728 x 90

Rabu, 28 Oktober 2015

Wordless Wednesday - Nombor Cantekkkk!




Update 11.55pm


Wak Tiga Lalat punya rajin! ;)

122 ulasan:

  1. wah..... curlasss... memang cantik... mcm no hp i pun ada.. hahahahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam no hp qisha?! Cantiknya nombor :)

      Padam
    2. minta no phone Qisha boleh? ;p

      Padam
  2. Balasan
    1. Tengah boring2 terpandang,..terus captured :)

      Padam
  3. 1622325 hehe..nak gak tgk kot kita dpt nombor bertuah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kira bertuah tu,..cuba kol mana tau leh dapat pizza free ke ;)

      Padam
  4. Balasan
    1. wak dh printkan kat sini:
      http://2.bp.blogspot.com/-m4UANekDpNo/VjC1As5udoI/AAAAAAAAJBc/kyqIwC8JI7M/s320/tetamu-famf-1616161-11.jpg

      Padam
    2. Saya tak sedar bila 1616161 tu naik,..bila online tengok dah 76, SS. Amvoiii, wak! Super rajin namanya nih!

      Padam
    3. alaa x smpi 2 minit je edit., harhar2

      Padam
    4. nah!! Wak jgn plak edit gambar JM eh ;p

      Padam
    5. alah klu akak sempat 161616, lagi cantik

      Padam
    6. @Wak 3 Lalat - dua minit pun,...nway thanks so much, wak susah2 editkan nombor cantik tu

      @Sis JM - jangan bagi idea kat wak. nanti tetiba jadi ratu belalang kang,..sanggup? ;)

      @Suida - akak tak yah risau, wak dah 'captured' untuk akak hihihi

      @Huda nhhas - Kalau MJ jadi Micheal Jackson la pulak!

      Padam
    7. terbaik wak, tunggu sambil tenung no tu jadi sususan no yg cantik ke wak?

      Padam
    8. Cik Manisha...MJ stand for Mak Jemah keww...x kuasa i tau

      Padam
    9. Wak kan ada kuasa ahli nujum,....
      Oh, Jari Manis jadi Mak Jemah?! Sesuai ke? :)

      Padam
    10. Jari Masin hahahaha tukar nama

      Padam
    11. Farrah!! sgt tak sesuai JM dari Mak Jemah..ohh tidak!

      Padam
    12. Jari Masin ye Ekin..baik Jari Hantu je heeee

      Padam
    13. Mak Jemah akak JM... hahaha... Jah Mah boleh?

      Padam
    14. Tak boleh jari hantu lari dari nama JM hahahaha

      Padam
  5. Balasan
    1. Kihkihkih tenkiu! Mengada kan,..dapat nombor cantik pun nak kecoh ;)

      Padam
  6. kalau bawak nombor ni pergi ke magnum, agak-agak menang tak? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah kalau menang pun, confirm duitnya lesap cepat! Duit tak berkat ;)

      Padam
    2. Kan kak farah kan kan kan...

      Padam
    3. Errr... tp ais krim magnum ngn judi magnum tu xde kna mngena kn?

      Padam
    4. Tidak ada kena mengena sama sekali. Hihihih harap2 begitulah kan ;)

      Padam
  7. Assalam Farrah..lama betul sis JM x melepak kat sini kan....bila tgk Tetamu Oktober tu nana sis JM dah di tendang keluar...SEDIH!!! huhuh...ehh betul ke kiraan tu heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mak aiii... Semalam tak de... Ni muncul2 terus top 2... Perghhh!

      Padam
    2. Itulah,..sekali mak belalang maduk gear, berdesup perginya! :)

      Padam
    3. Nampaknya bulan ni xmerasalah I masuk carta.. sob..sob.. selamat ditendang yg lain2.. jgn kata nak kejar Kanda JM ngan SS, sis kari pun xdapat lawan

      Padam
    4. Kannnn... mmg jm mcm tu...

      Dasyat tul... apa benda one shoot blh terus beratus... ishishish

      Padam
    5. SJM pun dh lama x ziarah kita...

      Huhuhu... yerlah... siapalah kita ni kan...

      Sob sob sob ...

      Kesat air mata kat bucu katil

      Padam
    6. Aik? Sampai ke sini Dak Huda bawa rajuk dia? Janganlah majuk cayang bucuk intan payung,..meh akak pujuk meh!

      Padam
    7. alaaa cik Manisha bucuk ni merajuk ke? sabar ye...nanti turn blog Manisha lak sis JM boommm!!! jgn merajuk tau..lap u!!!

      Padam
    8. Cik Manisah Lesing aka Manisha ni nak manja2 ngan Sis JM ler tew! Kesat air mata kat bucu katil bagai!

      Padam
    9. ahaksss...Huda tu is manja tau...sis JM dh balas dendam kat blog dia tu

      Padam
  8. kali ni SS menjuarai Tahta...tahniah SS

    BalasPadam
    Balasan
    1. U still got time darling... Kah kah kah...

      Padam
    2. this month i serah kat u heheheh

      Padam
    3. Makin lama dah makin hampir dengan SS dah tuh :)

      Padam
    4. Takhta eh Huda..iskkk pesal asyik typo je ni ;p

      Padam
    5. It's ok. Tak de polis bahasa kat sini :)

      Padam
  9. 12 orang je dalam Top Commentar Oktober? kalau up jadi 20 orang mesti nama sis JM terselit kih kih kih...tak pelah..kasi chance kepada org lain...AYAT NAK SEDAPkan HATI hiksss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sunyi hidup tanpa Jay Emm... Keh keh keh...

