Khamis, 5 November 2015

Sensational Deals di LAZADA

Memang sensational! Klik banner untuk intai tawaran-tawaran hebat!


Lazada Malaysia

Antara yang memancing perhatian:



King Size Multifunctional Wardrobe
http://ho.lazada.com.my/SHE6rR
Hanya RM49.00 


Nikmati potongan 10%



Asus A555LJ-XX034H i5-5200U/ 4GB/ 1TB/ GT920 2GV/ 15.6''/ Win 8.1 (White)
HANYA RM2, 099.00

....dan banyak lagi! Jangan berlengah! Dapatkan sensational deals  anda (yang penting - free shipping within West Malaysia) sekarang :)


Psst! 11.11.15. Dah siap sedia? Klik banner di bawah ye :)

Lazada Malaysia

72 ulasan:

  1. murah laa king size multifuntional wardrobe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Murah kan,..macam berbaloi tapi,... :)

      Padam
  2. Hwaaa... murah le lembari tu...

    Kita dh beli 2 tahun lps kt groupon sampai hrni x assemble sbb rumah dh xde ruang nk letak... haha...
    Dh lh beli mahal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laaaa abih tu terbiar begitu jelah dlm bungkusan? Bila nak buka & assemble tu, Huda? :)

      Padam
  3. wardrobe dah beli..wana kelabu tu jugak.. harga lagi murah masa tu.. :D..... tebus coupun sorry naik lori (ops!)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mesin jahit ri tu Suida beli....apa cerita?

      Padam
    2. Haah, mesin jahit tu dapat refund kan?

      Padam
  4. selamat ke beli henfon online? macam takut ja nak beli

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau barang elektronik saya nak prefer belli online.. sbb kalau rosak leceh nak claim kita punya warranty..

      Padam
    2. memang tak beranilah.. dah kena sekali serik rasa

      Padam
    3. ehhhh... berterabur ayat saya..hihihih. sebenar nak ckp "xprefer" hihihiih

      Padam
    4. ikhwan! nak prefer or x prefer ;p

      Padam
    5. Suida...i beli kamera tau tapi d kedai kamera astu org jual tu ck kalau nk beli barang letrik di lazada tu hati2 termasuklah gadjet or hp..better jgn barang lain x pe...kawan i beli periuk letrik..dah dpt x nk test lepas sebulan baru nk guna terus butang untuk ON masak tu ROSAK...

      Padam
    6. @Sis JM - Ikhwan tak prefer... :) samalah dgn saya. Lagi selesa beli barang elektrik/gadgets di kedai, senang kalau apa2. Saya pun biasa dgr buyer hadapi masalah macam yg sis cerita tu.

      @Syida - Akak normally kalau barang elektrik window shopping je. Nak survey2 harga :)

      Padam
  5. Saya pernah beli baju kat Lazada, hmmm rasa nak beli lagi bila nampak Kak Farrah punya post ni hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha silalah pergi jamu mata di Lazada,...ada yg berkenan klik je :)

      Padam
  6. teringin lemari tu cantik besar dan murahhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan.. cantik+murah mmg berbaloi.. angkat lah satu...hihihih

      Padam
    2. Itulah kak noor, ikhwan,..lemari tu betul2 buat saya terpikat. Tapi fikir byk kali juga, takut bila sampai dan pakai, tak 'seampuh' macam dlm gambar.

      Padam
  7. saya slalu jugak ushar lazada ni kak.. 11.11 ya.. save date ni dulu.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes,..tapi 11hb ni dia start dgn sale baju/fashion dulu tak silap akak.

      Padam
  8. Balasan
    1. Cantikkan almari tu, Intan. Ada banyak warna tau!

      Padam
  9. teringin nak beli PC baru ..humm!! ribuan harganya...cari duit dulu lah nak gunaPC yang lebih power baru..)

    BalasPadam
    Balasan
    1. PC baru utk berblogging ye, Cikgu :)

      Padam
  10. Tau dh duit gaji nk salurkan kat mne,huhuu...;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe tau dah nak disalurkan ke mana ;)

      Padam
  11. semuanya murah2 je.. akak nk ckp tp jgn kecil hati. susah nk komen kalau kluar box saya bukan robot. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nina..ce komen malam...ni ha..sis JM komen mlm ni dengan senang hati..ROBOT x kuar

      Padam
    2. @Nina - Ini robot tak diundang, Nina. Akak dah ada comment moderation so akak tak letak pun rerobots tu.

      @Sis JM - rerobots ni angin la, sis. malam tadi beria-ia saya nak blogwalking, beratur rerobots sekat jalan!

      Padam
  12. barang di Lazada mmg murah....tapi kalau boleh elak barang lektrik sbb ikut nasib kadang ok kadang x

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun tak syorkan beli barang elektrik. A bit risky.

      Padam
  13. sis JM baru he beli Sleeping bag last week harga RM21.50....murah!!! ada survey di Giant RM89.00...huhuh..pitam!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang jauh tuh. Brand yang sama ke lain sis?

      Padam
  14. Balasan
    1. Heheheh window shopping je dulu, KTC. Final purchase belum tentu ada lagi :)

      Padam
  15. kat lazada beli baju aje..yg lain tak penah lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pernah beli beg and a few stuff utk gitar :)

      Padam
  16. menarik tu.. aiza tak pernah lagi shopping di lazada..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya most of the time cuci mata je, Aiza :)

      Padam
  17. Ros tak pernah shopping kat lazada.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suka shopping betul2 depan mata ye?

      Padam
  18. almari tu menarik kak.. tapi last time beli ngan Lazada.. tak sampai2 barang yg dipesan..
    nasib baik lah RM39 jew.. kalo RM390 memang hangin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul cakap SS tuh. Complain la, CT. Sikit pun duit kita...hak kita sebagai pelanggan.

      Padam
  19. woww, shopping sakan laa kat lazada..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takleh sakan sangat, nanti bajet lari heheh

      Padam
  20. Masuk lazada semua nak beli hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalu semua Ekin beli... Apa yang tinggal untuk SS? Ha Ha Ha...

      Padam
    2. SS kena cari tempat shopping lain la gamaknya :)

      Padam
  21. sy suka cuci mata kat sini....terasa segar jer mata bila tgk brg yg dijual hahaahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kaki nyoping laa katakan.. ha ha ha...

      Padam
    2. Hahahah memang segar mata dibuatnya kan ;)

      Padam
  22. Adui..iphone tu menggugat jiwa betol.hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi menggugat jiwa sangat kan ;)

      Padam
  23. Murah jugak King Size Multifunctional Wardrobe...

    BalasPadam
  24. Dah lama tak menjengah website online shopping ni..hahaha..kita tunggu Y.E.S bulan depan :)

    BalasPadam
  25. lazada ni mmg sllu sgt ayu cuci mata
    kadang mmg tgu sale or ade kupon baru beli

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...