Sabtu, 28 November 2015

A 'Busy' Weekend

Credit
Selamat berhujung minggu! 
Selamat bersantai!
Rasa-rasanya beginilah 'padat dan sibuk' hujung minggu saya ;)

38 ulasan:

  1. salam kak farrah yana pun "Busy" sangat . huhu

    BalasPadam
  2. I wish I can have a 'busy' weekend. lol

    BalasPadam
    Balasan
    1. U will, Farah. The time will come hihihi

      Padam
  3. Assalamualaikum....

    Pn Farrah sibuk keluar bandar ke....

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam. Cadangnya hari ni nak busy memerap dalam rumah je...rehat2 santai2 tido2 :)

      Padam
  4. selamat berweekend akak walaupon bz.. hihihih :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaah same goes to u, Ikhwan. Busy yang lapang namanya ni :)

      Padam
  5. Salam singgah petang Farah...memang busy sangat Farah ni..hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi singgah hujung minggu, Diana. Hehehe busy bersantai :)

      Padam
  6. Apa² selamat berhujung minggu juga buat Farah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat berhujung minggu buat Diana juga :)

      Padam
  7. Selamat berhujung minggu kak.. Wawa igt hjg minggu blh laa g jalan2, rupanya hjg minggu lg busy kan.. Hehe

    BalasPadam
  8. hahaha...weekend kali ni memang 'busy' giler...banyak benda nak tengok kat TV ni..haha

    BalasPadam
  9. selamat berhujung minggu kak! saya pun busy juga hujung minggu ni, hehe :D

    BalasPadam
  10. happy weekend farrah.. :) tu mcm busy yang free je tu ..hihihi

    BalasPadam
  11. Lately.. SS pon busy... Ke sana sini... Aduss...

    BalasPadam
  12. kalau busy tapi sempat taip entri itu kira bagus kak farrah....arz kalau busy blog entah ke mana

    BalasPadam
  13. 2 hari cuti rasa x cukup...lain lah dak Farrah cuti until end Dis...tetapi mcm2 aktiviti dia buat mmg BZ lah..sis JM ni bizi body je ehehehe

    BalasPadam
  14. sy busy tido jer...adehhhhhh....gumukssssss hahahha

    BalasPadam
  15. Saya pun "busy" sangat sangat nie Kak Farrah... Hahaha

    BalasPadam
  16. hari sabtu mmg busy tp smlm dok tggu org baiki bateri kereta ;-)

    BalasPadam
  17. hahahha.. saya pun memang busy sangat weekend. busy melayan anak.. kejap nak tu, kejap nak ni.. mummy pun nak tido pun tak dapet

    BalasPadam
  18. Weekend semalam peergi Melaka... menghitamkan muka..hoho

    BalasPadam
  19. weekend lepas aida x busy...
    santai santai :)

    BalasPadam
  20. syoknya kalau boleh baring2 lena2 dihujung minggu.. selalu tak dapat nak baring2 tido puas2..

    BalasPadam
  21. Aiza kerja hujung minggu lepas..

    BalasPadam
  22. Huahhh. weekend lepas ni x bahagia dah. (っ˘̩╭╮˘̩)っ

    BalasPadam
  23. wahhh 'sibuk' betul kan tuu..
    ohh bahagianye dpt sibukkan diri mcm tu jugak

    BalasPadam
  24. Selamat berhujung minggu Kak Farah :)

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...