Rabu, 4 November 2015

Wordless Wednesday - Kad Bunga




79 ulasan:

  1. Balasan
    1. kan... comel je akak buat.. kalau saya kelaut ni..

      Padam
    2. Ala ikhwan pandai benda lain,.. :)

      Padam
  2. rajinnyer cik farah tuu., very der kreatip ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Orang tempah, wak. Tu pun bercinta nak menyiapkannya :)

      Padam
    2. kalau tempah kad kawen macam ni boleh ke, baru rare. tapi yang tukang buat memang tak nak buat la

      Padam
    3. Akak ambil tempahan dari kawan2 je, Ikhwan. Buat suka2.

      Yana, akak paling banyak pernah buat kad invitation utk 150 orang. Stress ya ampun! :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Kertas tu dah sedia cantik, sis. Saya potong2 tampal2 je :)

      Padam
    2. semua org komen comel + kreatif jadi saya pun nak komen benda sama juga kak... comel.. kreatif.. :D #kipidap

      Padam
    3. Hahahah komen ikhwan ni comel ;)

      Padam
  4. Mana nak dapat benda yang kita buat bunga tu kak farah, Kalau ada tu macam senang sikit nak meng DIY huhu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu kita panggil craft punch. Boleh cari di kedai buku besar & kedai jual barang kraf. Klu craft punch yg kecil2 boleh jumpa di Daiso/Mr DIY :)

      Padam
    2. ouh hahha. craft punch! okey kak terima kasih . nanti pi mr DIY borong haha

      Padam
    3. Sama-sama kasih. Selamat memborong!

      Padam
  5. klasik n timeless 3D card...suka B&W..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun suka black & white, kak :)

      Padam
    2. And the best part, kalau kita belajar art,..hitam dan putih tak dikira sebagai warna :)

      Padam
  6. comelnya lahai...pinjam tangan jap..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi nak pinjam lama ke sekejap?

      Padam
  7. agak2 kalau kad kawen sy mcm ni ada x org nk buang? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kirim kat saya saya simpan..hihihih

      Padam
    2. Haah, saya pun akan simpan. Dalam frame ke, clear holder ke :)

      Padam
  8. huihhh...comelnyerrrrrr kad nihhhhhh hihihi

    BalasPadam
  9. wow pandainya awak..cantik seklali

    BalasPadam
    Balasan
    1. cikgu kraf kita ni mmg kreatif.. serba boleh.. :D

      Padam
    2. Reti buat ini je,..apa yang serba bolehnya :)

      Padam
  10. Balasan
    1. mcm gambar SS jugak black n white...

      Padam
    2. Gambo SS tu gambo kartun... he he he...

      Padam
    3. Tinggi nilai sentimental gambo SS tu :)

      Padam
  11. ni bunga apa ni Farrah...bunga bunga cinta or bunga sekuntum ke bunga kekwa hiksss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bunga-bunga cintalahhhhh :)

      Padam
    2. Bunga Citra Lestari... He He He...

      Padam
    3. Heheeh BCL dah ada asyraf sinclair tu :)

      Padam
  12. kalau dapat kad besday cantik macam ni mmg masuk frame lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. masuk frame gitu, hari hari tenung yedok Sis JM :D

      Padam
    2. Baik buat bantal pelok.. Ari2 boleh pelok... ha ha ha..

      Padam
    3. Renyuklah. Nanti ada peta air liur basi :)

      Padam
  13. a great masterpiece la farrah.
    sape yg dpt tu, pasti berbunga bunga di dlm hati :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks, Aida. Harap2 berbungalah hati yg menerima tu :)

      Padam
  14. Untuk siapa kad bunga ni ya agaknya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi ni kad orang tempah, Farah :)

      Padam
  15. BLACK N WHITE...

    munge..munge.. saya suka..saya suka (ala2 meimei)

    BalasPadam
  16. NI yang Kak Farrah buat haritu kan? Lawaaaa!

    BalasPadam
  17. cantik nye.. kite jealous la ngan farrah sebab dapat buat bende yang kiut-kiut mcm ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Intan pun boleh buat, cuma Intan tu kan sekarang super duper busy :)

      Padam
  18. Balasan
    1. Hihihihi suka la tuh bunga-bunga,..

      Padam
  19. kak.. nantikan CT nak buat massive cleaning tau kat rumah.. u know.. kena kemas mcm2 kan dalam this situation.. kalo ada any extra deco ke kan.. CT post eh.. walaupun ada sikit2 hahah.. daripada tak guna..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh my!!! Suka! Suka! Suka! Kecil tapak tangan, tower akak ni akak tadahkan dik Ct :)

      Padam
  20. Cantik dan kreatifnya kak farah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe ni namanya kad bunga-bunga ;)

      Padam
  21. Cantik2 :) Berbunga-bunga tengok..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi tak de bunga mawar feveret Cik Mimie :)

      Padam
  22. cantiknye...
    igt kak farrah letak bunga btl
    hehehehe

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...