Rabu, 9 Disember 2015

LAZADA ONLINE REVOLUTION SALE

Happy Wednesday! Haaa, meh intai-intai bajet...berapa banyak boleh diperuntukkan untuk shopping? Ada? Cukup? Apa lagi, terjahlah laman LAZADA segera! Bermula pukul 12 tengah malam nanti sehinggalah 12 Disember 2015, jualan murah super awesome akan berlangsung di LAZADA. 

Bolehlah tengok yang mana berkenan di hati. Masa nilah boleh dapat good bargain. Tapi, mesti kena dengan gaya ye. Jangan jadi oniomania pulak! Bocor poket nanti ;)

Kali ini, LAZADA ONLINE REVOLUTION SALE sarat dengan diskaun-diskaun menarik untuk barangan keperluan rumah, seleksi pakaian dan fesyen, kamera, laptops, gadgets, barangan keperluan bayi dan banyak lagi! Pasti ada promosi yang sesuai untuk kita semua.

Lazada Malaysia


Klik pautan di bawah untuk promosi hebat!



Selamat membeli belah dengan berhemat!


Psst! Hari ini saya dah mula free sikit. Insya-Allah, akan mula menjejak kalian. Sabar ye :)


35 ulasan:

  1. moga shopping dengan berhemah..hihihihi

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Tak de sakan mana, wak. Window shopping je :)

      Padam
  3. hahaha.. berita gembira utk shopaholic.hahaha

    BalasPadam
  4. Dah hujung tahun ni banyak yang buat sales :)

    BalasPadam
  5. Wahh..best ni...tapi Diana tak pernah lagi shopping kat Lazada ni Farah....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pernah sekali dua je pun, Diana :)

      Padam
  6. tak nak jadi onion hahaha. tak pernah shopping lazada, tak ada keperluan mendesak lagi hewhew

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kihkihkih yana & onionnya. Baguslah, kalau tak de keperluan mendesak, jangan shopping. Bahaya! ;)

      Padam
  7. dah kata year end sale. dari 85% sampai 98% .banyak tu. kene pilih betul2 kalau nak beli tu. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang. Walaupun diskaunnya hebat2, kita kena pandai pilih yg betul perlu dan berbaloi :)

      Padam
  8. asyik dapat email je drpd Lazada nih. sendu ghase sbb poket dah kering kikiki

    BalasPadam
  9. dah memborong smlm. tu pun sbb brg2 utk opis ;-)

    BalasPadam
  10. Bahaya... tak mo click...
    Nnt poket rabak. Robek hatiku...
    Hahaha

    BalasPadam
  11. sampai 12 dis je...alahh dah tamat

    BalasPadam
    Balasan
    1. alaaaaaa...terlambat dahhhhh adehhhhhhh huhuuhuh

      Padam
  12. ramai budak ofis mmg gila shopping kat Lazada ni..sis JM je belum terjebak...tai last month kwn ckp sleeing bag murah beli kat Lazada..so sis JM pun try lah riki2 sbb hari sblm tu tgk kat giant RM89 tgk di Lazada RM21.90..nak beli utk next trip..so terus lah order tapi ada cite x best..sambung komen kat bawah

    BalasPadam
  13. bila dh masuk website Lazada tu teruslah seacrh cari sleeping bag, sblm order mmg dh check gambar pun tunjuk sleeping bag, terus order dan daat noitifcation sebulan baru daat kerana roduct from china then after a month barang un samai..ai bukan sleeing bag, bag kosong unutk isi sleeing bag tu...frust..so dah 'cerai' dengan Lazada..kahwin dengan Groupon lak sekarang

    BalasPadam
    Balasan
    1. cer JM shopping kt 11st lak....hehehheh

      Padam
  14. shopping jommm.. tak pernah lg beli barang lazada :)

    BalasPadam
  15. belum pernah beli dengan Lazada.. tapi ada member opis yang dok membeli dengan Lazada..

    BalasPadam
  16. adeh.. kalo bukak Lazada ni adalah ni nak sangkut apa2 ni..
    neeehi neehi khabi neeehi..

    BalasPadam
  17. Hahaha. Sabar jelahh tgook lazada. Walaupun dh lepas tarikh ofernyaa. Hahaha. (⌒▽⌒)

    BalasPadam
  18. Sabar je tgok lazada ni. (・∀・)

    BalasPadam
  19. aida da 1st time shopping kat lazada.
    tgh tunggu brg sampai.
    87% diskaun :)
    pengaruh rakan sebaya di opis!!!

    BalasPadam
  20. ayu mmg sllu shopping d lazada
    heeh senang n mudah
    tapi kene pandai pilih jugak ni

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...