Jumaat, 6 November 2015

Segmen Kembara Misteri Burung Hantu

Assalamu'alaikum,
Mari kita meriahkan segmen anjuran Sis Ros Nordin ni.

Klik banner untuk turut serta :)

Segmen berlangsung selama 7 hari bermula jam 00:00 6/11/2015 hingga jam 00:00 13/11/2015


79 ulasan:

  1. TQ Farrah sudi join segmen kembara misteri burung hantu :)

    BalasPadam
  2. Selamat bersegemen kak,
    Sejak seja abis belajar ni dah jari bertukar jadi burung hantu , hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahhh jari je ke yg bertukar jadi burung hantu? ;)

      Padam
  3. Selamat Bersegmen..Selamat Mengembara Bersama Burung hantu...:))

    BalasPadam
  4. Selamat bersegmen kak Farrah :)

    BalasPadam
  5. selamat bersegmen kak Farrah

    BalasPadam
  6. Selamat bersegmen rasa kena bw waktu malam ja baru sesuai hai kak farahhhhh..... I'm coming

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dengar macam zombie dalam game tu je cakap... haha

      Padam
    2. @Arz - kira blogwalking burung hantu lah ye... :)

      @Firah - hahaha akak dah terbayang zombie cakap lagu tu ;)

      Padam
  7. selamat bersegmen akak... krur..kruurrr (bunyi burung hntu kononnya)..:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wowww! Ada sound effect sekali hihihi thanks, syida :)

      Padam
  8. Salam dan mat petang farah...selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam. Thanks for the wish, Diana :)

      Padam
  9. Balasan
    1. Ye, Intan. Saya joined kembara burung hantu ni hihihi thanks :)

      Padam
  10. Balasan
    1. ehhhh Zarul ada lah!!! ke mana menghilang ni...ada ole2 utk mu :-)

      Padam
    2. ada ja Sis...xlari mana pon... masih dlm Malaysia ja... hihihi

      Padam
    3. ole²!!!! syok aihh dgr...hihi

      Padam
    4. Akak pun tengah excited menunggu kiriman Sis JM ni, Zarul :)

      Padam
  11. sesuatu yag kreatif,,,kembara burung hantu...alamak..

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. Yessss, in english we say OWL hahahaha

      Padam
  13. Balasan
    1. Unik sebab ada burung hantu ke, sis JM? :)

      Padam
  14. Selamat bersegmen and all da best kak Farrah !! :D

    BalasPadam
  15. Kunjugan Fiefi #545 dari segmen yang sama!
    Best of luck :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Fiefi. All the best to you too! :)

      Padam
  16. omey ngat burung antoo.. gud luck Kak Farrah..

    BalasPadam
  17. Balasan
    1. Tak,..dia jadi seram2 spooky je hihihihi

      Padam
  18. Singgah dari segmen sama. :)
    Good luck!

    BalasPadam
  19. Dah lama tak datang kat blog kak Farah hoho. Selamat bersegmen ya kak :).. silakan singgah di Contest Review Lynk.my 2015 terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun lama tak jengah CP. Nantikan kunjungan akak dalam masa terdekat :)

      Padam
  20. singgah & follow sini dari segmen yang sama.gud luck:)

    BalasPadam
  21. Assalam Kak Sue singgah sini dari segmen yang sama,done follow awak n good luck :)

    Jom singgah Blog Kak Sue -Semen Kembara Misteri Burung Haantu-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi singgah & follow, Kak Sue. Salam kenal drpd saya :)

      Padam
  22. All the best Kak Farrah... Cik mimie pun join jugak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. All the best to you too, Cik Mimie :)

      Padam
  23. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih, Hani sudi datang ke mari :)

      Padam
  24. Selamat bersegmen MF.

    Goodluck ye

    BalasPadam
  25. Hari ni last... Semoga ada rezeki...

    BalasPadam
  26. Tahniah sbb menang hadiah misteri tuu :)

    BalasPadam
  27. Burung hantu, sayalah tu! Hihihi

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...