      Padam
    2. u mesti rindu kat i kan kan kan..jgn tak mengaku :p

      Padam
    3. tu dah no 2.. nama I lagilah, awal2 dah kena tendang... hahaha...

      Padam
    4. Gear u tak masuk betul tu, Syida :)

      Padam
    5. Suida x guna minyak V-Power hehehe

      Padam
    6. Kena minum berapa botol V-power agaknya ye?

      Padam
    7. minyak mahal.. xkuasa nak beli yg power2.. Hahahahahahahhaaaaa

      Padam
  10. sudaj mencecah 1juta 600 ribu? wah!!! masuk tahun 2016 mesti cecah 2 juta...tahniah Farrah kerana blog semakin di kenali ramai

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan... Femes lah kak Farrah ni nanti Sis JM... :D

      Padam
    2. bestlah depa view dah berjuta.. hehe

      Padam
    3. Alahai,..pageview je pun. Tak femes manalah. Ada apa dengan nombor tu semua,....tapi nombor cantik saya suka! heheheh

      Padam
    4. Ekin pun dah sama mcm kat farah

      Padam
  11. Salam singgah petang farah....banyaknya no.6...tahniah farah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihih tu yang berkenan tu. Tapi kan dulu2 masa kecil, takut sangat ngan nombor 6 sebab tengok citer Omen 666

      Padam
  12. Balasan
    1. Hihihihi sempatttt. Secara kebetulan mata tu menangkap nombor cantek ;)

      Padam
  13. Tahniah kak farah , blog ni banyak entry entry yang bermanfaat. contoh DIY akak tu , mantop! :D

    BalasPadam
  14. Tingginya pageviews blog akak.. Heee Tahniah :) - KTC

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tengoklah siapa2 yg rajin datang naikkan pageview.

      Padam
    2. kan KTC tinggi betul pageview cikgu ni... :D

      Padam
    3. Alaaa kalau tak de kalian semua tak bergerak pageview tu :)

      Padam
    4. Haha Cikgu.. Cikgu Seni. Hehehehe :)

      Padam
  15. untunglar, dah berjuta2 lemon visitor tuuuu., ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala wak,..yg juta lemon tu pageview je :)

      Padam
    2. pageview blog sis pun x cecah byk tu tau...so Farrah is daebak! ramai yg datang skodeng

      Padam
    3. Sis punya tetamu2 lagi ramai apa,..follower berdoyon-doyon,..peminat toksah cakaplah...sampai ke koya orang kenal :)

      Padam
    4. Alololo tutup muka pulak,...kata rerupis,... :)

      Padam
  16. fuhhhhh...payah nak sempat screen shot no cantik cam gini ni... ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kebetulan, erny. Asalnya nganga2 depan komputer je :)

      Padam
  17. yang bawah tu mmg cantik kak... Rajin Wak tiga lalat ni.. hihihihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itula dia. Rajin bebenor mengedit nombor hujung2 tu kasi cantik :)

      Padam
  18. cantik no.. kang ada plak ambik no tu t..:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ambiklah,..belum tentu dapat buat apa lagi ;)

      Padam
  19. Nak sampai pageview bnyk camtu xtau lah bila.. ni baru bapa ja..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa tak yah kejar pageview sangat dik Syida ooi :)

      Padam
    2. tak kejar pun.. kumpul kawan2 je... tak heran pun pageview tu.. aleh2 tgk akak update ni baru terasa nak tgk pageview sndiri..:D

      Padam
  20. Hoyehoye.... banyak nyer digit

    BalasPadam
    Balasan
    1. Satu enam satu enam satu tujuh enam :)

      Padam
  21. Wakkk.... tgu 2600000... nnt prnt scrn lg tau tau tau

    BalasPadam
  22. Balasan
    1. Hahaha belum jatuh kategori berjuta-juta lagi Zumal. Nak sampai sejuta ni pun semput :)

      Padam
  23. Uwahh..ada ong ini number maaa hikhikhik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha klu dpt buat no phone pun best, Zarith :)

      Padam
  24. Balasan
    1. Hihihi bukan senang nak tengok nombor bersusun begini :)

      Padam
  25. Teringat cerita jangan ketwa dulu.. ada kereta jatuh gaung, dia tanya apa plat kereta tu.. orang kelantan tu jawab, tejume tujene.. *ntah sampai ke tak message ni*

    BalasPadam
    Balasan
    1. Firah kecek gao deh..jahane hihihhi

      Padam
    2. Yang saya baca "Nampak Terjunam"... Enam.. Empat.. Tujuh.. Enam.. Hahaha Lawak lawak...

      Padam
  26. Perghh terbaik lah PV! Perghhhh

    BalasPadam
  27. Cantik nombornya. Rajin tunggu... ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Uishhh tak de kerjalah akak nak menunggu, Ros! Kebetulan je came across masa tghmelanguk depan komputer :)

      Padam
  28. tetamu akk makin ramai (⌒_⌒)

    BalasPadam
    Balasan
    1. cik Nadya...dh lama sis x singgah d blog..sorry dear

      Padam
  29. cantiknya nombor 1616161 tu..

    BalasPadam
  30. Eh, no telefon ke tu? hehehe cantik no dia.. :)

    BalasPadam
  31. wah cantik no...
    byknya view... famous ni

    BalasPadam
  32. nasib sempat capture kan
    hehehe ayu ritu tgk meter no cantikk
    tapi xdan nak snap
    lari dah nombornye

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...