Rabu, 11 November 2015

Wordless Wednesday - DIY Mini Note Book with Magnetic Bookmark



67 ulasan:

  1. buat jual ke tu?
    slm n selamat pagi :) lama x jenguk farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya baca & balas komen ni bila dah malam. So, selamat malam, Ros. Terima kasih ye rajin jenguk saya. Kat atas tu saja buat sbg mini gift utk beri pada kawan2 :)

      Padam
    2. KEMAS!!!! rajin lah dak Farrah sorang ni...untung lah siapa yg dapat...sweet!

      Padam
  2. rajin betul farah ni DIY.. kagum tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak, tak delah rajin mana, Nina. Buat benda simple2 begini bolehlah untuk isi masa lapang :)

      Padam
    2. kan.. suruh CT buat ? huahua.. tahun depan pun x siap2..

      Padam
  3. Salam singgah rabu farah...kreatifnya farah ni...comel...hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sudi dropped by, Diana ;)
      Sihat tak hari ni?

      Padam
  4. Balasan
    1. Mini notebook, Aida. Untuk conteng2. Yang sejalur tu, magnetic bookmark, buat tanda2 buku :)

      Padam
  5. Balasan
    1. wak mungkin lupa pasal kak farah punya productive november! ngehngehngeh!

      Padam
    2. Wak busy buat photo challenge bulan ni :)

      Padam
    3. owh ye ada terbaca jugak pasal photo challenge wak so lupa psal kak farah punya challenge kehkeh

      Padam
  6. Balasan
    1. Hahahaah semangat ni! Semangat produktif :)

      Padam
    2. wah yana pun semangat nak tengok lagi dan lagi :)

      Padam
  7. Balasan
    1. Tak delah, Mazni. Buat gift utk beri pada orang :)

      Padam
  8. haaa... canteknye.. yang ni untuk luna ea.. macehhh.... susah2 je... kikikiki =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak de utk luna,...majuk nih. Citer Batam tak abis2 lagi. Akak tertinggal kat sana :)

      Padam
    2. ahahahaha akak !! dah dah tu Batam.. Luna demam Batam nanti.. hahaha..

      Padam
  9. Balasan
    1. Hihihi tak ada apa yang terernya, ena :)

      Padam
  10. ingatkan untuk jual.. nak beli. cantik ar, tapi x tahu nak buat apa.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi tak tahu nak buat apa, baik jangan beli. Bajet tu simpan utk beli barang2 planner :)
      Eyja kan nak menghias planner tahun depan,..

      Padam
    2. tahu xper. planner pon belum beli lagi. tapi dah usha2 dah. balik bercuti nih nak grab terus. Harap2 ada la balance duit. Kahkahkah

      Padam
    3. hehehe.. planner pun penting gak kan ? tapi dulu je time jadi student guna..
      skarang tatau nk buat apa sebab x kerja / study.. maybe da ada kerja nanti bleh guna balik..

      Padam
  11. Balasan
    1. Bolehlah buat conteng2 tulis nota :)

      Padam
    2. Erkkk kalau saya laa, sayang pulak nak conteng... Comel sangat T_T

      Padam
  12. Balasan
    1. Untuk tulis2 reminder ke,..buat kira bajet ke :)

      Padam
    2. eh betul.. penting ada notebook cengini or mcm mana skalipun..
      CT buat dua.. kalo yg penting tulis dlm buku n juga dlm fon.. tp kena juga ada yang manual..

      Padam
  13. Balasan
    1. Tq. Tak delah kretip mana, Eintan. Potong2 tampal2 je :)

      Padam
    2. Potong2 tampal2 tapi tetap menarik :')

      Padam
  14. Balasan
    1. Yg kat atas tu semua dah ada tuan. Nanti ada rezeki akak buat lagi, akak ingat kat namy ye :)

      Padam
  15. Balasan
    1. tak boleh! buat sendiri Sis JM hahaha

      Padam
    2. amboiii...JM...terus terang gitu...nak jugak lah...kah kah kah

      Padam
    3. hahahaha ini bagus.. direct terus.. selindung2 orang tak faham kan ? gtau je terus..

      Padam
  16. Nak buat benda baru pulak ke kak

    BalasPadam
  17. comelnya.. suka tgk hasil kerja akak... mungkin nanti blh mntak khidmat akak.. ;)

    BalasPadam
  18. rajin betul laa farrah ni....mcm2 dia buat.....comel lak tuhhh....hehehehehe

    BalasPadam
  19. arghhhhh tetiba tingat FM dari germany mcm ni jugakkkkkk

    BalasPadam
  20. siapakah pemilik mini notebook ini. hehee

    BalasPadam
  21. Lawaaaaa! Hmmm saya berazam mulai hari ini saya nak jadi kreatif jugak! Hehe

    BalasPadam
  22. comelnya.. rajin farrah DIY.. ;)

    BalasPadam
  23. akak !!!! apa aje akak buat yang tak comel ? gewam haih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sgt setuju kan
      heheheh geram je tengok hasilnye

      Padam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...