728 x 90

Jumaat, 4 Disember 2015

Berteman Sepi - Ungu dan Stacy (Easy Guitar Chords)


Kord Gitar dan Lirik Lagu Berteman Sepi - Ungu dan Stacy

Untuk Senarai Kord Gitar yang lain, boleh klik di sini.


(Intro)
C F G Am
C F G


C F G Am
Sepi di sini tanpa dirimu lagi
C F G
Di persimpangan langkahku
C F G Am
Kita terpisah bukan karena tak cinta
C F G
namun waktu tak berpihak

Dm G C
Sangat berat untukku
Em F G
Melewati waktu tanpa dirimu

(Chorus)
C F
Sungguh tak apalah bila
G C
memang itu yang terbaik
C F G C
untukmu bahagia selamanya

C F
Sungguh tak apalah bila
G C
Kau memilih meninggalkan
C F G C
Diriku sendiri berteman... sepi

C F G

Dm G C
Sangat berat untukku
Em F G
Melewati waktu tanpa dirimu

Ulang (Chorus) 2x

(Outro)
C F G C 

DISCLAIMER: Lirik lagu di atas adalah hak cipta / hak milik pengarang, penggubah, artis dan label muzik yang berkenaan. Seluruh media - termasuk lirik, 'guitar chords' & klip video yang terdapat di blog ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi. Sokong artis/penyanyi/kumpulan kegemaran anda dengan membeli CD/nada dering/'caller ringtone' agar mereka dapat terus berkarya.

59 ulasan:

  1. saya suka lagu ni!walaupun sedih..

    BalasPadam
  2. wahh! hebatnya disclaimer farrah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hikhikhik acah2 hebat je tuh! :)

      Padam
    2. tu baru acah...

      kalau betul-betul... meletup uols...

      Padam
    3. ehehe penafian tu pergh.. tahap keluar kat TV dah tu..
      xpun ala2 Yusry slalu cakap kalo tngh tnggu nak tengok movie hehe..

      Padam
    4. wah hebat akak.. dalam banyak2 disclaimer jugak yg tertarik...

      Padam
    5. haah kan ramai lak yang komen pasal disclaimer kuikui

      Padam
    6. hahahaha ikhwan.. disclaimer tu Nampak "gempak!".. ala-ala composer lagu gitu.. hahahha

      Padam
    7. takpe, saya doakan Farrah jadi composer lagu 1 hari nanti

      Padam
    8. nanti bile Farrah dah terkenal, jangan lupa dorsett.pink kat blog ni tau...

      Padam
    9. Hahahah itulah...tiba2 part disclaimer jadi bualan hangat.
      Intan, terima kasih atas doanya. Tapi saya tak layak jadi komposer. 'Menyumbang'kan lagu pandailah :)
      Nway, dont worry. Siapapun saya, insya-Allah takkan lupa dorsett pink :)

      Padam
  3. wah kene belajar main gitar pulak gini.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak belajar pun takpe, belajar uke lele dah cukup. ahhaha

      Padam
    2. Jom petik gitar dan ukelele saama2. Asal keluar bunyi! :)

      Padam
  4. Kak... lagu citer tu kak... ada 2...
    petik sikit kak for both lagu...

    hihihihi....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heheheh lagu citer tu akak tak minatlah.
      Minta lagu lain boleh :)

      Padam
  5. Sedih pulak baca liriknya.. ate, tak pernah dengar lagi lagu ni.. sebentar ya buk, nak ke Youtube...

    BalasPadam
  6. wah main gitar ..rasanya Farah ni silap2 kena pinang producer untuk cipta lagu..)

    BalasPadam
  7. kalau dah syg seseorang tu kan..."Melewati waktu tanpa dirimu" mesti rasa LAMAaaaaaa sgt kan....agak je lah hihih

    BalasPadam
    Balasan
    1. huiiiyioooo dia punyaaaa analisis tu peergh =P

      Padam
    2. fuyoooo Sis JM... mesti ad pengalaman ni....

      Padam
    3. Sis Jm tengah dalam angau ni.. tengah dalam mood bercinta dik ikhwan.. hahha

      Padam
    4. JM< nanti share la ngan kami siapa jejaka hati tu. ahhahahha

      Padam
  8. byk guna chord C F G je kan...cam senang nk petik gehtar tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom Sis JM jamming sesama..hihihihi..

      Padam
  9. tak dengar lagiiiii kak.. adeh.. slalu dngr kalo naik kete jee..
    tu pun lagu yang tahu nyanyi =P

    BalasPadam
  10. Kak Farrah post lah cover lagu! Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cover lagu tu korang budak muda buatlah. Akak dah senja ni buat orang mimpi ngeri je nanti ;)

      Padam
  11. Balasan
    1. sama la ngan saya. saya pun x pernah dengar lagu ni

      Padam
  12. saya mmg minat ungu ni kak farrah.. lagu diorg mmg perghhhhhh.. terbaik

    BalasPadam
  13. aRz dah lupa code ni semua kak farrah..dulu ada belajar dengan awan dari sabah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pe,..nanti bila dah pegang gitar balik, sure boleh ingat :)

      Padam
  14. kalau tidak dulu boleh la main lagu CTDK

    BalasPadam
    Balasan
    1. pergi lah masuk kelas guitar semula... nanti pandai balik

      Padam
    2. Wahhh! Lagu CTDK you! Bernas saranan Intan tu. Masuk kelas, Arz. Tak pun layan kelas kat youtube je :)

      Padam
  15. Suka lagu ni... Tapi liriknya terlalu keindonan sangat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betulkan, SS. Bab lirik ada kureng sikit :)

      Padam
  16. Biasa dengar dalam keta.. fefeeling.. Ahakss...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah wah wah! Fefeeling gitu! Bertambah macholah akak kacak jelita kita nih :)

      Padam
  17. Suka dengar lagu ni..best sangat...

    BalasPadam
  18. Best x lgu ni kak.. jiwa kpop ni susah skit nk dgr. Hahaaa. Kcuali time nk bjiwangg. Hehe. ( ̄︶ ̄)> <( ̄︶ ̄)/ (‵﹏′) ╮(‵▽′)╭

    BalasPadam
  19. lagu ni sgt la tacing tau kak farrah

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...