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. sokey Sis JM.. anyway thank you :) hehehe.. kita bz sikit lately tu yang jarang kelihatan,...hukhukhuk

      Padam
  17. Firah dan Amy J juga birthday on Oktober eh...happy belated birthday juga buat mereka berdua tu...dan juga untuk AAthirah ye...semoga kalian sihat sentiasan dan berjaya dalam hidup aminnnn

    BalasPadam
  18. sis JM ingat kad birthday yang cantik tuk untuk mereka berempat :-)

    BalasPadam
  19. Hepi belated besday utk semua... Dan salam kenal juga...

    BalasPadam
  20. Happy belated besday untuk smua

    BalasPadam
  21. Happy belated birthday semua terutama buat Amy! :)

    BalasPadam
  22. Happy birthday untuk mereka semua ^-^

    BalasPadam
  23. happy birthday utk semua :)
    birthday aida beberapa ari lagi hu hu hu...

    BalasPadam
  24. Happy belated birthday semua =)

    BalasPadam
  25. Happy belated birthday untuk mereka ;)

    BalasPadam
  26. wah. heppy birthday semua. xsempat nak wish kat facebook ritu. wuu

    BalasPadam
  27. happy belated birthday to you all.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati Allah swt selalu.. ;)

    BalasPadam
  28. Harap masih belom terlambat..haply belated birthday!!

    BalasPadam
  29. hepi belated bufday untuk adik ayu yang lepas semalam dan adik bongsu ayu pada ahad ni...

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...