Rabu, 30 Disember 2015

Wordless Wednesday - The Progress

57 ulasan:

  1. Balasan
    1. Saya potong2 tampal je, wak. Label tu yg sedia cantik :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Hihihi malu pulak saya bila baca komen PC ni,...

      Padam
  3. wahh.. rajinnya...

    ni la kerja hujung minggu tu ea?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha idak. Ni kerja tak de kerja yg dibuat utk distract ingatan akak dari kerja hujung minggu yg tak siap! :)

      Padam
  4. Ya allah rajinnya akak.. comel plak tu siap description.. I ni tulis ngan marker ja itu pun sebab bekas tak lutsinar.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Label dan description tu carik kat internet, Syida. Akak print, potong & tampal. Berkenan ngan label tu sbb ada description. Kelainanlah konon2nya :)

      Padam
  5. wahh rajinnya,, kretif lagi hehe,,

    BalasPadam
  6. Perghhh! Banyakknyaaa... Dah macam kilang rempah... ha ha ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Belum cukup botol lagi nak buat kilang rempah, Kanda :)

      Padam
    2. tak lame lagi cukup laa tu... :D hehehhehe

      Padam
  7. salam kak, wah dah start:) moga dipermudah . cekebon mesti suka

    BalasPadam
  8. Perrrhhhh terbaek....

    Nakkkkk jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak apa?
      Label?
      Botol rempah?
      Lazy Susan? :):)

      Padam
  9. Ok gedik...
    Padahal masak seminggu 2kali je

    BalasPadam
    Balasan
    1. orang ajak masak sama2 kat rumah itew tak sudi =P

      Padam
    2. Huda - OKlah tu, botol rempah tu takkan mogok kalau masak seminggu 2 kali :)

      CT - amboi,..gaya macam dok berjiran sebelah menyebelah je kan :)

      Padam
    3. ehehhe jiran sbenarnya Kak Farrah.. tapi orang tak sudi apakan daya =P

      Padam
  10. Balasan
    1. Rajin sekarang supaya boleh bermalas esok lusa :)

      Padam
    2. oh yeah?? ada maksud disebaliknya. hahahaha

      Padam
  11. Balasan
    1. Description tu dah sedia ada dik. Akak print label yg dah siap :)

      Padam
  12. eheheh ingatkan gambar first tu.. use in songs =P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Datanglah penyakit lambat pick-up akak ni,..use in songs apanya, Iti?

      Padam
    2. samalah, tak dapat tangkap jugak..ce explain

      Padam
    3. bhahahha kan gambar yang ada Basil tu.. bawah dia 'use in soups..'
      tapi ceq baca 'use in songs' gitu.. dislexia seketika =P

      Padam
  13. rajinlah kakak oooi.. kalo CT ni buat utk hiasan saja..
    takdak nya nak masak ahaha.. beli cinnamon dlm paket.. selamanyala kekal dalam peket..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alaaa hari ni maybe la tak rajin...esok lusa mana tau berganda-ganda rajinnya ;)

      Padam
    2. kak... tolong tiup rajin tu kat luna sket.... :D hehehe...

      Padam
    3. kirim rajin guna post pun xpa kak.. kot kami bukak sampul kami jadi rajin =D

      Padam
  14. baru tinggal 2 komen sini da muncul da robot..
    kemain lagi robot ni.. tapi xpa iols akan gigihkan jua mengebom..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kegigihanmu satu inspirasi ;)

      Padam
    2. alaa... robot ni ade lagi ke..???? 2016 dah kan....

      Padam
    3. ahahah sebab da 2016 la dia nye resolution menjadi Luna..
      dia nak muncul di setiap komen..

      Padam
  15. cute jugak buat macam ni. tapi mcm susah je nak jumpa kertas coklat macamtu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni kertas recycled, Mazni. Akak selalu cari di POPULAR. Tak de kertas macam ni, guna kertas lain pun boleh juga :)

      Padam
  16. Balasan
    1. Bolehlah ros, buat tambah seri kat dapur :)

      Padam
  17. Ekin byk botol doorgift gini yg kahwin tu byk boleh cuba buat ni hihihi... ekin loni guna tangan tulis dengan marker jah kak

    BalasPadam
  18. huuiiihhhh..rajin betol laaa farrah niiii....sonok lak tgk btol2 comel tu kena tmpal gn label yg comel hehehheeh

    BalasPadam
  19. saya buat label - guna kertas warna hitam, and tulis sendiri dengan marker colour silver..

    BalasPadam
  20. Mesti dapur farah makin berseri² dengan botol² comel ini...

    BalasPadam
  21. yaaa ampun... kak farrah memang rajin betul laa.... very proud of u kak :D

    BalasPadam
  22. kak.... luna rase kan... sbb sume org ckp akak rajin tau... sbb tu makain bergande raji akak... hehehhe :D

    BalasPadam
  23. label tu kalu tangan bsh pegang, hilang x?

    BalasPadam
  24. perkara ni buat aida nak gi sgt umah farrah.
    pasti penuh dgn brg / benda kretip.

    BalasPadam
  25. aduhai dak Farrah ni...rajin dan sistemaik

    BalasPadam
  26. kalau tgk sticker tu...berapa jenis rempah ratus kat umah farrah ni..cam byk je

    BalasPadam
  27. waaaaahhhh menariknye ni kak farrah

    BalasPadam

Sudi-sudilah tinggalkan jejak anda di sini :)
Sekiranya hendak meletakkan sebarang pautan/link/URL, sila ikut langkah -langkah di tutorial ini --> Cara Meninggalkan Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...